Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Educação (ESEV)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den School of Viseu Education (ESEV) Det var den første organisk enhet av en Polytechnic Institute for å bli satt i drift i Portugal. I 1983 begynte den første lærerkurs i det tidligere School of Primary Teaching. Fortsatt opererer i denne symbolske bygningen av byen Viseu, integrerer ESEV alle fem organisatoriske enheter som er Polytechnic Institute of Viseu (IPV), forutsatt at deres kall i vitenskapelige, kulturelle, kunstneriske og tekniske kvalifiserte fagfolk, et joint med levering av sosiale tjenester, forskning og styrke nettverk av partnerskap med regionale, nasjonale og internasjonale utviklingsprosjekter og aktiviteter av felles interesse.

Den ESEV har utviklet og tilpasset i henhold til utfordringene i nye sammenhenger og trening paradigmer i høyere utdanning. Tilpasset Bologna-prosessen og diversifisert sin virksomhet i henhold til samfunnets behov. Sin opplæring tilbudet inkluderer 8 grad kurs (første syklus) og 11 Masters kurs (andre syklus), i området av lærerutdanningen, matrise grunnleggeren av ESEV, men også i de områdene av vernepleier, miljøopplæring, kunstnerisk underholdning og kulturelle idrett og fysisk aktivitet, kunst og multimedia, media og reklame og PR.

Den ESEV har aktivt samarbeidet i tjenesten lærerutdanning i området av profesjonalitet i tjenesten samordning på regionalt nivå, flere lærer prosjekter lansert av Kunnskapsdepartementet og organisere ulike kurs ikke karakteren brikker. De ESEV etablert protokoller med flere institusjoner i sine områder av innflytelse, skole klynger, kamre og menighetsråd, kulturinstitusjoner, aviser og lokale radiostasjoner, for å sikre praksisplasser for elevene og for å fremme gjennomføringen av partnerskap og prosjekter som bidrar til en bærekraftig utvikling av regionen der ESEV faller. Internasjonalt samarbeid og mobilitet av studenter, ansatte og lærere tar opp for som avgjørende faktorer for kvaliteten på undervisning og læring.

Den ESEV verds å fremme forskning og opplæring av sine lærere. Mange av lærerne tilhører doktorgrads forskningssenter i utdanning, helseteknologi og Polytechnic Institute of Viseu, avgjørende faktor for samordnet etterforskning av kravet med dannelse av domener som tilbys av ESEV.

Steder

Viseu

Escola Superior de Educação de Viseu - IPV

Address
R. Dr. Maximiano Aragão
3504-501 Viseu, Viseu-distriktet, Portugal
Telefon
+351 232 419 000

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss