Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Cupey

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universidad Ana G. Méndez-Recinto de Cupey er en institusjon for høyere utdanning som har en lang historie med å tilby programmer som oppfyller de høyeste standarder for faglig dyktighet. Når vi kjenner til det brede og oppdaterte faglige tilbudet, vet vi at du vil finne det programmet og den læringsmodaliteten som best passer dine profesjonelle mål og livsstil.

Cupey Campus ved Ana G. Méndez University prøver i tillegg å ha et spesialisert og erfarent lærerstab i innovative metoder som fremmer læring, for å tilby en bred og variert meny med tjenester til studenten, for å tilby moderne fysiske fasiliteter og de mest oppdaterte teknologiske ressursene for å fremme et bredt spekter av tilgangs- og kompletteringsalternativer.

Vi inviterer deg til å utforske siden vår for å lære mer om historien vår, prestasjonene våre og de mange bidragene vi gir til det Puerto Rica samfunnet og det globale samfunnet hver dag. UAGM-Cupey Campus har tre (3) universitetssentre i Puerto Rico strategisk plassert rundt øya for å betjene alle sektorer uavhengig av deres geografiske beliggenhet. UAGM har også universitetssentre i det kontinentale USA i delstatene Florida, Dallas og Maryland.

misjon

Ana G. Méndez University, Cupey Campus er en privat ideell institusjon for høyere utdanning som har engasjert seg virkelig til den økonomiske og sosiale utviklingen i Puerto Rico. Dens oppgave er å gi en mangfoldig studentpopulasjon mulighetene til å tilegne seg personlige og faglige ferdigheter gjennom utdanning, forskning og samfunnstjeneste, slik at de blir agenter for endring, livslange elever og ansvarlige samarbeidspartnere. med globalisering og global bærekraft.

utsikt

Ana G. Méndez University, Cupey Campus vil bli anerkjent som en ledende institusjon for høyere utdanning over hele verden for: åpenhet for inkludering; kvaliteten på tilbudene og innovasjonen i oppretting av programmer; dyktighet og innovasjon i undervisnings- og læringsprosesser; utdanningstiltak som gir studentene muligheter for sosial og økonomisk mobilitet; fremragende forskning som fremmer økonomisk og sosial utvikling og oppfyller verdenssamfunnets behov; bruk av avanserte teknologier for å berike lærings-, administrasjons- og studenttjenesteprosessene; samt telekommunikasjon og fjernundervisning; og engasjementet for samfunnet for å fremme en bærekraftig og konkurransedyktig økonomi som fremmer transformative sosiale endringer.

Vår rektor

Dr. Ángel A. Toledo López fullførte sin doktorgrad i statsvitenskap ved Pennsylvania State University med en konsentrasjon innen amerikansk politikk, forskningsmetodikk og sammenlignende politikk. Han deltok på Institute of Survey Research ved University of Michigan, Ann Arbor og var en primærforsker av den andre bølgen av World Values Study utført fra dette universitetet. I 2006, etter endt doktorgrad, fullførte Dr. Toledo en Juris Doctor ved Law School ved University of Puerto Rico. Han jobbet som et heltidsfakultet ved Universidad del Este i Carolina og som rettssakadvokat til han flyttet til staten Maryland i USA. Han var den akademiske direktøren for Capital Area Campus ved Ana G. Méndez University System hvor innovative undervisningsstrategier brukes til å implementere den disiplinbaserte Dual Language Immersion Model® på universitetsnivå. Mens han var akademisk og fakultetsdirektør for samfunnsvitenskap på heltid, fullførte han en mastergrad i læreplan og undervisning med en spesialitet i tospråklig utdanning og en gradeksamen i undervisning i engelsk som andrespråk.

I januar 2017 flyttet han tilbake til sin hjemlige øy Puerto Rico hvor han ble utnevnt til visekansler for akademiske saker ved Ana G. Méndez University, Carolina Campus, tidligere kjent som Universidad del Este. Deretter utnevnte president José F. Méndez Méndez ham til viserektor for Ana G. Méndez University, Cupey Campus, og den 16. januar 2020 utnevnte han ham til rektor for dette campus. Hans akademiske erfaring har fokusert på å undervise i samfunnsfag, statistikk og strafferettspleie, og på fakultetsopplæring i emner relatert til undervisningsprosesser og teknikker i høyere utdanning. Hans siste publikasjoner og forskningsinteresser spenner over et bredt spekter av temaer, inkludert politisk psykologi, aktørers oppfatning og oppførsel i rettssystemet, forskningsmetodikk og tilegnelse av språkferdigheter blant voksne.

akkrediteringer

135406_image4.png

Ana G. Méndez University, Cupey Campus og dens lokasjoner (tidligere Metropolitan University) har en fornyelseslisens fra Puerto Rico Board of Education (nå styret for Postsecondary Institutions), sertifisering # 2018-385, fra 30. november, 2018 fram til 29. november 2023.

135407_image5.png Universidad Ana G. Méndez, Cupey Campus og dens lokasjoner (tidligere Universidad Metropolitana), ble akkreditert av Midtstatskommisjonen for høyere utdanning (MSCHE) , med start i 1980. Siden den gang har akkrediteringen blitt bekreftet kontinuerlig frem til i dag av samme organisasjon. MSCHE er et institusjonelt akkrediteringsbyrå som er anerkjent av Secretary of Education of United States of America og av Council on Higher Education Accreditation (CHEA).

Spesialiserte akkrediteringer

135408_image6.png Den ACEN (Accreditation Commission for utdanning i sykepleie) / er foretaket som er ansvarlig for akkreditering spesialiserte programmer for sykepleierutdanning, både høyere utdanning og høyere nivå, og tilbyr et sertifikat, et diplom eller en anerkjent faglig kvalifikasjon (doktorgrad klinisk, master / post-master sertifikat, baccalaureate, associate, diplom og praktisk).
135409_image7.jpeg Akkrediteringsråd for handelshøyskoler og -programmer (ACBSP) / Akkrediteringsrådet for handelshøyskoler og -programmer er den viktigste internasjonale enheten dedikert til å akkreditere kvaliteten på profesjonell utdanning innen områder relatert til forretningsadministrasjon og ledelse. Business School har hatt denne prestisjetunge akkrediteringen siden november 2013.
135410_image8.jpeg Rådet for akkreditering av utdanningsforberedelser, CAEP / Dette byrået har gitt akkreditering av lærerforberedelsesprogrammet (PPM) fra School of Education på Universidad Ana G. Méndez, Cupey Campus for en periode på maksimalt syv år, fra 24. oktober 2016 til 31. desember 2023. Denne akkrediteringen anerkjenner fortreffeligheten og kvaliteten til dets lærerforberedelsesprogram, PPM, fakultetets og tilknytningens engasjement, samt kvaliteten på kandidater.
135411_image9.jpeg International Association for Continuing Education and Training (IACET) / The International Association for Continuing Training and Training is a non-pecuniary association dedikert til å akkreditere kvaliteten på etterutdanning og opplæringsprogrammer. UAGM er sertifisert av dette byrået som en leverandør av utdanningstjenester som oppfyller kvalitetsstandardene til dette globalt anerkjente byrået.
135412_image10.png Kommisjonen for akkreditering av Council on Social Work Education (CSWE) er anerkjent av Council for Higher Education Authority (CHEA) som et akkrediteringsbyrå for baccalaureate- og masterstudier i sosialt arbeid i USA og dets territorier. For tiden er Ana G. Méndez University, Cupey Campus en kandidat i akkrediteringsprosessen.

Steder

San Juan

Address
1399 Ave. Ana G Méndez
San Juan, San Juan, Puerto Rico

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss