Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den Agrar School of Viseu (ESAV), Offisielt etablert i 19 desember 1994 (resolusjon nr 304/94), er det en av de organisatoriske enheter av Polytechnic Institute of Viseu, integrere nettverket av topp portugisisk offentlig utdanning på nivå med polyteknisk utdanning. Så det ble videreført tradisjonen, fordi Viseu byen hadde det privilegium å være en pioner innen landbruksutdanning i Portugal ved å skape Agricultural Training School of Viseu, ved dekret av 16 desember 1852.

Den ESAV ønsker å formidle og spre kunnskap med sikte på å trene studentene med avanserte ferdigheter i de områdene av landbruksvitenskap, mat og veterinær; fremme anvendt forskning og formidling, kulturelle, vitenskapelige og teknologiske utveksling med liknende nasjonale og internasjonale institusjoner og forholdet med næringslivet for å bidra til utvikling av regionen og landet.

Dermed målene i ESAV basert på tre aspekter: - Quality Education, gjennom overføring av teknisk og vitenskapelig kunnskap kontinuerlig oppdatert og korrekt, fokusert på bruk av sentrale teknologier for å trene studenter innen landbruksproduksjon og dyretekniske, økologi og landskaps, skogbruk, biosystemer, næringsmiddelindustrien og til og med veterinær sykepleie.

  • Bygging av bruer med samfunnet gjennom teknisk og vitenskapelig støtte, prosjekter, tjenester, konsulentselskaper, institusjonelle organisasjoner både regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Dermed er i stand til å gi informasjon, overføre kunnskap, mobilisere støtte og testamenter, fakta ingen tvil fundamental for integrering av skolen i midten. Kvaliteten på utdanningsministeren, ansporet av suksessen av anvendelsen av prinsippene i Bologna-erklæringen, viser klart dette faktum.
  • Utvikling av forskning, eksperimentering og formidling av kunnskap innen landbruksvitenskap, mat og veterinær, slik at fremme av deres produksjonssektorene. Disse aktivitetene er strømlinjeformet ved fakultetet stadig kvalifisert og er permanent opptatt av å bidra til det pedagogiske suksess for studenter, som bevis derav høy andel av leger.

Den ESAV ligger i et førsteklasses område av byen Viseu, i Quinta da Alagoa, med ca 23 dekar. Besitter mange kulturer, fremhever vingård, frukthage og olivenlund. Telle selv med husdyrproduksjon strukturer av sauer, geiter, storfe, fjørfe og kaniner, samt en Veterinary Nursing Center og laboratorier med teknologier som muliggjør oppkjøpet av ferdigheter i ulike tekniske og vitenskapelige felt.

Sikte på en dedikert trening for full integrering i arbeidslivet av sine studenter, ESAV har en kropp av personalet, undervisning og ikke-pedagogisk personale, kvalifisert og motivert. De bidrar også til suksess for ESAV sine studenter med deres vilje, tilgjengelighet og arbeidskapasitet gir utmerket samarbeid i overføring og oppkjøpet av ferdigheter.

Steder

Viseu

Escola Superior Agrária de Viseu - IPV

Address
Quinta da Alagoa - Estrada de Nelas, Ranhados

3500 - 606 Viseu, Viseu-distriktet, Portugal
Telefon
+351 232 446 600

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss