Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor studere lov i katolsk Porto?

Jusstudiet tilbyr bredbåndstrening og lar studentene velge mellom flere profesjonelle karrierer.

Samtidig veileder etableringen av forskjellige muligheter på slutten av kurset studenten til ulike spesialiserte grener av juridisk vitenskap. Kurset motiverer studenten til å lære, å tenke godt, skape sanne juridiske tanker og ikke bare tekniske tolker begrenset til en stiv kunnskap om loven.

Målet med Det juridiske fakultet i Católica Porto er faktisk å kombinere grunnleggende teori med en praktisk anvendelse av loven.

Hva skiller oss ut

• Tradisjon og modernitet - Tro på sin tradisjon for strenghet og dyktighet, er det juridiske fakultet i Católica Porto sterkt opptatt av innovasjon og modernitet.


• Lærere - I mer enn tretti år har vi dannet et solid organ av lærere, trent internasjonalt ved prestisjetunge universiteter i Europa og Nord-Amerika.


• Transversal utdanning - Ved å dra nytte av det faktum at vi befinner oss på et campus med andre skoler, kan vi garantere studentene en tverrgående utdanning (inkludert psykologi, ledelse, økonomi, markedsføring, statsvitenskap og bioetikk).

• Internasjonale erfaringer - Som en del av holdningen til å "utdanne advokater over hele verden", favoriserer vi og oppmuntrer internasjonal mobilitet blant studenter på det sterkeste.


• Praktiske tilnærminger - Med vår forpliktelse til å kombinere teori og praksis, har vi juridiske fagpersoner som kan undervise i praktiske spørsmål og seminarer.

internasjonalisering

Católica Porto Law School er en institusjon med nasjonal og internasjonal anerkjennelse. Målet med Det juridiske fakultet er å bygge en skole som er åpen for endring, og hele tiden søker å hjelpe studentene med å oppnå sine karrieremål, og forpliktet seg til å gi sine lærere og forskere best mulig forutsetninger for å søke etter vitenskapelig sannhet.

Porto Katolsk lovskole er sterkt forpliktet til å styrke internasjonaliseringsaktiviteter, samtidig som nettverket av internasjonale partnerskap utvides og antall internasjonale studenter økes.

136058_AD0158772.jpg

Regissør Manuel Fontaine

Steder

Porto

Address
Rua de Diogo Botelho,1327
4169-005 Porto, Porto-distriktet, Portugal

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss