WSB University in Gdansk

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

WSB University in Gdansk bryr seg om sine studenter. Den riktige infrastrukturen har positiv innflytelse på komforten ved å studere. Vi har forberedt på deg moderne læringslaboratorier med førsteklasses utstyr og programvare og plass til læring og avslapping. Videre er bygningene deaktivert vennlig. Det er ren glede å studere på et slikt sted.

Vennlige steder

Følgende fasiliteter er til tjeneste i bygningene:

  • Et rettssalen: Skreddersydd for juridiske fakulteter, ble et spesielt rettssalen forberedt på å utøve rettssaker når relevante simuleringsklasser finner sted.
  • Foto lab - Universitetets eget lab brukes av studenter av grafisk design og multimedia for å trene sine praktiske ferdigheter. Laben er utstyrt med profesjonell belysning, kameraer, forandringsbakgrunn for fotografering og et filmkamera.
  • Stille og vokale arbeidsrom: Det er to rom i biblioteket som kan bestilles av studenter for å gi dem plass til arbeid i grupper over et prosjekt, for eksempel samtidig som de kan bruke bibliotekets ressurser.
  • Studentsoner - fire rom innredet med komfortable sofaer, bord, kaffemaskiner og et TV-apparat. Rommene gir plass til hvile eller å lære i pauser mellom klasser.
  • Grønne områder med benker, hengekøyer, trehus, steder å lære, slappe av, spise, snakke og sosialisere.

Praktisk er vår prioritet

WSB University in Gdansk er en skole som i stor grad gir praktisk klasser. Dette er en av våre særegne trekk. Som de eneste i regionen, tilbyr vi klasser i et dobbelt system, noe som betyr at omtrent 50% av fagene i en bestemt spesialitet ved deltidsstudier er relatert til klasser utført på forretningspartnerens lokaler. På grunn av dette får våre studenter praktisk kunnskap og ferdigheter som de vil kunne bruke i sin faglige karriere i fremtiden. Klasser utføres av lærere-utøvere hvor teori blir konfrontert med virkelige saker. Studentene kan også få svar på å absorbere spørsmål som angår praktiske aspekter ved yrket de studerer.

WSB hjelper også med å starte en profesjonell karriere. Karrierekontoret tilbyr hvert år over 1000 profesjonell praksis, praktik og arbeidstilbud i selskaper med varierte aktivitetsprofiler. Derfor kan studentene praktisk talt utnytte kunnskapen som er oppnådd under studiene, og tjene litt ekstra inntekt.

International Relations Department

International Relations Department på WSB University in Gdansk er svært aktiv ikke bare i det daglige oppkjøpet av utenlandske studenter, men også i å hjelpe dem i tilpasningsprosessen på skolen. Instituttet organiserer språkkurs for utlendinger, tilpasningsdager, kulturarbeider og bistår med å finne overnatting.

Siden det er ulike medborgere som arbeider i avdelingen, inkludert nepalske, ukrainere og polakker, kan vi forstå våre utenlandske studenter og tilby dem de tjenester de trenger.

STUDI FOR MINDRE OG GJELDER FOR VÅRE KO FINANSIERTE STUDIE!

https://www.wsb.pl/english/co-financed-studies

Steder

Gdańsk

Address
aleja Grunwaldzka 238a,
80-266 Gdańsk, Pomeranian Voivodeship, Polen

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss