Keystone logo
Le Cordon Bleu University Perú

Le Cordon Bleu University Perú

Le Cordon Bleu University Perú

Introduksjon

I dag har de store kokkene til Le Cordon Bleu en lang historie; De fleste har jobbet på restauranter anerkjent og tildelt av Michelin-guiden, og har vært vinnere av prestisjetunge konkurranser. År etter år viderefører Cordon Bleu Chefs sin erfaring og kunnskap til studenter fra mer enn 70 land. Ved å undervise i teknikkene og metodene for matlaging, bakverk og baking som har blitt kodifisert i Frankrike de siste 500 årene, gir studentene kulinarisk opplæring som gjør det mulig for dem å bruke kunnskapen de har fått for å utvikle enhver type mat hvor som helst i verden.

For Sør-Amerika tilbyr Le Cordon Bleu internasjonale vitnemål på hotellet, restauranten og tilhørende ledelse; gastronomi og kulinarisk kunst; kjøkken; konditori; bar og cocktailbar; Videre tilbyr vi den eneste MASTER CUISINE i Sør-Amerika, samt internasjonale vitnemål i markedsføring av restauranter og gastronomiske tjenester; restaurant ledelse; den strategiske retningen for losji; og organisering av arrangementer og servering; blant andre spesialiseringskurs og gratis sesongkurs.

Hvert år deltar Le Cordon Bleu i mer enn 50 internasjonale arrangementer som festivaler, konferanser og profesjonelle kongresser; På samme måte deltar den og fungerer som en jury for internasjonale konkurranser. Le Cordon Bleu er et aktivt medlem av kulinariske og kulturelle foreninger: den tilhører Alliance Française of Paris (som en del av styret), Chaîne des Rôtisseurs og IACP (International Association of Culinary Professionals), blant andre. Siden oppstarten har Le Cordon Bleu gitt ut kokebøker for amatører og profesjonelle. Serien hans "Le Cordon Bleu Home Collection" er oversatt til 17 språk og har solgt mer enn 6 millioner eksemplarer, hvorav nesten en million var av den franske utgaven. Pierre Deux French Country og FCLstyle.com.

På slutten av forrige årtusen turnerte André Cointreau, president i Le Cordon Bleu, innenfor sin ekspansjonspolitikk gjennom Latin-Amerika for å opprette det første spansktalende hovedkvarteret, og valgte Peru og INAT for deres kreativitet og alvor. av jobbene sine.

Dermed undertegnet Mr. André Cointreau, president i Le Cordon Bleu, og Dr. Sixtilio Dalmau Castañón, generaldirektør for INAT 26. mars 2000 avtalen som tillot fødselen av "Le Cordon Bleu Peru."

Steder

  • Magdalena del Mar

    Avenida General Salaverry,3180, 15076, Magdalena del Mar

    Spørsmål