VID Specialized University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

VID Specialized University har mer enn 4500 studenter på syv studiesteder i fire byer; Bergen, Oslo, Sandnes og Stavanger. VID har lange tradisjoner og erfaring innen helsefag, samfunnsfag og teologiske studier.

Vi har 50 studieprogrammer over hele nettverket. VID Specialized University høgskole dukket opp 1. januar 2016, etter sammenslåingen mellom fire norske institusjoner: Diakonhjemmet Høgskole i Oslo og Sandnes, Høgskolen i Betanien i Bergen, Høgskolen i Haraldsplass diakoness i Bergen og MHS - School of Mission and Theology i Stavanger. vid Høgskolen i Betanien tilbyr kliniske studier for internasjonale utvekslingsstudenter innen medisinsk og kirurgisk praksis, mental helse og hjemmesykepleie. Diakonhjemmet University College ble etablert i 1890 som en privat, ideell høyskole. På dette grunnlaget består den akkrediterte institusjonen for høyere utdanning nå rundt 2300 studenter og 160 fakulteter og ansatte.

122668_VID_pic_5.jpg

Kjerneverdiene for høgskolen er oppsummert i sitt slagord: “Dedicated to People.” Disse verdiene gjenspeiler også høyskolens faglige fokus, som utelukkende er sentrert om helse-, sosial- og kirkerelaterte programmer på alle nivåer (Bachelor, Master, og doktorgrad), og støttet av pågående forskning på alle felt. Haraldsplass Deaconess University College (HDUC) er en privat, ideell, kristen, akkreditert statsfinansiert høgskole i Norge. Det er kjent for et høyt faglig nivå og studenttilfredshet.

Høgskolen fokuserer på internasjonalisering, og omtrent 50% av bachelorstudentene har kortere eller lengre opphold i utlandet i løpet av studiene. vid MHS - School of Mission and Theology er et privat, spesialisert universitet eid av Norwegian Mission Society (NMS), forpliktet til utdanning og forskning av høy kvalitet relatert til globale perspektiver på kirkens oppdrag samt religiøse og kulturelle møter.

Steder

Oslo

Address
184 Vinderen, NO-0319 Oslo
NO-0319 Oslo, Oslo, Norge

Bergen

Address
Ulriksdal 10
5009 Bergen, Hordaland, Norge

Sandnes

Address
Vågsgaten 40
4306 Sandnes, Rogaland, Norge

Stavanger

Address
Misjonsmarka 12
4024 Stavanger, Rogaland, Norge

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss