UTP University of Science and Technology in Bydgoszcz

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

UTP University of Science and Technology (Uniwersytet Technologiczno - Przyrodniczy - UTP) i Bydgoszcz har en 60 år lang tradisjon som går tilbake til 1951, da den første skole for høyere utdanning i Bydgoszcz ble opprettet - den Evening School of Engineering. Tidlig i sin historie, det utdannet kjemiske og mekaniske ingeniører. Etter å ha blitt konvertert til den Engineering School of Higher Education, i 1964, heltid, kveld og ekstramural programmer ble tilbudt av fire teknologiske fakultetene.

Utviklingen av landbruksstudier ble lansert i 1969 av etablering i Bydgoszcz av grenen av Agricultural School of Higher Education fra Poznań. Denne grenen ble selvstendig i 1972 ved å slå inn i Avdeling for landbruk med Animal Production seksjon. I henhold til resolusjon av statsminister i 20 august 1974, ble de to skolene sammen til Jan og Jędrzej Śniadecki University of Technology og landbruks i Bydgoszcz, omdøpt til UTP University of Science and Technology i 2006.

UTP University of Science and Technology er en multi-profil skole for høyere utdanning tilbyr teknisk, landbruk, kunst og i innen ledelse studieprogrammer.

Avsluttende eksamen sertifikat (matura) er nødvendig for opptak til UTP. Opptak er basert på resultatene av avsluttende eksamen. Vi tilbyr full eller deltid av jeg (BSc, Bachelor i ingeniørfag), II (MSc) og III (doktorgradsstudie) grader.

UTP University of Science and Technology tilbyr følgende felt (programmer) av studien:

Jeg grad - Bachelor i ingeniørfag

Tekniske Sciences Agricultural Sciences

Landbruk og skogbruk Engineering Jordbruksvitenskap

Arkitektur og byplanlegging Husdyrhold

biomedisinsk teknikk bioteknologi

Chemical Technology Miljøvern

sivilingeniør Food Technology og Human Nutrition

Design Studies

elektroteknikk Management Sciences

Elektronikk og telekommunikasjon administrasjon

Miljøteknologi Ledelse og Produksjon Engineering

Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT)

Interiørdesign

Material Engineering

maskinteknikk

Teknisk fysikk

Transport

II grad - masterstudiet

Tekniske Sciences Agricultural Sciences

Chemical Technology Jordbruksvitenskap

sivilingeniør Husdyrhold

elektroteknikk bioteknologi

Elektronikk og telekommunikasjon Miljøvern

Miljøteknologi

maskinteknikk Management Sciences

Teknisk fysikk administrasjon

Transport

III grad (doktorgrad studie)

Agronomi Husdyrhold Miljø Utvikling Maskineri Konstruksjon og drift

Undervisningen prosessen støttes av følgende avdelinger:

Avdeling for landbruk og bioteknologi Fakultet for husdyravl og biologi Fakultet for Chemical Technology and Engineering inkludert Institutt for matematikk og fysikk Fakultet for bygg- og miljøteknikk Fakultet of Management Fakultet for maskinteknikk Fakultet for telekommunikasjon og elektroteknikk

Gjennom 60 år historie studiene ved Universitetet har blitt gjennomført av over 43 000 kandidater, for det meste hovedfag i byggeteknikk, maskinteknikk og landbruk vitenskaper. Våre kandidater er blant annet den verdensberømte Sydney Olympic stadion designer, Edmund Obiała, MSc, og en kryptologen, professor Józef Pieprzyk.

Syv fakulteter, tverrfakultære enheter og administrasjon ansette rundt 1300 personer, 680 av disse er akademikere, inkludert nesten 140 professorer. Seks fakultetene ved Universitetet har rett til å tildele doktorgrad, hvorav tre (Avdeling for landbruk og bioteknologi, Fakultet for husdyravl og biologi og Fakultet for maskinteknikk) også å gi graden av doktor habilitowany tilsvarer Doctor of Science grad. Vitenskapelig og pedagogisk virksomhet er basert på samarbeid med nesten alle de innenlandske universiteter av teknologi og jordbruk og med mange utenlandske universiteter og vitenskapelige sentre.

Fem akademikere ved universitetet har fått tittelen Doctor Honoris Causa. Erkjennelsen av universitetets akademikere av polsk vitenskap er svært mye dokumentert av sin hyppige deltakelse i komiteer og deler av den polske Academy of Sciences og departementet for vitenskap og høyere utdanning, samt verk av Den polske akkreditering Komiteen.

Steder

Bydgoszcz

UTP University of Science and Technology in Bydgoszcz

Address
ul. Ks. Kordeckiego 20
85-225 Bydgoszcz, Kuyavian-Pomeranian Voivodeship, Polen
Telefon
+48 52 373 02 80

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss