Oporto Global University - Universidade Portucalense

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

UPT - Oporto Global University, er en privat høyere utdanningsinstitusjon, ISO 9001-sertifisert, anerkjent av den portugisiske regjeringen og det portugisiske agenturet for vurdering og akkreditering av høyere utdanning - A3ES. UPTs forskningsenhet, IJP, er sertifisert av det portugisiske finansieringsbureauet for forskning, FCT.

Opprettet i juni 1986 , ga Oporto Global navnet på OTTO - Oporto Global University i Porto , kjent som 'Cidade Invicta'. Ligger i Nord-Portugal, på den høyre bredden av elven Douro, er Oporto landets nest største by som ligger i et byområde på over 1,3 millioner innbyggere.

Oporto er internasjonalt kjent for sin portvin, broer og sin gamle og moderne arkitektur. Dets historiske sentrum har vært et UNESCOs verdensarvsted siden 1996. Byen Porto er også et senter for utdannings og forskningspraksis, og står opp for sin teknologiske og vitenskapelige innovasjon som tiltrekker studenter fra hele landet og fra utlandet.

UPT er organisert i fem avdelinger: jus, økonomi og ledelse; Vitenskap og teknologi, kulturarv og turisme og psykologi og utdanning som underviser i 1., 2. og 3. syklus-programmer og ettereksamener, strukturert i henhold til Bologna-prosessen. UPT har som mål å være en modell i høyere utdanning og ta fordelene av de forskjellige avdelingens synergier. Mer enn å tilegne seg teoretisk kunnskap, har studentene sjansen til å utvikle praktisk arbeid og forskningsprosjekter, utvikle forskjellige typer ferdigheter som forbereder dem på jobber i fremtidig karriere og for å leve i et konkurrerende globalt samfunn.


Global Research og Global Learning for globalt hentede fagfolk

Tenk Global. Forskning globalt. Lær og lær globalt. Dette er grunnlaget for UPT - Oporto Global University's Vision som illustrerer UPTs oppdrag for å fremme global helhetlig kunnskap, forberede morgendagens globale fagfolk og fremtidige borgere i verden.

Vår offisielt anerkjente forskning (ISO 9001 og FCT) arbeider intensivt med partnere over hele verden, leverer forskning i verdensklasse og skaper blødende hekkekunnskaper for å bistå og fremme en vedvarende global utvikling for alle. Vi deler denne kunnskapen under en streng åpen tilgangspolicy (når forskningen er offentlig finansiert).

Vi leverer den kunnskapen til våre globale studenter i vårt akkreditert (portugisisk utdanningsdepartement, portugisisk høyskoleakkrediteringskontor og ISO 9001) undervisningsavdelinger og -programmer.

Vårt internasjonalt drevne fakultetspraksis, det livlige læringssamfunnet, det samfunnsansvar og engasjementet til UPT som helhet, det spennende, tolerante og flerkulturelle miljøet i Portugal, bidrar til utviklingen av personlige, mellommenneskelige, kulturelle og interkulturelle ferdigheter som er obligatoriske for å lykkes profesjonelt i en global verden.

Steder

Porto

Address
Rua Dr. António Bernardino de Almeida, 541
4200-072 Porto, Porto-distriktet, Portugal

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss