Danubius University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet "Danubius" fra Galati, Romania, er en vitenskapelig institusjon for videregående opplæring, en juridisk person i privatrett og offentlig tjeneste, en del av det nasjonale utdanningssystemet, etablert ved lov nr. 409/2002, som fungerer i henhold til den rumenske grunnloven , loven om utdanning, lærerstatningens status og sin egen Carta godkjent av universitetssendatet.

Denne institusjonen, grunnlagt i 1992 , antar rollen som berikelse av verdiene til den rumensk kultur og sivilisasjon, for å støtte påstanden om nasjonal identitet og åndelighet, for å utvikle vårt samfunn som en demokratisk og sosial lovsstatus.

Basert på "non-profit" -prinsippet, fungerer "Danubius" Universitetet fra Galati i henhold til grunnloven og lovene som styrer høyere utdanningssystemet i Romania. Det foreslår å trene spesialister i kunnskap og moderne ytelse og å fremme nye utdanningsmetoder i samsvar med dagens utvikling av det menneskelige samfunn sammen med menneskerettigheter og friheter.

Ved å fremme privatutdanningen skaper det muligheten for en konkurransedyktig stat, menes å sette i bruk de individuelle ferdighetene og den høyeste kunnskapen i de studerte domenene, den kontinuerlige opplæringen av voksne, eliminere staten betydelige utgifter til ungdomsutdanning mennesker. Forholdet mellom etterspørsel og forsyning forblir dermed på et optimalt nivå, fordi både borger og institusjoner interessert i sin kvalifikasjon og utdanning tilpasser seg kontinuerlig til sosiale behov for kvalifikasjon og ytelse. På den annen side krever retningene for økonomisk, juridisk, teknisk og kulturell utvikling dynamisk de nødvendige spesialistene uten å bli påvirket av stipendiatavgiftene eller kunstige spesialiseringer.

"Danubius" -universitetet sikrer gjennomsiktigheten av uteksaminert studier for rumenske og utenlandske arbeidsgivere; Det er flere sjanser på arbeidsmarkedet gjennom komplekse innhold i Diploma Supplement, i henhold til Bologna-avtalen, et tospråklig skriftlig dokument (på rumensk og engelsk) utstedt med universitetseksamen, fra og med studieåret 2005-2006.

Professorer som utgjør akademiske ansatte ved "Danubius" Universitetet fra Galati, kommer fra elitenes akademiske sentre som Iasi, Galati og Bucharest, som alle har Ph.D. diplom eller doktorgrad pågår.

Universitetsfakultetene sikrer, som fasilitet, kurs av faglederne, bibliotekstjenester til omtrent 30.000 volumer og over 2000 tidsskrifter, datalaboratorier, rettslig klinikk, kriminologi, publiseringshus og publikasjoner og non-stop Internett-tilkobling tilgjengelig av alle studenter og akademisk stab.

Steder

Galaţi

Universitatea Danubius din Galati

Address
Danubius University of Galati
3 Galati Blvd

800654 Galaţi, Galaţi, Romania
Telefon
+40 372 361 102

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss