Inter American University of Puerto Rico

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

,

, , , , , , , over 50 programmer i spansk og engelsk

Den Bayamón Campus tilbyr bachelorgrader i Industrial Engineering, elektroteknikk, og maskinteknikk, alle tre akkreditert av Akkreditering Board for Engineering and Technology (ABET).

Fordeler med å studere i Puerto Rico

  • Høy kvalitet utdanning Solid utdanningssystemet: INTER er lisensiert av Rådet for utdanning av Puerto Rico, og akkreditert av Middle States Commission on Higher Education (MSCHE), som er den samme foreningen som serverer høyere utdanningsinstitusjoner i Delaware, District of Columbia, Maryland, New Jersey, New York, Pennsylvania, Jomfruøyene, og andre.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Spansk

Se MSc - Master » Se BScs » Se MSc - HealthcareStudies » Se BBA'er » Se BSc'er » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master I Biologi (ms)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Puerto Rico Bayamón

Master of Science-grad i biologi tilbyr to studieretninger: Molekylær Bioteknologi og miljømessige og økologiske Sciences. Hovedvekten av disse programmene er å presentere et tverrfaglig læreplan fokusert på vitenskapelig resonnement for å forberede studentene for arbeid innen biologi håndtere de molekylære aspekter av bioteknologi, økologi eller miljøfag. [+]

Master of Science-grad i biologi tilbyr to studieretninger: Molekylær Bioteknologi og miljømessige og økologiske Sciences. Hovedvekten av disse programmene er å presentere et tverrfaglig læreplan fokusert på vitenskapelig resonnement for å forberede studentene for arbeid innen biologi håndtere de molekylære aspekter av bioteknologi, økologi eller miljøfag.

Nyutdannede av dette programmet vil være i stand til å avgi tekniske og vitenskapelige vurderinger relatert til sitt område av spesialisering og til generelle aspekter av biologi. De vil få erfaring i bruk og anvendelse av tilgjengelige teknologier for å forstå og å svare på spørsmål av faglig karakter. Programmet forsterker etiske aspekter i forskning og fremmer utviklingen av en integrert kunnskap om biologiske vitenskaper der studentens spesialisering er basert på.... [-]


Master I Bioteknologi (ms)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Puerto Rico Barranquitas

The Master of Science Program i bioteknologi med spesialisering i bioteknologi av planter og General bioteknologi har som mål dannelsen av fagfolk som besitter de kunnskaper, ferdigheter, holdninger og den sosiale engasjement, som tillater dem å gjøre ansvarlige bidrag til den faglige utviklingen for våre samfunnet og til fremme av bioteknologi. [+]

The Master of Science Program i bioteknologi med spesialisering i bioteknologi av planter og General bioteknologi har som mål dannelsen av fagfolk som besitter de kunnskaper, ferdigheter, holdninger og den sosiale engasjement, som tillater dem å gjøre ansvarlige bidrag til den faglige utviklingen for våre samfunnet og til fremme av bioteknologi.

Formålet er å legge til rette for utvikling av kandidater som kan håndtere de grunnleggende teknologier for biovitenskap og avgir dommer knyttet til sitt område av spesialisering og relaterte områder.

[-]

Master I Elektroteknikk (meg)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Puerto Rico Bayamón

Masterstudiet i Electrical Engineering (ME) er utformet for å forberede studentene med kunnskaper, ferdigheter og holdninger som er nødvendig for å utføre så effektive og høyt kvalifiserte fagfolk i spesialisering av makt og kontroll Systems. Begge spesialiseringer er fokusert på modellering, design og praktisk kunnskap om systemer. [+]

Masterstudiet i Electrical Engineering (ME) er utformet for å forberede studentene med kunnskaper, ferdigheter og holdninger som er nødvendig for å utføre så effektive og høyt kvalifiserte fagfolk i spesialisering av makt og kontroll Systems. Begge spesialiseringer er fokusert på modellering, design og praktisk kunnskap om systemer.

Den spesialisering i Control Systems gir for utvikling og implementering av avansert teknologi og design teknikker for kontroll applikasjoner i produksjon, farmasøytisk og petrokjemiske prosesser, og i anvendelser av robotikk, automatiserte systemer og intelligent styring.

Den spesialisering i Power Systems vil gi fremtidige kandidater med kompetanse til å analysere og foreslå løsninger på problemer i produksjon, distribusjon og kontroll av elektrisk energi. Denne spesialiseringen integrerer bruk av fornybar energi, distribuert generering og utfordringene knyttet til integrering av intermitterende kilder i elektriske systemer.... [-]


Master I Maskinteknikk (ms Og Meg)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Puerto Rico Bayamón

The Department of Mechanical Engineering tilbyr to modaliteter av mastergrader: Master of Science (MS) i Mechanical Engineering og Master of Engineering (ME) i Mechanical Engineering. I hver modalitet to spesialiseringer tilbys: Aerospace og energidepartementet. [+]

The Department of Mechanical Engineering tilbyr to modaliteter av mastergrader: Master of Science (MS) i Mechanical Engineering og Master of Engineering (ME) i Mechanical Engineering. I hver modalitet to spesialiseringer tilbys: Aerospace og energidepartementet.

Disse programmene er utformet for å forberede studentene ferdigheter og holdninger som er nødvendig for å utføre som effektive fagfolk i luftfarts- og energi spesialiseringer. De Energy spesialisering studentene er forberedt i studiet av fossile og fornybare energikilder. I Aerospace spesialisering; studenter får tilbud om nødvendig kunnskap for å utføre hell i romfartsindustrien.

[-]

Kontakt
Besøksadresse
Recinto de Aguadilla,
Carr. 459 Int. 463
Bo. Corrales Sector Calero

Aguadilla, PR 00605 PR
Sosiale medier
Besøksadresse
Arecibo Campus, Av. Catalina Santiago Chico, Arecibo, 00612, Puerto Rico
Arecibo, PR 00612 PR
Sosiale medier
Besøksadresse
89, 1 Cll Villa Universitaria, Aibonito, Barranquitas
Barranquitas, PR 00705 PR
Sosiale medier
Besøksadresse
Recinto de Bayamón,
500 Carr. Dr. John Will Harris
Bayamón

Bayamón, PR 00957-6257 PR
Sosiale medier
Besøksadresse
Recinto de Fajardo,
Parque Batey Central carr 195, Fajardo

Fajardo, 00738 PR
Sosiale medier
Besøksadresse
Recinto de Guayama,
Bo. Machete, Carr. 744, Km 1.2 Guayama

Guayama, 00784 PR
Sosiale medier
Besøksadresse
Recinto Metropolitano,
Carretera # 1 Calle Francisco Seín Río Piedras,

San Juan, PR 00919 PR
Sosiale medier
Besøksadresse
Recinto de San Germán

Cll Comerio Luna, San Germán,

San Germán, 00683 PR
Sosiale medier
Besøksadresse
Recinto de Ponce,
104 Turpeaux Ind Park, Mercedita, Ponce

Ponce, 00715 PR
Sosiale medier
Besøksadresse
Escuela de Optometría,
500 John Will Harris

Bayamón, PR 00957 PR
Sosiale medier
Besøksadresse
Aviación,
Fernando Luis Ribas Dominicci Airport
Lot # 8 South Side

San Juan, 00907 PR
Sosiale medier
Besøksadresse
Universidad Interamericana
de Puerto Rico,
Facultad de Derecho
Urb. Industrial,
Calle Federico Costa #170
Hato Rey, Puerto Rico

San Juan, PR
Sosiale medier