Warsaw School of Photography & Graphic Design

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor studere MED OSS?

  • Fakultet: Professorer fra Warszawa Academy of Fine Arts, The National Film School i Łódź, og Poznań University of Arts. Internasjonalt kjente kunstnere. Høyt kompetente fagfolk.
  • Bachelor: Gyldig i 47 land, inkludert EU - PROGRAM: Omfattende faglig og kunstnerisk utdannelse. Stort antall kurs og en tutorial system. Teori, praksis og ekskursjoner.
  • MILJØ: En svært vennlig og varm atmosfære. Små klasser. Individuell vare på våre studenter.

OVERNATTING

LEILIGHETER

Flats: eget eller felles. Det er mange leiligheter til leie tilgjengelig i Warszawa. Prisen på leien avhenger av hvor langt den flate ligger fra sentrum av Warszawa, og antall rom, areal, standarder og om du ønsker å leve alene eller dele leilighet med en eller flere personer. Vennligst gi oss dine valg og budsjettet for leien.

Vi vil sende deg de nødvendige kontakter med eiere og sjekk flat.

For din orientering her er noen typiske månedlig leie for leiligheter: - 400 Euro for et studio flat.

  • 500 Euro for en toroms leilighet.
  • 650 Euro for en tre roms leilighet.
  • Merutgifter: verktøy.

Levekostnadene i Warszawa

Bor i Warszawa er billigere enn i vesteuropeiske byer.

Levekostnadene avhenger av individuelle behov og livsstil.

Ca 600 til 800 euro per måned er nødvendig for å dekke kostnadene for overnatting, transport og mat. Hvis du bor svært beskjedent, kan du få av med 500 Euro per måned.

OPPHOLDSTILLATELSE

Alle internasjonale studenter som bor i Polen lenger enn tre måneder er nødvendig for å få en midlertidig oppholdstillatelse. Tillatelsen gis for en periode på en elevs opphold i Polen inntil tre år. Bevis av tillatelsen er en midlertidig oppholdskort (Karta pobytu czasowego) som er et identitetskort for utlendinger i Polen. Sammen med et pass, gjør det passerer grensene så ofte du vil uten visum. Vi vil hjelpe deg å få oppholdstillatelse.

HELSEFORSIKRING

Helseforsikring er obligatorisk for alle studenter for hele varigheten av oppholdet i Polen. Internasjonale studenter rådes til å kjøpe tredjeparts ansvarsforsikring og ulykkesforsikring i sine hjemland. EU / EFTA-borgere skal få et europeisk helsetrygdkort gyldig under sitt opphold i Polen.

Ikke-EU / EFTA-borgere kan signere en helseforsikring avtale med det polske National Health Fund (Narodowy Fundusz Zdrowia) eller med en av de private klinikker i Warszawa.

LIFE i Warszawa

Warszawa er en spennende og blomstrende europeisk hovedstad med over 1,7 millioner innbyggere. Det ligger på elven Vistula mellom Østersjøen og Tatra-fjellene. Det er ca 300.000 høyere utdanning studenter i Warszawa, og blant dem flere tusen utlendinger. Mange unge polakker snakker engelsk og er svært nyttig for utlendinger. De genererer en atmosfære av åpenhet, varme og vennlighet.

Warszawa er en dynamisk by i Sentral-Europa som tilbyr et levende kulturliv og kunstscenen. De viktige kulturelle hovedsteder Berlin, Wien, Praha, Budapest og Vilnius ligger innenfor 550 km. Warszawa er lett tilgjengelig.

Steder

Warszawa

Warszawska Szkoła Fotografii i Grafiki Projektowej

Address
Warsaw School of Photography and Graphic Design
ul. Lazienkowska 14

00-449 Warszawa, Masovia Voivodeship, Polen
Telefon
+48 22 621 21 98

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss