Les den offisielle beskrivelsen

SKOLEN PRESENTASJON

Católica Porto Business School er en skole fra det katolske universitetet i Portugal, kjent for utviklingen av forretningsfolk, fokusert på bærekraft og respekt for enkeltpersoner. I over 25 år har skolen opplært fagfolk innen økonomi og ledelse for den globale forretningskonteksten, som følger nasjonal eller internasjonal karriere. Skolen opprettholder sterke næringsobligasjoner, som muliggjør kontinuerlig tilpasning av ferdighetsutviklingen i henhold til markedets behov, noe som resulterer i et uopphørlig tempo i innovasjon av programmer og undervisnings- og utviklingsmetoder. En internasjonal dimensjon av skolen oppleves ved å fullføre emnene i utlandet eller ved to utdanningsprogrammer ved å delta i internasjonale uker i utlandet ved å gjennomføre oppgaver og arbeide i grupper med internasjonale studenter og gjennom gjennomføring av de mange kursene som læres på engelsk av inviterte professorer fra vårt internasjonale partnerskapsnettverk.

På lavere nivå, er teknisk utvikling implementert sammen med alle nødvendige myke ferdigheter for studenters ansettelsesevne etter det treårige programmet og for deres forberedelse til å fortsette sine studier i de beste handelshøyskoler over hele verden. På masternivå forbereder vi mer spesialiserte fagfolk i henhold til funksjonelle eller industrielle områder. Vår programportefølje er fullført med MBA-programmer og utøvende kurs i ulike spesialiserte områder for utvikling av forretningsfolk gjennom hele livet. I dag tilbyr Skolen programmer i Portugal, Angola, Brasil og Mosambik og fortsetter å jobbe med utvidelsen til nye geografiske områder.

Skolen har sin forskningsaktivitet strukturert i to forsknings sentre og to laboratorier. Til å begynne med er det CEGE, som er vert for alle de grunnleggende forskningsprosjektene, og er forskningscentret akkreditert av det portugisiske stiftelsen for vitenskap og teknologi (FCT). Deretter har vi BeoLab og Slab som holder søkede forskningsprosjekter innen henholdsvis atferdsøkonomi og serviceadministrasjon. Til slutt er CEGEA forskningssenteret hovedsakelig viet til anvendt forskning og konsulenttjenester.

Velkommen til vår skole!

MISSION, VISION OG VÆRDIER

MISSION

Å forberede globale forretningsfagfolk med sterk fokus på entreprenørskap, bærekraft og respekt for enkeltpersoner, forutse organisasjonens fremtidige behov og fremme utviklingen av vitenskapelig og anvendt kunnskap.

VISJON

Skolen har som mål å være en nasjonal og internasjonal referanse i fullstendig utvikling av forretningsfolk, gjennom streng og kvalifisert undervisning, gjennom sterke forretningsforbindelser og gjennom innovasjon av læringsmetoder. Vi tar sikte på å være en nasjonal og internasjonal referanse innen forskning innen økonomi og ledelse. Vi ønsker at Católica Porto Business School skal stå som en attraktiv arbeidsplass, etterspurt av både akademikere og toppforskere.

VERDIER

  • Excellence
  • bærekraft
  • Respekt for enkeltpersoner
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Catolica Porto Business School

Master i Bedriftsøkonomi er et internasjonalt program som tilbys på engelsk. Det er egnet for bachelorer i økonomi, ledelse og engineering med ambisjonen om å bli topp fa ... [+]

PRESENTASJON

Master i Bedriftsøkonomi er et internasjonalt program som tilbys på engelsk. Det er egnet for bachelorer i økonomi, ledelse og engineering med ambisjonen om å bli topp fagfolk i organisasjoner.

Programmet tar sikte på at fremtidige fagfolk får avansert og tverrgående kunnskap innen økonomi og ledelse og utvikler analytiske og myke ferdigheter som gjør at de kan støtte organisasjoner i beslutningsprosesser, innovasjon og strategi. Den forbereder fremtidige fagfolk til å jobbe i tverrfaglige og internasjonale lag og gripe komplekse problemer, med kritisk syn og analytisk og innovativ kapasitet.

Master Final Assignment er sett som en mulighet til å nærme seg organisasjoner. Praktik og prosjekter er orientert for å svare på forskningsinteresser av interesse og / eller løse konkrete problemer i organisasjoner.... [-]

Portugal Porto
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Catolica Porto Business School

MSc i finans er et høyt internasjonalisert program som tar sikte på å produsere topp finansielle fagfolk. Skapt i 2000 og inspirert av den angelsaksiske modellen og metod ... [+]

PRESENTASJON

MSc i finans er et høyt internasjonalisert program som tar sikte på å produsere topp finansielle fagfolk. Skapt i 2000 og inspirert av den angelsaksiske modellen og metodene, ble det ansett som et viktig vendepunkt når det gjelder innovasjon i det portugisiske akademiske samfunnet. MSc in Finance er et profesjonelt orientert program, utviklet i nært samarbeid med de beste portugisiske finansinstitusjoner, basert på et solidt og grundig teoretisk fundament .

Undervist av et førsteklasses nasjonalt og internasjonalt fakultet, har MSc i Finance produsert høyt kvalifiserte finans spesialister i mer enn ti år. Disse ekspertene har nå fremtredende posisjoner i portugisiske firmaer og finansinstitusjoner, samt i internasjonale finanssentre som Madrid, London og New York.... [-]

Portugal Porto
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Catolica Porto Business School

MSc i Management på Católica Porto Business School er en innovativ MSc, inspirert av de beste internasjonale praksiser, som drar nytte av opplevelsen av skolen i avansert ... [+]

PRESENTASJON

MSc i Management på Católica Porto Business School er en innovativ MSc, inspirert av de beste internasjonale praksiser, som drar nytte av opplevelsen av skolen i avansert styring utdanning, de siste 25 årene.

Programmet er organisert i en felles kjerne i 1. semester og i 2. semester kan studentene velge et generisk område (tillater tilpasset opplæring som tilbyr et bredt spekter av valgfag) eller for et bestemt fagområde fra følgende:

Business Analytics; Management Control Servicestyring

Takket være det brede nettverket av partnerskap tilbyr Católica Porto Business School internships og prosjekter i bedrifter og andre organisasjoner. På internasjonalt nivå tilbyr Católica Porto Business School en dobbel grad med Lancaster University Management School, Erasmus utvekslingsprogram og en rekke internships i utlandet. MSc i ledelse står derfor som et unikt program, preget av høy grad av ansettbarhet, internasjonalisering og tilpasning. En mastergrad med prestisje av det katolske universitetet.... [-]

Portugal Porto
Kontakt skolen
Engelsk,Portugisisk
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Catolica Porto Business School

Hovedformålet med MSc i Markedsføring er å sikre sammenhengen mellom teorier og modell undervist og virkeligheten av problemene i dagens markedsaktiviteter. Dermed har vi ... [+]

PRESENTASJON

Hovedformålet med MSc i Markedsføring er å sikre sammenhengen mellom teorier og modell undervist og virkeligheten av problemene i dagens markedsaktiviteter. Dermed har vi en tendens til å bruke empirisk pedagogisk tilnærming så mye som mulig sammen med casestudier. Vi har utviklet en pragmatisk tilnærming, noe som motiverer elevene til å produsere nyttig forskning.

Vårt MSc-program forsøker også å styrke forholdet mellom universitetet og selskapene. Dermed har vi noen lærere som er aktive i bedrifter og andre nasjonale eller internasjonale organisasjoner.

Vår tilnærming til opplæring av høyt kvalifiserte fagfolk ligger i sentrum av verdien til vårt program, og det er derfor vi sikrer en høy ansettelsesgrad og vellykket karriere til våre fremtidige kandidater.... [-]

Portugal Porto
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Address
R. de Diogo Botelho 1327, 4169-005 Porto, Portugal
4169-005 Porto, Porto-distriktet, Portugal
Nettsted
Telefon
+351 22 619 6200