Les den offisielle beskrivelsen

Wrocław University of Environmental og biovitenskap konsentrerer sin omfattende virksomhet på utdanning og forskning dekker jordbruk og beslektede vitenskaper. Profilen på WUELS og dens oppgave er direkte involvert i transformasjonsprogrammer som arbeider med bygdeutvikling og mat kvalitet og styring, med full respekt betalt til sosial støtte og samspill. Den kunnskapen og forskningsprosjektene realisert på WUELS sørge for fremtidig utvikling, om alle aspekter ved bærekraftig utvikling, som er vennlig mot mennesker og dyr velferd.

Universitetet garanterer intellektuelle eventyr, tilpasser seg behovene i arbeidsmarkedet, og gir studentene mulighet til å studere og lærling i utlandet, samt gjennomføre avansert forskning under veiledning av de beste forskerne. Som en av de mest prestisjetunge universiteter i Polen, er sine kandidater svært ettertraktet av arbeidsgivere. Faktisk, ledere og spesialister til store polske selskaper er ofte nyutdannede selv.

Universitetets høy markedsverdi utdanning tjent det en plass blant Newsweeks 20 beste universiteter i Polen, ranking den over slike kjente høyskoler som Warszawa, Wroclaw, Poznan, og Jagiellonian University.

Ideen om at "Et godt universitet ikke kan fungere uten verdifulle forskere" ledet Wprost å tildele Universitetet tredje plass bak Warszawa SGGW og Poznań Universitetet for miljø- og biovitenskap.

Universitetet scoret så godt på grunn av: store krav til utdanning, prestasjoner av vitenskaplig ansatte, kvaliteten på forskning, bibliotek og datasystemer, og verifisering av kunnskap.

Arv av Wrocław Universitetet i Miljø- og biovitenskap er dypt forankret i tradisjoner to instutitions grunnlagt i Lvov: Fakultet for jordbruk og skogbruk i Lvov Polytechnic i Dublany og Veterinær School of Medicine, som ble grunnlagt i 1881. Etterkrigs kapittel i historien om Wrocław Universitetet i Miljø- og biovitenskap ble åpnet høsten 1945, da Avdeling for landbruk og Fakultet for veterinærmedisin ble grunnlagt på den kombinerte universitetet og Polytechnic, den eneste institusjon for høyere utdanning i Wrocław på den tiden. I 1951 disse to fakultetene ble innlemmet i det nyåpnede Higher School of Agriculture omdøpt Agricultural University of Wrocław i 1972 og Wrocław Universitetet i Miljø- og biovitenskap i 2006.

I dag er Wrocław Universitetet for miljø- og biovitenskap (WUELS) en godt anerkjent vitenskapelig og pedagogisk senter, er den eneste Agricultural University i sør-vest-regionen i Polen. Den WUELS sysselsetter ca 1500 personer, (160 fulle og førsteamanuenser). Full og deltidsstudenter (11.000) tilbys et bredt spekter av grads studier innen landbruk og relaterte områder.

I 1990 Auw sluttet TEMPUS program i samarbeid med andre polske og europeiske universiteter. I årene 1999 og 2000 ble den AuW en partnerinstitusjon i 3 nettverk innenfor rammen av CEEPUS programmet.

Forskningsprosjekter utført ved AuW er økonomisk støttet av den polske komiteen for Scientific Research (KBN), industri, lokale myndigheter og internasjonale stiftelser. Resultatene oppnådd i disse prosjektene resultatene er publisert i vitenskapelige tidsskrifter i Polen og i utlandet. En rekke internasjonale konferanser blir holdt på WUELS hvert år. Mange forskere er medlemmer av prestisjetunge internasjonale organisasjoner.

De WUELS possesse over 100 fasiliteter, inkludert et moderne sportssenter. Den WUELS tilbyr overnatting i studentboliger for 1800 elever (90 prosent av ikke-Wrocław innbyggere).

Hvert år får rundt 100 forskningsprosjekter finansiert av tilskudd og ca. 100 oppdragsprosjekter er gjennomført. Resultatene er publisert i så mange som 2000 publikasjoner, en femtedel av dem i internasjonale tidsskrifter. Den WUELS er en arrangør av internasjonale kongresser og vitenskapelige konferanser.

Den Wrocław Universitetet for miljø- og biovitenskap har inngått bilaterale avtaler med 52 universiteter i ulike deler av verden. Den WUELS deltar i Sokrates / Erasmus, CEEPUS, Leonardo da Vinci, COST og 5. og 6. EUs rammeprogrammer.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Du får teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter i mikroskopiske teknikker, teknikker for fylogeni gjenoppbygging, laboratorieanalyser, celle og vev kultur teknikker, a ... [+]

Varighet: 2 år (4 semestre)

Yrkestittel: herre

Study profil: generell akademisk

Begynn Måned: Oktober

Avgift semester Undervisning: 1600 EUR-landskamper, 800 EUR-EU / EØS-borgere, siste semester uten skolepenger for alle studenter

Oversikt

Laboratorieteknikker i biologi 2. klasse kurset gir en student med teoretisk og praktisk kunnskap på området mikroskopiske teknikker, teknikker for fylogeni gjenoppbygging, laboratorieanalyser, celle og vev kultur teknikker, analytiske teknikker i Hydrobiology og ecotrophology, primater genomikk, analysemetoder og vurdering av animalsk opprinnelse produkter. En kursdeltaker vil bli opplært til å håndtere profesjonelle laboratorieapparater for å utvikle sine egne faglige ferdigheter uavhengig. Kunnskap under studiene vil også omfatte biologi metodikk og statistikk samt bioinformatikk. Kurset er utviklet for å mestre generell og spesifikk analyse, analytisk kjemi ved håndtering av optiske og elektronmikroskop. Studiet dekker feltet av farge og opprettholde prøver og in vitro dyrking teknikker. ... [-]

Polen Wrocław
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Matsteknologi og menneskelig ernæring syklus studieprogram (Master nivå) er utformet for å gi en solid utdanning innen produktkvalitet vurdering, behandling, bevaring og ... [+]

Varighet: 1,5 år (3 semester)

Profesjonell tittel: Master

Studieprofil: generell faglig

Start måned: februar

Semesteravgift: 1600 EUR

Oversikt

Matsteknologi og menneskelig ernæring syklus studieprogram (Master nivå) er utformet for å gi en solid utdanning innen produktkvalitet vurdering, behandling, bevaring og lagring av råvarer av plante og dyr opprinnelse. Kurset dekker grunnleggende mikrobiologi og matbioteknologi, administrasjon og ledelse og menneskelig ernæring av ulike aldersgrupper og sosiale grupper. Studenten vil få kunnskap om moderne teknikker og teknologier som brukes i nærings- og næringsmiddelindustrien, og han skal også gjøre forskningsarbeid på disse feltene. Videre vil emnet gi innsikt i prinsippene for planlegging og gjennomføring av eksperimentelt arbeid, samt beregne og presentere forskningsresultater.... [-]

Polen Wrocław
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Hva vil du studere? Grønne områder Shaping semester Statistikk og eksperimentering, råvare vitenskap, anlegg arrangement, agrofitocenology, landskapsforming og vedlikehol ... [+]

Hva vil du studere?

Grønne områder Shaping

semester Statistikk og eksperimentering, råvare vitenskap, anlegg arrangement, agrofitocenology, landskapsforming og vedlikehold.

I hvilken form vil klassene bli gjennomført?

Hvordan vil du bli vurdert?

Semester studiepoeng basert på oppnådde studiepoeng danne graderinger av mellomlang sikt og end-term prøver og eksamener avholdt i muntlig eller skriftlig form. Studentenes kunnskaper, praktiske ferdigheter, evne til å fullføre bestemte oppgaver, teamarbeid og arbeidsledelse vurderes i løpet prosessen.

[-]
Polen Wrocław
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk

Wrocław University of Environmental and Life Sciences

Wroclaw University of Environmental and Life Sciences
Address
ul. C. K. Norwida 25
50-375 Wrocław, Lower Silesian Voivodeship, Polen
Nettsted
Telefon
+48 71 320 50 20