Institute Of Business Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

skole

Hvorfor velger IoBM?

For de siste fire årene, IoBM Har blitt vurdert som en av de beste universitetene i den private sektoren, både av den føderale regjeringens øverste utdanningskommisjon og Sindhs provinsregering. Eduniversal, i løpet av sine internasjonale konvensjoner av Deans of Business Colleges, har tildelt IoBM 2 Palms som en av de to beste handelsskolene i Pakistan siden 2010. Instituttet har vært et aktivt medlem av International Association of Universities (IAU), International Association of University Presidents (IAUP), Association for Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), Association of Commonwealth Universities (ACU) og er også forbundet med flere Andre internasjonale akademiske organisasjoner.

IoBM Har etablert sammenhenger og opptjent troverdighet med anerkjente utenlandske handelshøyskoler og ledende internasjonale institutter, foreninger og organisasjoner knyttet til deling og bidragende ideer og innsikt i forretningsutdanning og forskning.

Programmene vi tilbyr inkluderer Executive MBA og MBA (Evening) på ulike felt, holdt i helgene legger spesiell vekt på behovene til travle ledere og de som, etter å ha fullført en karriere, ønsker å gå for en ny. IoBM tilbyr programmer innen helse- og sykehusadministrasjon, økonomi- og risikostyring, industriell ledelse, telekommunikasjonsledelse, miljø- og energiledelse, utdanningsledelse, organisasjonspsykologi, økonomi og mange andre fagområder. IoBM fakultet utmerker seg i sine respektive fagområder. De viderefører sin kompetanse innen forskning og stipend til studenter slik at de får en bedre forståelse av deres respektive fagområder.

Studentene har tilgang til utmerkede fasiliteter og læringsressurser som IoBM investerer kontinuerlig i universitetets infrastruktur: bibliotek, gym, sport, datautstyr, Wi-Fi-anlegg, videokonferanser, toppmoderne campusbygning og subsidierte transportfasiliteter. IoBM har oppnådd sitt rykte gjennom en utmerket internship og uteksaminert ansettelsesrekord. De strenge akademiske gradskursene gjør det mulig for kandidater å skaffe seg bredde og dybde i sine valgte emner, og derfor inngå et bredt spekter av karriere. Et stort antall av sine kandidater går sammen med toppskoler i Europa, USA og Canada.

Forskning er en kjernekompetanse hos IoBM. Alle medlemmer av IoBM-samfunnet er aktivt engasjert i å formidle kunnskap og forfølge forskning i et mangfoldig utvalg av temaer. Instituttet publiserer kvartalsrapporten, Pakistan Business Review (PBR), som er anerkjent av HEC (Higher Education Commission) som kategori X, og ECONLIT, Journal of Economic Literature, USA. En årlig holdt HEC finansiert internasjonal konferanse gir en plattform for presentasjon av forskning foretatt på IoBM. Pakistan Journal of Engineering Technology & Science og Journal of Education & Educational Development blir også publisert. IoBM er nå forbundet med PERN2, et høyhastighets dedikert Nasjonalt forsknings- og utdanningsnettverk (NREN) for universiteter / institutter og andre akademiske sektorer i Pakistan.

skole

Steder

Karachi

Institute of Business Management

Address
Korangi Creek
75190 Karachi, Sindh, Pakistan
Telefon
+92 21 111 002 004