Les den offisielle beskrivelsen

OM STENDEN

På Stenden Qatar University of Applied Sciences vil du være velkommen i et hyggelig, forholdsvis lite miljø med en vennlig og familievennlig atmosfære, et sted å føle seg hjemme fra første øyeblikk.

Stenden Qatar University of Applied Sciences tilbyr et fireårig bachelorprogram i bedriftsøkonomi med hovedfag i turisme ledelse, internasjonal gjestfrihet ledelse og internasjonal Business og Management Studies.

Det unike pedagogiske konseptet gir deg muligheten til å skaffe ferdighetssett som skiller deg fra andre i feltet. Porteføljen av lavere grader tilbys på Stenden Qatar University of Applied Sciences har til formål å levere høyere utdanning som vil utstyre sine alumner med ferdigheter i service management feltet for å bli kompetente innovative ledere og internasjonale ledende entreprenører. Den profesjonelle grad som er strukturert rundt problembasert læringskonsept kombinert med blanding av teori og praksis, har vist seg å gjøre våre kandidater spesielt ansatt umiddelbart etter eksamen.

Programmene vi tilbyr, er de samme som de som leveres i Nederland, bortsett fra noen tilpasninger av praktiske og kulturelle årsaker. NVAO (Dutch Flemish Accreditation Organization) har akkreditert tilsvarende programmer i Nederland, og undervisningsministeriet og høyere utdanning i Qatar anerkjenner de europeiske grader levert på Stenden Qatar University of Applied Sciences.

For å fullføre de akademiske kravene til din bachelor i økonomi (BBA), har du mulighet til å studere et år i Nederland. I praksis betyr dette at du vil tilbringe enten en del av ditt andre og tredje eller hele tredje året på en av våre campussteder i Nederland.

Ved Stenden Qatar University of Applied Sciences forstår vi at studentene er like viktige for oss som universitetet er for studentene. Derfor er universitetet forpliktet til å tilby en student-sentrert tilnærming til utdanning, samtidig som den er utstyrt med flere fasiliteter for at du skal kunne nyte studiene.

Hvorfor velger du å stanse

1- Teori og praksis

Våre studenter er godt rustet til å begynne å jobbe i den virkelige verden straks etter eksamen. Våre programmer gir en god balanse mellom teori og praksis. Studentene må gjennomføre et bestemt antall timer i et praktisk miljø knyttet til kurset. Praktikoppholdet i det siste studieåret forbereder til slutt studenten for sin profesjonelle karriere.

2- Problembasert læring

Problembasert læring (PBL) er et student-sentrert instruksjonsbegrep hvor studentene sammen løser problemer og reflekterer over sine erfaringer. Kjennetegn ved PBL er: Læring drives av utfordrende, åpne problemer, studenter arbeider i små samarbeidsgrupper og lærere tar rollen som lærere.

3- Din fremtid begynner her

En Stenden University of Applied Sciences, kandidat er svært ettertraktet, og siden vår første opplæringsklasse har vi nå alumner i bank- og finansbransjen, gjestfrihet og reiselivsbransjen, Qatar Foundation, regjeringsavdelinger og jobber internasjonalt. En grad fra Stenden University Qatar åpner dører for en spennende fremtid med varierte karrieremuligheter og muligheter

4- tilnærming, filosofi og stil for utdanning

Stenden Qatar University of Applied Sciences har en svært student-sentrert tilnærming til læring og utdanning. Vår kodeks for etikk og kundeservicepolitikk sikrer at både studenter og ansatte fokuserer på hovedmålene og streber etter å utvikle hele personen. Oppgavene til våre programmer er å forberede studentene på deres fremtidige ledelsesfunksjoner i internasjonale innstillinger. Det representerer en fleksibel og bred faglig utdannelse for at kandidatene skal bli ønsket velkommen over hele verden, i alle sektorer av tjenester og serviceadministrasjon.

5- Møt verden - Grand Tour

Hvorfor utsette reiser til etter din oppgradering, når du kan gå utenlands i studiene dine? Med vår Grand Tour kan du kombinere studere med reiser og bli kjent med andre kulturer og land! Å være påmeldt ved Stenden University of Applied Sciences, gir deg muligheten til å gjøre deler av studiet ditt i Europa, Afrika, Midtøsten og / eller Asia. Enten du velger Nederland, Sør-Afrika, Qatar, Thailand eller Bali, jobber du med å få din valgte grad uten forsinkelser.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MA

Stenden University Of Applied Sciences - Qatar

Master of Arts i International Leisure, Tourism og Event Management programmet forbereder nyutdannede til å bli ansvarlige fremtidige ledere i fritid og turisme sektor, e ... [+]

Kurset

Master of Arts i International Leisure, Tourism og Event Management programmet forbereder nyutdannede til å bli ansvarlige fremtidige ledere i fritid og turisme sektor, et segment av arbeidsmarkedet som fortsatt utvider og er nå etablert som en av de mest viktige sektorer av verdensøkonomien. Denne dynamiske og raskt skiftende industrien har behov for innovative og kreative spesialister som kan møte de nye utfordringene og ta det til neste nivå. Det fokuserer på bærekraft og livskvalitet i sammenheng med fortid, nutid og fremtid. Studentene undersøker etablerte teorier om fritid og turisme (tidligere), diskuterer nåværende saker (nåtid) og bruker scenarieringsplanlegging som et verktøy for å identifisere fremtidige trender og utviklinger (fremtid). Kursene inneholder ulike utdanningsmetoder som seminarer, workshops, forelesninger, presentasjoner, gruppearbeid og gjestelesninger.... [-]

Qatar Doha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
40 uker
Campus
Les mer på norsk
Stenden University Of Applied Sciences - Qatar

Master of Arts i International Hospitality and Service Management vil gi studentene en grundig, profesjonell forståelse av praksis av moderne internasjonal gjestfrihet og ... [+]

Nyt du et spennende og dynamisk miljø? Kan du holde deg kult selv under stort press? Får empati og en servicemessig holdning komme naturlig til deg? Hvis dette beskriver deg og du også tilfeldigvis liker å møte mennesker fra hele verden, vil du oppdage at International Hospitality Management-programmet er perfekt for deg!

Kurset

Master of Arts i International Hospitality and Service Management vil gi studentene en grundig, profesjonell forståelse av praksis av moderne internasjonal gjestfrihet og service management på strategisk nivå. En mastergrad i International Hospitality and Service Management vil forberede potensielle kandidater for en vellykket karriere i service eller gjestfrihet industrien. Denne bransjen vokser i et enormt tempo med en forventet økning på mer enn 30% av jobbene verden over innen 2022. Gjestfrihetsbransjen er i konstant forandring, ikke minst drevet av å skifte kundenes krav. Disse endringene legger til kompleksiteten i rollen som gjestfrihetsleder, og de høyt kvalifiserte kandidatene i dette kurset vil være i stor etterspørsel hos en rekke selskaper over hele verden.... [-]

Qatar Doha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
40 - 80 uker
Campus
Les mer på norsk