Pomeranian Medical University in Szczecin

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Pomeranian Medical University i SzczecinPomeranian Medical University i Szczecin er et offentlig (statlig) universitet med fulltids, intramural studieprogram. Nivået på kvalifisering avholdt: mastergrad program; diplom av høyere utdanning; lang syklus program.

Det er to fakulteter ved Universitetet som tilbyr studier på engelsk:
1. Det medisinske fakultet
2. Det medisinske fakultet & Dentistry

Pomeranian Medical University i Szczecin tilbyr studier i engelsk språk siden 1996 på Det medisinske fakultet og på Det odontologiske fakultet siden 2006. I dag har Pomeranian Medical University i Szczecin over 600 studenter på engelsk Program på både medisin og odontologi Fakulteter. Over 250 studenter har allerede har uteksaminert fra Det medisinske fakultet. Hvert år universitetet har 100 seter ved Det medisinske fakultet og 30 seter ved Det medisinske fakultet og odontologi.


Informasjon som identifiserer utdanningsnivå

Polen som medlem av EU skal forbli i full kraft og effekt av direktiv 2005/36 / EF av Europaparlamentet og Rådet av 7. september 2005 om godkjenning av yrkeskvalifikasjoner. Pomeranian Medical University i Szczecin tilbyr læreplan forenlig med EU-direktiver inkludert ECTS-systemet.

Graduation fra Pomeranian Medical University i Szczecin både fra Det medisinske fakultet og Det medisinske fakultet og odontologiske utdanner til:
1. tilgang til videre studier: muligheten til å søke om høyere studier og doktorgradsstudier;
2. starter prosedyren for medisinsk Eksamen [Lekarski Egzamin Końcowy];
3. søke om tillatelse til å praktisere yrket.

Hovedbiblioteket ved Universitetet har permanent (gratis for studenter) tilgang til Internett databaser som: MEDLINE, SCOPUS, Science Direct, Wiley på nett Library, UpToDate; ERIC, Science Direct; Cochrane Collection; ProQuest Science and Technology; ProQuest Medical Library; EndNote Web; EBSCO; McGraw-Hill; MedTube; etc.

Universitetet samarbeider med mange andre medisinske skoler, sykehus og klinikker i Europa. Student ha høye karakterer kan gå inn i ERASMUS-programmet. PMU har signert avtalen med universitetene i Tyskland, Frankrike, Italia og Spania. Dette resulterer i mulighetene for praktisk opplæring og faglig utveksling for undervisningspersonalet samt for studentene.

Elevene finner ut at Szczecin er en livlig by med et bredt utvalg av sosiale, kulturelle og fritidsfasiliteter tilgjengelig i regionen. Ved å studere i Szczecin man får den ekstra fordelen av å lære om en ny kultur. Naturligvis medisinske studier tar opp mye av studentenes hverdag, men Szczecin kan tilby et bredt spekter av aktiviteter å gjøre i fritiden. Aktivitetene spenner fra golf, fotball og sport treningssentre til bowling, biljard og pub gjennomgang. Byen har et bredt kulturliv med sin egen filharmoniske orkester, opera, kunstgallerier, klubber etc. Fra tid til annen været kan være dystre, og man kan bli nostalgisk eller litt trist, og det er bare naturlig å ønske å gjemme under teppet med en god bok eller film studenter av PUM komme inn i vanen med å lete etter en overlegen sted å møte venner, slappe av eller bare nippe til kopp varm kaffe. Szczecin har mange slike steder. Gitt det faktum at engelsk Program studentene er fra ulike hjørner av verden, studier ved PMU tilbyr ikke bare en utmerket trening for fremtidige leger eller tannleger, men også en fantastisk mulighet til å bo og arbeide i et mangfoldig miljø hvor man kan lære nytt språk, forstå en annen kultur eller selv observere ulike vitenskapelige tilnærminger og teknikker.

Fire grunner til å studere medisin i Polen

1. Det har state-of-the-art fasiliteter.

I mai 2013 ble et polsk kirurgisk team den første til å oppnå det tidligere utænkelige: en banebrytende, livreddende, full-face transplantasjon. Ikke bare var operasjonen, der den 33 år gamle pasienten fikk en hud-og-bentransplantasjon etter å ha mistet nesen, overkjeven og kinnene i en ulykke, men det var også verdens raskeste tidsramme for en så komplisert operasjon . "Ansiktstransplantasjoner er ekstraordinært kompliserte, relativt sjeldne prosedyrer som vanligvis krever omfattende forberedelser, vanligvis måneder eller år," sier The Daily Mail.

I forkant av dette og mange andre medisinske felt, takket være sine banebrytende fasiliteter og ekspertpersonell? Polen.

2. Hvis du snakker engelsk, er du klar.

Bekymret fordi du ikke snakker polsk? Ikke vær. Alle polens medisinske skoler tilbyr studier på engelsk på tvers av spesialfelt, inkludert apotek, sykepleie og fysioterapi.

3. Du vil være i utmerket selskap.

Internasjonale studenter utgjør 8,58 prosent av den totale studentkroppen i polens medisinske universiteter med studenter fra Norge, Sverige, USA, Saudi-Arabia og Canada, som toppet listen over sendeland. Som en del av Bologna-prosessen gir polske universiteter anerkjennelse over hele Europa og akkreditert av mange av verdens mest anerkjente institusjoner. Polen samarbeider også med universiteter over hele verden. Takeaway? Ikke bare vil du få muligheten til å studere sammen med en mangfoldig studentgruppe, men du får også muligheten til å utvide nettverket ditt og gjøre forbindelser - ikke bare i Polen, men over hele verden.

4. Du vil bruke mindre for topp kvalitet.

Ifølge American Association of Medical Colleges (AAMC) var gjennomsnittskostnaden på ett år med offentlig medisinskole, inkludert studieavgift, avgifter og helseforsikring, i USA 34.592 i staten og 586868 utenfor staten i 2016- 2017 akademisk år. Privat skoleundervisning og avgifter økte imidlertid over $ 50 000. Og disse tallene inkluderer ikke kostnader som påløper utenfor universitetet, for eksempel boliger, bøker og mat.

Kostnaden for en medisinsk grad er betydelig lavere i Polen, ifølge tall fra Vitenskapsdepartementet og høyere utdanning: Heltidsstudier på offentlige skoler er gratis for polske studenter samt internasjonale studenter som oppfyller visse krav, inkludert borgere av EU / EØS. Andre internasjonale studenter vil fortsatt få et røverkjøp - betaler kun EUR 3000 (ca. USD 3 200) årlig for studier. Ikke bare det, men de har også en betydelig lavere levestandard sammenlignet med i USA og over hele Europa.

Steder

Szczecin

Address
Pomeranian Medical University in Szczecin
Rybacka 1

Szczecin, Vest-Pommern Voivodeship, Polen

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: