University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet for samfunnsvitenskap og humaniora

Vi tror på folk som verds selvutvikling og ønsker å gjøre sine drømmer gå i oppfyllelse. De gir oss motivasjon for kontinuerlig forbedring, slik at vi kunne tilby utdanning og forskning på høyeste nivå. Våre godt kvalifiserte forelesere elsker å utvide sine kunnskaper og dele det med unge mennesker. Vi gjør vårt beste for å gi våre studenter med en miljø og ressurser å oppfylle sine intellektuell nysgjerrighet, utvikle sine talenter og forfølge sine interesser.

Tilbud

Over 15 000 studenter er registrert i tverrfaglige studieprogrammene. Vi tilbyr full-time og ekstramural lavere og høyere i psykologi, moderne språk, kulturstudier, journalistikk og sosial kommunikasjon, sosiologi, jus, Internal Security, internasjonale relasjoner, ledelse og Design. SWPS er den eneste private universitetet i Polen som har fått rett til å tildele postdoktorgrader i psykologi og kulturstudier og PhD-grader i psykologi, sosiologi, kultur- og Law.

Vårt tilbud inkluderer også et bredt spekter av ikke-studieprogrammene såsom helge treninger og tallrike skreddersydde opplæringstilbud. Vi arrangerer sykluser av vitenskapelige og kulturelle arrangementer som er åpne for publikum. Våre institusjonens verdier betydelige debatter og fruktbare diskusjoner, Og dette er grunnen til at vi ofte vert verdensanerkjente forskere, kjente kunstnere og representanter for massemedia. De som ønsker å mestre språket deres kompetanse er mer enn velkommen til å bli Norsk Preparatory School og polsk Preparatory SchoolDe programmer som gir dem en mulighet til å forbedre sin engelsk og polsk under tilsyn av høyt kvalifiserte lærere.

Våre kurs er en kombinasjon av i-klasseaktiviteter og selvstudium. Nyervervede deler av kunnskap kan praktiseres via universitetets moderne e-læringsplattform.

Internasjonale Studier

Våre studenter har en mulighet til å utvide sin horisont ved ikke bare å utlede kunnskap fra prominente personer, men også ved å gå til utlandet som en del av utvekslingsprogrammer som vi tilbyr. Vi kjører utvekslingsprogrammer med institusjoner i Europa, Tyrkia, Asia og Amerika.

I hjertet av Europa

Polen ligger i Sentral-Europa. Det broer Vesten med Østen og Nord med Sør og det kan lett nås fra alle deler av kloden.

Vår viktigste Campus ligger i Warszawa, det kommersielle og akademiske sentrum av landet og regionen. Det er en ekstremt levende og rask utvikling av byen. Det gir ubegrensede muligheter til å studere, arbeide og nyte livet. Det er også den mest multikulturelle byen i regionen.

Gjør et bevisst valg, og gjelder for SWPS i dag! Vi venter på deg!

Steder

Warszawa

Address
University of Social Sciences and Humanities, ul. Chodakowska 19/31
03-815 Warszawa, Masovia Voivodeship, Polen

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss