Stenden University Of Applied Sciences - Qatar

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

OM STENDEN

På Stenden Qatar University of Applied Sciences vil du være velkommen i et hyggelig, forholdsvis lite miljø med en vennlig og familievennlig atmosfære, et sted å føle seg hjemme fra første øyeblikk.

Stenden Qatar University of Applied Sciences tilbyr et fireårig bachelorprogram i bedriftsøkonomi med hovedfag i turisme ledelse, internasjonal gjestfrihet ledelse og internasjonal Business og Management Studies.

Det unike pedagogiske konseptet gir deg muligheten til å skaffe ferdighetssett som skiller deg fra andre i feltet. Porteføljen av lavere grader tilbys på Stenden Qatar University of Applied Sciences har til formål å levere høyere utdanning som vil utstyre sine alumner med ferdigheter i service management feltet for å bli kompetente innovative ledere og internasjonale ledende entreprenører. Den profesjonelle grad som er strukturert rundt problembasert læringskonsept kombinert med blanding av teori og praksis, har vist seg å gjøre våre kandidater spesielt ansatt umiddelbart etter eksamen.

Programmene vi tilbyr, er de samme som de som leveres i Nederland, bortsett fra noen tilpasninger av praktiske og kulturelle årsaker. NVAO (Dutch Flemish Accreditation Organization) har akkreditert tilsvarende programmer i Nederland, og undervisningsministeriet og høyere utdanning i Qatar anerkjenner de europeiske grader levert på Stenden Qatar University of Applied Sciences.

For å fullføre de akademiske kravene til din bachelor i økonomi (BBA), har du mulighet til å studere et år i Nederland. I praksis betyr dette at du vil tilbringe enten en del av ditt andre og tredje eller hele tredje året på en av våre campussteder i Nederland.

Ved Stenden Qatar University of Applied Sciences forstår vi at studentene er like viktige for oss som universitetet er for studentene. Derfor er universitetet forpliktet til å tilby en student-sentrert tilnærming til utdanning, samtidig som den er utstyrt med flere fasiliteter for at du skal kunne nyte studiene.

Hvorfor velger du å stanse

1- Teori og praksis

Våre studenter er godt rustet til å begynne å jobbe i den virkelige verden straks etter eksamen. Våre programmer gir en god balanse mellom teori og praksis. Studentene må gjennomføre et bestemt antall timer i et praktisk miljø knyttet til kurset. Praktikoppholdet i det siste studieåret forbereder til slutt studenten for sin profesjonelle karriere.

2- Problembasert læring

Problembasert læring (PBL) er et student-sentrert instruksjonsbegrep hvor studentene sammen løser problemer og reflekterer over sine erfaringer. Kjennetegn ved PBL er: Læring drives av utfordrende, åpne problemer, studenter arbeider i små samarbeidsgrupper og lærere tar rollen som lærere.

3- Din fremtid begynner her

En Stenden University of Applied Sciences, kandidat er svært ettertraktet, og siden vår første opplæringsklasse har vi nå alumner i bank- og finansbransjen, gjestfrihet og reiselivsbransjen, Qatar Foundation, regjeringsavdelinger og jobber internasjonalt. En grad fra Stenden University Qatar åpner dører for en spennende fremtid med varierte karrieremuligheter og muligheter

4- tilnærming, filosofi og stil for utdanning

Stenden Qatar University of Applied Sciences har en svært student-sentrert tilnærming til læring og utdanning. Vår kodeks for etikk og kundeservicepolitikk sikrer at både studenter og ansatte fokuserer på hovedmålene og streber etter å utvikle hele personen. Oppgavene til våre programmer er å forberede studentene på deres fremtidige ledelsesfunksjoner i internasjonale innstillinger. Det representerer en fleksibel og bred faglig utdannelse for at kandidatene skal bli ønsket velkommen over hele verden, i alle sektorer av tjenester og serviceadministrasjon.

5- Møt verden - Grand Tour

Hvorfor utsette reiser til etter din oppgradering, når du kan gå utenlands i studiene dine? Med vår Grand Tour kan du kombinere studere med reiser og bli kjent med andre kulturer og land! Å være påmeldt ved Stenden University of Applied Sciences, gir deg muligheten til å gjøre deler av studiet ditt i Europa, Afrika, Midtøsten og / eller Asia. Enten du velger Nederland, Sør-Afrika, Qatar, Thailand eller Bali, jobber du med å få din valgte grad uten forsinkelser.

Steder

Doha

Address
Doha, State of Qatar
Stenden Qatar
University of Applied Sciences
Al-Jeleait Street
Bin Omran
P.O. Box 36037

Doha, Doha, Qatar

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss