University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

WroclawUni02

Hvis du vil ha mer informasjon om dette attraktive studietilbudet, besøk den berømte universitetet i Wrocław, den pulserende byen Wrocław og det spennende studentelivet, besøk vår nettside her .

Universitetet i Wrocław har en rik historie på mer enn tre århundrer. Stiftet av Leopold I Habsburg utviklet universitetet fra en beskjeden skole som drives av jesuitter til en av de største akademiske institusjonene i Polen. I begynnelsen av 1800-tallet hadde universitetet fem fakulteter: filosofi, katolsk teologi, evangelisk teologi, lov og medisin. Senere ble det utvidet av mange sektorer, laboratorier og et naturmuseum som eksisterer til i dag. I dag er det først og fremst fokus på universitetet i Wrocław vitenskapelig forskning. Våre lærde har mange lenker med sine andre forskere fra andre høyere utdanningsinstitusjoner i Polen og over hele verden. Suksessen til våre forskere har nylig blitt anerkjent av polske myndigheter, som økte bevilgningen for både utstyr og forskning på universitetet betydelig med 80% sammenlignet med tidligere år. Akademisk inkubator for entreprenørskap er en ny enhet ved universitetet i Wrocław, som er utformet for å hjelpe studenter i å starte egne virksomheter ved å gi gratis entreprenørrådgivning, organisere konferanser, seminarer, subsidiere utvalgte investeringer og tilby kontorlokaler. Academic Incubator of Entrepreneurship samarbeider med Wrocław Technology Park, et teknologisk senter med laboratorier, kontorlokaler, konferansesenter og moderne multimedieutstyr. Målet med teknologiparken er å skape forhold for bruk av det vitenskapelige og industrielle potensialet i Wrocław og regionen og for å stimulere den avanserte teknologibransjen. Universitetet i Wrocław er stolt av å være en av sine aksjonærer. I dag er universitetet i Wrocław det største universitetet i regionen og lærer over 40 000 studenter og rundt 1300 doktorgradsstudenter ved 10 fakulteter. 9000 studenter uteksaminerer fra universitetet hvert år. WroclawUni01

Fakultet for lov, administrasjon og økonomi

Det juridiske fakultet, administrasjon og økonomi er en av de største i Polen. Tradisjonen dateres tilbake til den preussiske lovskolen etablert i 1811. Over 12 000 studenter undervises ved dette fakultetet ved 200 lærde og 170 studenter er påmeldt Ph.D. programmer. Fakultetet tilbyr internasjonale utvekslingsprogrammer og er stolt over å være vertskap for internasjonale studenter fra Europa, Russland, Kasakhstan og afrikanske land. Studentene kan bli medlemmer av klubber og samfunn og delta i nasjonale og internasjonale konferanser og symposier. Studieretninger:

 • Lov
 • Administrasjon
 • Økonomi

Forskning: Kompetanseområder inkluderer:

 • Polens historie og polsk lov
 • Administrative, sivile, straffbare, økonomiske og private lov
 • Internasjonal og europeisk lov
 • Teori for økonomi

Internasjonale lenker: Fakultetet har akademiske partnerskap med rundt 40 institusjoner i mer enn 18 land over hele verden, inkludert:

 • Hidalgos senter for høyere utdanning i Mexico,
 • Senter for Latin-Amerika Konstitusjonell lov i Buenos Aires,
 • Skole for tysk lov,
 • Postgraduate Center, Strasbourg
 • CEDIMES Institute, France
 • Cambridge University English og European Law Course.

Fasiliteter: En av de største lovbiblioteker i Polen med toppmoderne utstyr, foredragshaller, klasserom, datalaboratorier og et studierom med tilgang til Internett og databaser

Steder

Wrocław

Address
Pl. Uniwersytecki 1
50-137 Wrocław, Niederschlesiske voivodskap, Polen