Les den offisielle beskrivelsen

Om skolen

Universidad Metropolitana er en privat post-videregående utdanningsinstitusjon og medlem av Ana G. Méndez Universitets System (AGMUS), en ideell organisasjon.

Historie

For seks tiår siden anerkjente tre fremstående lærere Ana G. Méndez, Florencio Pagán Cruz og Alfredo Muñiz Souffront behovet for nye tilnærminger i utdanning for å holde tritt med sosiale og økonomiske endringer i Puerto Rico. I 1949 la de grunnlaget for etableringen av moderne, fleksible institusjoner for høyere utdanning. Den første av tre slike institusjoner, Puerto Rico Junior College, åpnet sine dører i 1949. Den startet med en campus i Río Piedras, og i 1959 flyttet til nye anlegg i Cupey.

I 1969 organisert grunnleggerne Ana G. Méndez Educational Foundation (AGMEF) for å utvide sin tjue års erfaring i høyere utdanning til en bredere befolkning. Som en del av denne pågående utviklingen ble Colegio Universitario Metropolitano etablert i Cupey campus i 1980, og ble Universidad Metropolitana i 1985.

Oppdrag

Universidad Metropolitana har som mål å gi studentene en atmosfære av akademisk frihet og intellektuell utfordring, de nødvendige ressursene for å hjelpe dem med å utvikle høye kulturelle og etiske verdier, kritisk tenkning, intellektuell nysgjerrighet, språklige og teknologiske ferdigheter, samt personlige og faglige ferdigheter som kreves for suksess i sine yrker og deres daglige liv.

Den akademiske opplevelsen støttes av moderne teknologier som brukes til undervisning, læring og prosessvurdering.

UMETs karakteristiske institusjonsfunksjoner er preget av forpliktelsen til kvaliteten på læring, grunnskole og uteksaminert vitenskapelig forskning, lokale og internasjonale praktikopphold og student- og fakultetutveksling med prestisjefylte institusjoner og fellesskapstjeneste.

UMET er svært forpliktet til å bevare miljøressursene og deres bærekraftig utvikling.

Universidad Metropolitana abonnerer på en fleksibel opptakspolicy som gir åpne kanaler for kommunikasjon mellom det akademiske samfunnet og administrasjonen for å forenkle administrative prosedyrer og direkte involvere det akademiske fellesskapet i beslutningsprosessen innenfor et tradisjonelt regelarkiv. Denne politikken støttes av et høyt kvalifisert fakultet, forpliktet til faglig fortreffelighet. Studentenes støttetjenester er integrert og rettet mot å oppnå sine faglige, sosiale og kulturelle mål.

Universidad Metropolitana anerkjenner sitt ansvar for å tilby "ansikt til ansikt", samt fjernundervisningstjenester for å utvide høyere utdanningsmuligheter i Puerto Rico. UMET er et læringssamfunn som reagerer raskt på behovene og interessene til studentene, fakultetet og administrasjonen som er satt i tilstrekkelige, trygge og attraktive fasiliteter. Lagarbeid og en dyp følelse av tilhørighet mellom grupper er gunstig for personlig og faglig utvikling av menneskelige ressurser.

Universidad Metropolitana anerkjenner at utdanning er en livslang prosess og verdier voksenopplæring som et bidrag til ikke-tradisjonelle former for høyere utdanning. UMET fremmer individuell og kollektiv forpliktelse med ekspertise i alle aspekter av det post-sekundære utdanningssamfunnet i et miljø med stor intellektuell utfordring med gode muligheter for utvikling av menneskelig talent og potensial.

universidad

Utenlandske og internasjonale studenter

Utenlandske og internasjonale studenter som søker som nye studenter må sende inn følgende dokumenter:

 • Offisielt transkripsjon av siste studier
 • Sertifikat for ekvivalens av akademiske legitimasjon
 • EXADEP (PAEG) eller GRE-poeng.
 • Fullført Bekreftelse av Støtteformular (I-134) gitt av Tillatelse og Finansiell Støtte Office autorisasjon.
 • Bevis for Visa (F1), Kort av Innbygger permanent eller bevis på kort som indikerer å studere.
 • En ikke-refunderbar søknadsavgift på $ 25,00 betales til Universidad Metropolitana.

Utenlandske studenter som søker som overføringsstudenter må ta med følgende dokumenter:

 • Offisielt transkripsjon av siste studier.
 • En kopi av universitetets katalog deltok i opprinnelseslandet.
 • Bevis for Visa (F1), Kort av Innbygger permanent eller bevis på kort som indikerer å studere.
 • En ikke-refunderbar søknadsavgift på $ 25,00 betales til Universidad Metropolitana.

* Studenten har 45 dager til å levere kredittavskriftet, dersom studentene ikke overholder dette begrepet, vil registreringen bli kansellert.

Kontaktinformasjon:

 • Oficina de asuntos internacionales umetinternacional@suagm.edu
 • Admisiones admisiones-umet@suagm.edu
 • Tlf. (787) 766-1717, ext. 9-6532
 • Tlf. (787) 766-1717, ext. 9-6657
 • Tlf. (787) 766-1717, ext. 9-6321

Programmer gitt i:
 • Engelsk
 • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Universidad Metropolitana (UMET)

Spesialiteten i Markedsføring tar sikte på å utvide det teoretiske rammebetinget i markedsområdet og utvikle søknads- og forskningsferdigheter for beslutningstaking. ... [+]

Spesialiteten i Markedsføring tar sikte på å utvide det teoretiske rammebetinget i markedsområdet og utvikle søknads- og forskningsferdigheter for beslutningstaking.

OPPTAKSKRAV

Studenter med bachelorgrad i bedriftsøkonomi skal oppfylle følgende krav:

Ha en bachelorgrad fra et akkreditert universitet.

Send inn en søknad som inneholder:

Offisielle transkripsjoner av alle universitetsstudier

Tre anbefalingsbrev fra enkeltpersoner som kan vurdere kandidatens muligheter for å lykkes i programmet.

Bli intervjuet av Programopptakskommisjonen

Ha et minimum lavere karakterpoeng gjennomsnitt (GPA) på 2,50 ut av en mulig 4,0.... [-]

Puerto Rico San Juan
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Universidad Metropolitana (UMET)

Et studieprogram for de som er interessert i å bli tilpassede fysiske lærere for spesielle populasjoner i offentlige eller private scenarier. ... [+]

Et studieprogram for de som er interessert i å bli tilpassede fysiske lærere for spesielle populasjoner i offentlige eller private scenarier.

Mastergradsprogrammene i Utdanningsskolen gir mange og innovative alternativer for utvikling av fagfolk som er ledere i formelle utdanningsinstitusjoner og andre relaterte arbeidsmiljøer.

Oppdrag av utdanningsskolen

Oppdragene til Utdanningsskolen er basert på prinsippet om utdanning er kunsten å oppnå positive endringer basert på sosial etikk. Vårt mål for fortreffelighet er manifestert ved at en god livskvalitet er produktet av den holistiske instruksjonen til studenten og den pedagogiske profesjonelle. Akademisk autonomi, respekt for mangfold, likestilling og menneskelig verdighet, samt reflekterende og mangfoldig tanke, karakteriserer vårt organisasjonsmiljø.... [-]

Puerto Rico San Juan
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Universidad Metropolitana (UMET)

Denne spesialiteten er orientert for å lette læreren til spesialundervisningen de verktøyene som gjør at han / han kan utføre sine funksjoner effektivt og effektivt i kla ... [+]

Denne spesialiteten er orientert for å lette læreren til spesialundervisningen de verktøyene som gjør at han / han kan utføre sine funksjoner effektivt og effektivt i klasserommet. I tillegg letter spesialiteten på dette nivået å konkurrere med henne / han i magisterfeltet for en medarbeiderleder.

OPPLYSNINGSKRAV: MASTER PROGRAM

En søker skal ha adgang til opptak dersom han / hun oppfyller følgende krav:

Bachelor of Arts in Education eller et tilknyttet område fra en akkreditert institusjon eller en Bachelor of Arts med en vitenskap grad i et bestemt felt som krevde kurs i utdanning;Opptaksindeks på 3,00 på bachelorgrad. Hvis studenten har en GPA på slutten av masterstudiet mellom 2,50 og 2,99, må han eller hun ta den EXADEP pedagogiske testen. Studenter med en GPA på 3,00 eller mer er unntatt fra å ta EXADEP.Muntlig og skriftlig kompetanse på engelsk og spansk er nødvendig.Fullført søknadsskjema og passende avgifter innen den tid som er angitt i Universitetskalenderen;Bevis på grunn- og utdannelsesstudier (offisiell utskrift).... [-]
Puerto Rico San Juan
Februar 2020
Spansk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Universidad Metropolitana (UMET)

Spesialiserer seg på prosjektledelse oppdrag er å utvikle fagfolk med den kompetansen som trengs for å bli effektive ledere av prosjekter som er i stand til å generere id ... [+]

Spesialiserer seg på prosjektledelse oppdrag er å utvikle fagfolk med den kompetansen som trengs for å bli effektive ledere av prosjekter som er i stand til å generere ideer og kreative prosjekter. Dens design gjør det mulig å møte de pedagogiske krav for voksne fagfolk med mange års erfaring i næringslivet som ønsker å forbedre sin opplæring som ledere ved å utvikle prosjekter eller strategiske forretningsplaner og andre tiltak som kreves. Disse resultater er en del av faktorene som ligger til suksess for et prosjekt er definert, forstås innenfor parametrene for tid, billig og kunde tilfredsstillelse.

Opptakskrav:

Søknad om opptak21 år eller merAvskrift eller sertifikat av bachelorgrad med minimum GPA på 2,752 års arbeidserfaringTre anbefalingsbrev (veiledere, rektorer eller lærere)EXADEP eksamentestintervju... [-]
Puerto Rico San Juan
Februar 2020
Spansk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Universidad Metropolitana (UMET)

Et studieprogram for de som er interessert i å utvikle, implementere, administrere og evaluere fritidsaktiviteter og idrettsprogrammer i statlige byråer, kommuner og priv ... [+]

Et studieprogram for de som er interessert i å utvikle, implementere, administrere og evaluere fritidsaktiviteter og idrettsprogrammer i statlige byråer, kommuner og private institusjoner.

Krav til masteropptak

En søker skal ha adgang til opptak dersom han / hun oppfyller følgende krav:

1.Bachelor of Arts in Education eller et tilknyttet område fra en akkreditert institusjon eller en Bachelor of Arts med en vitenskap grad i et bestemt felt som krevde kurs i utdanning; 2. Adgangsindeks på 3,00 på bachelorgrad. Hvis studenten har en GPA mellom 2,5 og 2,99 på slutten av masterstudiet, må han eller hun ta EXADEP utdanningstesten. Studenter med en GPA på 3,00 eller mer er unntatt fra å ta EXADEP; 3.Oral og skriftlig kompetanse på engelsk og spansk er påkrevd; 4.Fullført søknadsskjema og passende avgifter innen den tid som er angitt i Universitetskalenderen; 5.Evidence of bachelor og graduate studier (offisiell transkripsjon).... [-]

Puerto Rico San Juan
Februar 2020
Spansk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

MSc

Universidad Metropolitana (UMET)

Master of Science i Environmental Management (MSEM) med spesialisering i Environmental Risk Management og Assessment tilbyr en fremragende og oppdatert læreplan som forbe ... [+]

Master of Science i Environmental Management (MSEM) med spesialisering i Environmental Risk Management og Assessment tilbyr en fremragende og oppdatert læreplan som forbereder studentene til å påta seg ledelsesansvar som kreves av dagens miljøfelt.

Skolens faglige og feltopplevelser gir studentene mulighet til å utvikle kompetanse innen miljøledelse som vil gjøre dem i stand til å ta lederskap i offentlig og privat sektor. Hovedmålet med dette programmet er å forberede en utdannet og dyktig profesjonell som bidrar til å løse verdens miljøproblemer for å oppnå en bærekraftig utvikling.

Programmål

MSEM har blitt strukturert med tanke på følgende høydepunkter:

For å forstå populasjonsdynamikken, bruk av naturressurser og miljøforurensning.Å utvikle ledelsesmessige ferdigheter som tillater kvalitetskontroll av miljøprogrammene.Å kjenne og anvende de vitenskapelige planleggingsstrategiene som kreves for miljøproblemanalyse.Å analysere grunnleggende kostnadseffektivitet, miljøplanlegging og økonomisk utvikling.Å evaluere miljølovgivningen som regulerer den økonomiske og sosiale utviklingen i Puerto Rico.Å trene fremragende fagpersoner som vil fremme et positivt forhold mellom bruken av våre naturressurser og bærekraftig utvikling.Opptakskrav... [-]
Puerto Rico San Juan
Februar 2020
Spansk
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Universidad Metropolitana (UMET)

Master of Science i Environmental Management (MSEM) med spesialisering innen naturvitenskap og naturvern tilbyr en fremragende og oppdatert læreplan som forbereder studen ... [+]

Master of Science i Environmental Management (MSEM) med spesialisering innen naturvitenskap og naturvern tilbyr en fremragende og oppdatert læreplan som forbereder studentene til å påta seg ledelsesansvar som kreves av dagens miljøfelt./iframe>

Skolens faglige og feltopplevelser gir studentene mulighet til å utvikle kompetanse innen miljøledelse som vil gjøre dem i stand til å ta lederskap i offentlig og privat sektor.

Hovedmålet med dette programmet er å forberede en utdannet og dyktig profesjonell som bidrar til å løse verdens miljøproblemer for å oppnå en bærekraftig utvikling.

Opptakskrav

Studentene som er interessert i vårt program bør oppfylle følgende krav:... [-]

Puerto Rico San Juan
Februar 2020
Spansk
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk