University of Algarve

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor velge University of Algarve ( UALG )?

University of Algarve (Portugal) er et ungt offentlig universitet med en studentbefolkning nær 9000 og sysselsetter over 700 akademikere. I løpet av de siste tre tiårene har University of Algarve konsolidert linken etablert med den regionale virksomheten og med offentlige og private organisasjoner, oppmuntrer til overføring av kunnskap og bidrar til en bærekraftig utvikling med positiv innvirkning på tvers av samfunnet.

undervisning

University of Algarve er etablert på fire universiteter, tre i byen Faro og en i Portimão. Kurset tilbyr seks temaområder: kunst, litteratur og historie; Ingeniørvitenskap; Liv, jord, marine og miljøvitenskap; Medisin og allierte vitenskap; Sosial, utdanning og faglig opplæringsvitenskap; og økonomi, ledelse og turisme. Studiene på disse områdene inkluderer grunne- og doktorgradsstudier.

Forskning

Forskning ved University of Algarve utføres i dynamiske og fremtredende forskningssentre, som gir innovasjon og verdiskapende forskning og utvikling innen ulike fagområder som marinvitenskap, biologi og biomedisin, elektronikk og telekommunikasjon, litteratur, historie, kommunikasjon og kunst . Dens laboratorier er åpne for verden, rekruttering av de aller beste unge forskerne på tvers av de ulike forskningsområdene av excellence.

plassering

Universitetet ligger i den sørligste delen av Portugal, en av Portugals mest turistiske regioner, og har tre universitetscampuser i Faro (hovedstaden i regionen, med en internasjonal flyplass, idrettsstadion, sentralhospital) og en i Portimão, Algarves andre hovedbyen.

internasjonalisering

Nylig har det vært en betydelig økning av utenlandske studenter fra mer enn 60 land på grunn av internasjonaliseringsstrategien ved University of Algarve . Av sine 9000-studenters befolkning er 10% utenlandske studenter, hvorav nesten halvparten er ved universitetet under bilaterale avtaler og samarbeidsprogrammer, hovedsakelig Erasmus og Erasmus Mundus. Kvaliteten og mangfoldet av europeiske mastere og doktorgradsstudenter kombinert med postkurskurs åpen for studenter fra hele verden forklarer omfanget av denne mobiliteten.

Støttefasiliteter

Alle campusene tilbyr spesifikke klasserom, datamaskiner og multimedia laboratorier, auditorier, biblioteker og studie- og møterom. Trådløs internettilgang er tilgjengelig på alle universiteter. Med innkvartering i boliger for over 600 studenter, flere kantiner og kafeterier i de ulike campusene, medisinske tjenester og kultur- og sportsaktiviteter, har University of Algarve vært vitne til en betydelig vekst når det gjelder studentpopulasjon, moderne fasiliteter og kvalitet og mangfold av programmer som tilbys.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se skolens masterprogrammer » Se Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master I Kjemisk Innovasjon Og Regulering

Campus 2 år October 2018 Portugal Faro

Erasmus Mundus Masterkurs i Kjemisk Innovasjon og Regulering er en MSc grad for fagfolk som er involvert i sikkerhet og regulering av kjemiske stoffer. Denne graden gir fagfolk alle nødvendige verktøy og kunnskaper fra det vitenskapelige, regulatoriske og økonomiske synspunktet for å håndtere risikoen for kjemikalier ansvarlig og å møte ansvar over kjemisk lovgivning over hele verden. [+]

Handle om

Erasmus Mundus Masterkurs i Kjemisk Innovasjon og Regulering er en MSc grad for fagfolk som er involvert i sikkerhet og regulering av kjemiske stoffer. Denne graden gir fagfolk alle nødvendige verktøy og kunnskaper fra det vitenskapelige, regulatoriske og økonomiske synspunktet for å håndtere risikoen for kjemikalier ansvarlig og å møte ansvar over kjemisk lovgivning over hele verden.

Karrieremuligheter

ChIR-kandidatene får en grundig kunnskap om kjemisk design, industrielle prosesser, markedsføring, risikovurdering og kjemikalieregler. EMMC ChIR er designet for å møte behovene til kjemiske selskaper, forskningssentre og reguleringsorganer. Det åpner studentens perspektiver for lyse faglige karriere som risikovurdering eksperter, regulatoriske saker spesialister, forskere, regulerende fagfolk.... [-]


Master I Matsteknologi

Campus 2 år October 2018 Portugal Faro

Målet med MSc-programmet i matteknologi er å gi en generell forståelse av mategenskaper og produksjon og kunnskap i teknologier involvert i produksjon av trygg og sunn mat som kvalifiserer mottakeren, ikke bare for å analysere og kontrollere, men også å designe, innovere og utvikle matproduksjonssystemer og matvarer. [+]

Handle om

Food Technology Master tilbyr en omfattende forståelse av mategenskaper og produksjon og nøkkelteknologier involvert i produksjon av trygg og sunn mat. Studentene skal kunne analysere og kontrollere matprosesser, samt å designe, innovere og utvikle matproduksjonssystemer og matvarer.

Karrieremuligheter

De som fullfører MSc i matsteknologi kan integrere forskning og utvikling (R

[-]

Master

Master I Akvakultur Og Fiskeri

Campus 2 år October 2018 Portugal Faro

Kurset gir en unik trening for oppdrettsproduksjon og fiske. Fra en felles base vil fiskerispesialister bli eksperter innen vurdering, forvaltning, bevaring og bærekraftig utnyttelse av levende ressurser, mens akvakultur spesialister vil bli eksperter i en rekke produksjonssystemer. Oppgaveprosjekter utvikles ofte gjennom plasseringer i industriinnstillinger. [+]

Handle om

Kurset gir en unik trening for oppdrettsproduksjon og fiske. Fra en felles base vil fiskerispesialister bli eksperter innen vurdering, forvaltning, bevaring og bærekraftig utnyttelse av levende ressurser, mens akvakultur spesialister vil bli eksperter i en rekke produksjonssystemer. Oppgaveprosjekter utvikles ofte gjennom plasseringer i industriinnstillinger.

[-]

Master I Bioteknologi

Campus 2 år October 2018 Portugal Faro

Bioteknologi MSc gir avansert nivå opplæring i bioteknologi, biologisk og biokjemisk ingeniørfag. Kurset utveksler studenter med kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å utføre: analyse som høyere teknikere i helse-, miljø-, mat- og gårdsektoren og kvalitetskontrollanalyse. [+]

Handle om

Bioteknologi MSc gir avansert nivå opplæring i bioteknologi, biologisk og biokjemisk ingeniørfag. Kurset utveksler studenter med kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å utføre: analyse som høyere teknikere i helse-, miljø-, mat- og gårdsektoren og kvalitetskontrollanalyse. MSc gir også livslang treningsmuligheter for fagfolk i helse- og utdanningssektoren og farmasøytisk industri som ønsker å oppdatere sin kunnskap på dette viktige området.

[-]

Master I Informatikk Engineering

Campus 2 år October 2018 Portugal Faro

Informatikkingeniør master tilbyr et bredt utvalg av fag fra ulike områder innen datavitenskap. Studentene får solid praktisk opplæring og vil være godt forberedt på arbeidsmarkedet, fra vedlikehold og programmering av systemer og nettverk, eller i webservere og tjenester og databaser, til analyse av data (store data) og vitenskapelig forskning. [+]

Handle om

Informatikkingeniør master tilbyr et bredt utvalg av fag fra ulike områder innen datavitenskap. Studentene får solid praktisk opplæring og vil være godt forberedt på arbeidsmarkedet, fra vedlikehold og programmering av systemer og nettverk, eller i webservere og tjenester og databaser, til analyse av data (store data) og vitenskapelig forskning.

[-]

Master I Ledelse

Campus 3 semestre October 2018 Portugal Faro

Master i Management er et tre-semester program, som tilbyr spesialisering områder: Tourism Management; Healthcare Management; Marine og Maritime Management. Denne master er åpen for søkere fra alle bakgrunner, men primært rettet mot studenter som ikke tidligere har studert næringsliv og ledelse. [+]

Handle om

Master i Management er et tre-semester program, som tilbyr spesialisering områder: Tourism Management; Healthcare Management; Marine og Maritime Management. Denne master er åpen for søkere fra alle bakgrunner, men primært rettet mot studenter som ikke tidligere har studert næringsliv og ledelse.

KarrieremuligheterTurismeforvaltning, Helseforvaltning og Marine og Maritime Management er fremvoksende felt innen ledelse. Den økende interessen for disse studiene skyldes i stor grad deres voksende betydning for den sosioøkonomiske utviklingen av regioner og land. Dermed er jobbmulighetene for nyutdannede i disse sektorer generelt generelt lovende.Denne mesteren forbereder kandidater for et bredt spekter av potensielle karriere i turisme ledelse, helsevesenet ledelse og marine og maritime ledelse. Blant annet kan det nevnes følgende roller: revisjon / regnskap, generell ledelse, driftsledelse, human ressursforvaltning, markedsføring, strategisk planlegging, arbeid for familiebedrifter eller selv å sette opp egen virksomhet. [-]

Master I Marinbiologi

Campus 2 år October 2018 Portugal Faro

Marine Biology Master gir tverrfaglig avansert opplæring for analyse og forståelse av marine biodiversitet, fra gener til økosystemer, deres funksjon og mangfold. Programmet inneholder en sterk del av laboratorie- og feltarbeid i ulike marine økosystemer. Søknader omfatter utnyttelse, bevaring og bioteknologi av marine biologiske ressurser. [+]

Handle om

Marine Biology Master gir tverrfaglig avansert opplæring for analyse og forståelse av marine biodiversitet, fra gener til økosystemer, deres funksjon og mangfold. Programmet inneholder en sterk del av laboratorie- og feltarbeid i ulike marine økosystemer. Søknader omfatter utnyttelse, bevaring og bioteknologi av marine biologiske ressurser.

Karrieremuligheter:Teknisk, vitenskapelig og akademisk karriere i:Marin bevaring, bruk og forvaltning av fiskeressurser, marine bioteknologi;Konsekvensstudier og overvåking av marine økosystemer;Marine økosystemer ledelse;Marine bioteknologisk innovasjon;Marine naturlige produkter;Marine økoturisme;Marin miljøutdanning. Dette er en viktig treningskomponent i høyere grad (PhD). [-]

Master I Marine Biologiske Ressurser

Campus 2 år October 2018 Portugal Faro

Internasjonal Master i Marine Biological Resources dekker et bredt, likevel konsekvent utvalg av fag relatert til bærekraftig bruk av marine biologiske ressurser. Med vekt på marine biologiske og økologiske prosesser, knytter programmet biologi til marine organismer og miljøstudier med emner innen havpolitikk og planlegging. [+]

Handle om

Internasjonal Master i Marine Biological Resources dekker et bredt, likevel konsekvent utvalg av fag relatert til bærekraftig bruk av marine biologiske ressurser. Med vekt på marine biologiske og økologiske prosesser, knytter programmet biologi til marine organismer og miljøstudier med emner innen havpolitikk og planlegging.

[-]

Master I Marine Og Kystsystemer

Campus 2 år October 2018 Portugal Faro

Maritim og Coastal Systems masterprogrammet (MaCS - SIMCO) integrerer kunnskap ved hjelp av en tverrfaglig tilnærming. Den fokuserer på studier av prosesser som opererer innenfor kyst- og marinanlegg, underlagt komplekse geologiske, fysiske, kjemiske, biologiske og sosiale forcings. [+]

Handle om

Maritim og Coastal Systems masterprogrammet (MaCS - SIMCO) integrerer kunnskap ved hjelp av en tverrfaglig tilnærming. Den fokuserer på studier av prosesser som opererer innenfor kyst- og marinanlegg, underlagt komplekse geologiske, fysiske, kjemiske, biologiske og sosiale forcings.

[-]

Master I Molekylær Og Mikrobiell Biologi

Campus 2 år October 2018 Portugal Faro

Masterkurset gir en omfattende forståelse av mikrobielle og andre biologiske systemer, fra den molekylære og cellulære organisasjonen til individet eller samfunnet til bioteknologiske applikasjoner på ulike områder (Miljø, Industri og Biomedisin). [+]

Handle om

Masterkurset gir en omfattende forståelse av mikrobielle og andre biologiske systemer, fra den molekylære og cellulære organisasjonen til individet eller samfunnet til bioteknologiske applikasjoner på ulike områder (Miljø, Industri og Biomedisin).

[-]

Master I Urban Vann Syklus

Campus 2 år October 2018 Portugal Faro

Master i Urban Vannsyklus gir tverrfaglig opplæring som svar på de nye utfordringene i urbane vanncyklus, i et globalt endringsscenario. Studentene utvikler kompetanse på ulike områder av urban vanninfrastruktur, bærekraftig vannforvaltning (opprinnelse, kvalitet, bruk og gjenbruk) og vannstyring (økonomisk, politisk og regulatorisk). Studentene skal studere forskjellige geografiske realiteter og være forberedt på å delta i vannforvaltning lokalt, nasjonalt og internasjonalt. [+]

Handle om

Master i Urban Vannsyklus gir tverrfaglig opplæring som svar på de nye utfordringene i urbane vanncyklus, i et globalt endringsscenario. Studentene utvikler kompetanse på ulike områder av urban vanninfrastruktur, bærekraftig vannforvaltning (opprinnelse, kvalitet, bruk og gjenbruk) og vannstyring (økonomisk, politisk og regulatorisk). Studentene skal studere forskjellige geografiske realiteter og være forberedt på å delta i vannforvaltning lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

De generelle målene for Master i Urban Vann syklus er:Aktiver fagfolk med forskjellig treningsgrunnlag, å jobbe i team, tverrfaglig og tverrfaglig måte, svare på de nye utfordringene i urbane vanncyklus, i et globalt endringsscenario;Kvalifisere studentene til å utvikle kompetanse på ulike områder av urban vanninfrastruktur, bærekraftig vannforvaltning (opprinnelse, kvalitet, bruk og gjenbruk) og vannstyring (økonomisk, politisk og regulatorisk);Tren elevene til å møte ulike geografiske realiteter, forberede dem til å delta i vannforvaltning lokalt, nasjonalt og internasjonalt. [-]

Master I Vann- Og Kystledelse

Campus 2 år October 2018 Portugal Faro

Hovedmålene for programmet er: Utvikling av et strukturert og integrert samarbeid innen marin og miljøvitenskap Høyere utdanning; Forbedre og fremme over hele verden det europeiske høyopplæringsnivået innen vann- og kystledelse; Bli med ressurser og fyll hullene mellom feltstudier, akademia, styringsorganer og økonomiske agenter; Fremme en tverrfaglig avansert opplæring og utdanning for å skape ferdigheter og kompetanser til fremtidig generasjon av forskere og ledere innen vann- og kystledelse; Fremmer student og mobilitet i forbindelse med MSc-programmet. [+]

Handle om

Hovedmålene for programmet er: Utvikling av et strukturert og integrert samarbeid innen marin og miljøvitenskap Høyere utdanning; Forbedre og fremme over hele verden det europeiske høyopplæringsnivået innen vann- og kystledelse; Bli med ressurser og fyll hullene mellom feltstudier, akademia, styringsorganer og økonomiske agenter; Fremme en tverrfaglig avansert opplæring og utdanning for å skape ferdigheter og kompetanser til fremtidig generasjon av forskere og ledere innen vann- og kystledelse; Fremmer student og mobilitet i forbindelse med MSc-programmet.

[-]

Master I økohydrologi

Campus 2 år October 2018 Portugal Faro

Mastergrad i økohydrologi tar sikte på å skape spesialister med tverrfaglig visjon om globale vannproblemer, inkludert økosystemfunksjon, forståelse for presset på akvatiske økosystemer under globale forandringer, og som kan utvikle og implementere bærekraftige løsninger for restaurering av akvatiske økosystemer. [+]

Handle om

Mastergrad i økohydrologi tar sikte på å skape spesialister med tverrfaglig visjon om globale vannproblemer, inkludert økosystemfunksjon, forståelse for presset på akvatiske økosystemer under globale forandringer, og som kan utvikle og implementere bærekraftige løsninger for restaurering av akvatiske økosystemer. Nyutdannede fra mastergrad i økohydrologi vil kunne utvikle sin faglige virksomhet i forskningsinstitutter, universiteter og offentlige eller private institusjoner eller selskaper som arbeider med vannressurser og ledelse.

[-]

Videoer

Study where you would like to live

Fama da UAlg no estrangeiro

Kontakt

University of Algarve

Adresse, linje 1 Universidade do Algarve UAlg Rua da Universidade 81
8005-139 Faro, Portugal
HJemmeside http://www.ualg.pt/en
Telefon +351 289 800 003