Polytechnic of Leiria

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fordyre seg i Leiria

Visste du at studenter fra over 70 forskjellige land har valgt Polytechnic of Leiria som deres første studiealternativ? Lær hvorfor Portugal er det perfekte reisemål, og hvorfor studere ved Polytechnic of Leiria kan være en ekte livsforandrende opplevelse.

Leiria er ditt reisemål. Midt i alt har du mange aktiviteter å oppleve i nærheten. Beste surfstrand, sykling på Atlanterhavsveien, den største i landet med 62 km lang tur, besøker fortryllede historiske landsbyer ... engasjerer deg i en ny livsstil, i et nytt landskap.

Leiria er en kombinasjon mellom fortid og fremtid. Sikkerhet, et høyt livskvalitet og flerkulturelt miljø. Leiria er en livlig universitetsby, ikke bare for å studere, men også å leve i! To av de vakreste portugisiske monumentene, Batalha-klosteret og Alcobaça-klosteret, klassifisert av UNESCO som verdensarvsteder, ligger i regionen.

I kurvene til Lis River er skjulte fritidssteder som parker og kafeer å sitte og slappe av. Gå med tiden til det historiske sentrum, for å delta på boisterøse kafeer, barer og vurdere nydelig utsikt over terrassen. Om kvelden går du ut av esken og blander deg selv med andre lokale og internasjonale studenter på det unike Rodrigues Lobo-torget.

Om Polytechnic of Leiria

Leiria er også en læringsby med en førsteklasses utdanningsinstitusjon: Polytechnic of Leiria . Videre har Polytechnic of Leiria stipendsmuligheter for internasjonale studenter.

Det bor omtrent 11 500 studenter i byen som deltar på hovedkvarteret for Polytechnic of Leiria og tre av skolene: School of Education and Social Sciences, School of Technology and Management. Studenter fra over 70 forskjellige land har valgt Polytechnic of Leiria som studiedestinasjon, og har derved valgt både en utmerket utdanning og en livsendrende opplevelse for seg selv.

The Polytechnic of Leiria er en offentlig institusjon for høyere utdanning som tilbyr programmer på bachelor- og masternivå. Polytechnic of Leiria er designet for dagens studenter, og tilbyr studiefasiliteter fra det tjuende århundre: fem studiesteder i fire forskjellige byer som tilbyr eksepsjonelle læringsfasiliteter, mer enn 130 høyteknologiske laboratorier utstyrt med den nyeste teknologien, en innovativ undervisningsmetode og et vennlig, nært stemning. Spesiell omtale til de som elsker biler fordi Polytechnic of Leiria har det beste ingeniørlaboratoriet i landet. Polytechnic of Leiria har partnerskap med flere selskaper, som Cisco, Phoenix Contact, Oracle og Siemens. Disse merkene og mer til har besluttet å implementere akademier ved Polytechnic of Leiria , som kan legge grunnlaget for at du skal lykkes i din karriere. Dette innebærer også traineeships, der studentene kan bruke tid på å jobbe og lære i et forretningsmiljø.

Regionen er rik på plast, keramikk og glass, forme, engineering, fiskeri, turisme, mat og bioteknologiske næringer. Med denne entreprenørmessige konteksten tilbyr Leiria gode muligheter til studenter og forskere. Regionen har generelt høy ansettelsesevne.

I Polytechnic of Leiria kan du velge mellom flere områder: fra verden av virksomhet, kunst, utdanning, turisme, helse, sport eller samfunnsvitenskap. Polytechnic of Leiria har førsteklasses fasiliteter, et nært og engasjerende team for å hjelpe elevene med å bosette seg i et nytt liv borte fra hjemmet.

Fem skoler, i fire flotte byer, ikke bare for å studere, men å leve og elske.

Fremtidige karrieremuligheter

Polytechnic of Leiria er stolt av å ha bransjepartnerskap: Mange av våre kurs har partnerskap med ledende selskaper som legger grunnlaget for at du skal overskride. Cisco, Phoenix Contact, Oracle, Siemens er bare noen av de store merkene som har bestemt seg for å implementere akademier på vår institusjon.

Vi er også lokalisert i en region med stor økonomisk dynamikk: Høyt ansettelsesevne i en region rik på plast, keramikk og glass, mugg, ingeniørfag, fiskeri, turisme, mat og bioteknologi.

Polytechnic of Leiria også en IT-plattform som tar sikte på å fremme sysselsetting av sine studenter.

Engelsk språkstøtte

Den engelsklærte masterkurset krever at studentene skal demonstrere ferdigheter på engelsk.

Fasiliteter og støtteordninger

Polytechnic of Leiria har gode fasiliteter og støttearrangementer for å hjelpe elevene til å bosette seg i et nytt liv borte fra hjemmet.

Tjueførste århundre studiefasiliteter: fem campi tilbyr eksepsjonelle læringsfasiliteter. Mer enn 130 høyteknologiske laboratorier utstyrt med den nyeste teknologien.

Innovativ undervisning: Vi har investert i avanserte studentfasiliteter og i den nyeste teknologien, og prøver å bringe våre kurs til livs. ESTM School-Hotel og vår Online Learning Unit er bare to av dem.

IKT-tjenester: Gratis WI-FI på alle universiteter, residenshaller, kantiner og andre Polytechnic of Leiria rom.

Medisinske tjenester: Polytechnic of Leiria gir de forhold som sikrer ditt velvære fysisk og psykologisk, derfor tilbyr vi reduserte kostnader, støtte på spesifikke områder som diagnose og forebygging, samt psykopedagogisk rådgivning.

Idrettsanlegg: Polytechnic of Leiria gir studentene mulighet til å trene et bredt spekter av sport gjennom sportssektoren av Student Support Services.

Kantiner: Polytechnic of Leiria tilbyr en rekke mat enheter, gjennom Student Support Services. Alternativene er varierte: fem kantiner, ni barer, to restauranter og en snackbar. Studentene har tilgang til måltider, til en svært rimelig pris. I kantine tilbys komplette måltider til sosiale priser (hele måltidet inkluderer: suppe, hovedrett, salat, brød, frukt eller dessert og juice) og i barene er det menyer med subsidierte priser. Det er et permanent ønske om å diversifisere måltider, forsøke å sikre balansert kostholdsmenyer og forbedre nivået på studenttilfredshet.

97864_Mestradoem_Eng_civil.png59429_Civil_collage.jpg

Steder

Leiria

Ipl - Instituto Politécnico De Leiria

Address
Polytechnic Institute of Leiria,
Headquarters,
Rua General Norton de Matos,
Apartado 4133

2411-901 Leiria, Leiria District, Portugal
Telefon
+351 244 830 010

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss