University of Bialystok

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

128670_student-3500990_1920.jpg

University of Bialystok ble etablert i 1997 fra Branch of Warsaw University etter 29 år av eksistensen.

I dag er UwB en av de største og sterkeste akademiske sentrene i Nordøst-Polen på grunn av sine vitenskapelige standarder og potensial. Universitetet består av ni fakulteter, inkludert en lokalisert i utlandet i Vilnius. Klasser og forelesninger leveres av ca 900 akademiske lærere.

I dag utdanner Universitetet ca 17.000 studenter i nesten 30 fagområder. Det tilbyr ca 100 forskjellige postgraduate kurs. Studentbevegelsen er blomstrende: Det er rundt 70 studentforskningsklubber ved Universitetet.

Ph.D. Gradstudier utføres innen fem universitetsenheter: Det juridiske fakultet, Fakultet for økonomi og ledelse, Fakultet for filologi, Fakultet for biologi og kjemi og Fakultet for historie og sosiologi.

UwB har rett til å gi 10 doktorgradsstudier og 4 doktorgrader. Regionens unike natur og kulturelle mangfold, som tiltrekker seg vitenskapelige studier, brukes til vitenskapelig forskning utført på universitetet.

Universitetet samarbeider med høyere utdanningsinstitusjoner i utlandet innenfor rammen av nesten 50 avtaler om vitenskapelig samarbeid i LLP Erasmus Program, Leonardo da Vinci Programmet og rammeprogrammer. Takket være inter-universitet og internasjonalt samarbeid, deltar UwB-studentene i profesjonell praktikopplæring i utlandet.

Steder

Bialystok

Address
ul. Świerkowa,20B
15-328 Bialystok, Podlaskie Voivodeship, Polen

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss