Technical University Of Cluj-Napoca

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Det Technical University Of Cluj-Napoca , et “Advanced Research and Education University” som tildelt Ordenen fra departementet for nasjonal utdanning nr. 5262 / 5. september 2011, er i dag en høyere utdanningsinstitusjon som har både tradisjon og nasjonal og internasjonal anerkjennelse.

Det Technical University Of Cluj-Napoca består av tolv fakulteter i de to akademiske sentrene , Cluj-Napoca og Baia Mare, samt på steder som Alba-Iulia, Bistrita , Satu Mare og Zalau . Utdanningstilbudet, tilpasset Bologna-systemet, inkluderer bachelor-, master- og doktorgradsprogrammer, samt kontinuerlige opplæringsprogrammer.

Studiefeltene har et bredt spekter, fra ingeniørarbeid til arkitektur, grunnleggende vitenskap, sosio-humanvitenskap og kunst. Også innen det tekniske universitetet organiserer og gjennomfører Institutt for videreutdanning, fjernundervisning og med redusert frekvens kontinuerlige utdanningsaktiviteter og programmer, videreutdanningskurs, kontinuerlige fagutviklingsprogrammer eller kurs eller basert på yrkesstandarder.

Det Technical University Of Cluj-Napoca er opptatt av internasjonal utveksling av vitenskapelige verdier, og denne trenden finnes i de over 400 samarbeidsavtalene mellom universitetene eller i det store antallet studentmobiliteter . Å åpne opp mot det europeiske og verdensrommet for utdanning og forskning gjennom en jevn internasjonaliseringsprosess er et av universitetets viktigste mål.

Forskning er, sammen med utdanning, hovedprioriteten til det Technical University Of Cluj-Napoca . I alle fakulteter ved universitetet er det forskningsstrukturer, fra kollektiver, grupper og laboratorier, til forskningssentre og plattformer. Forestillingen forankret i det sosioøkonomiske miljøet, den internasjonale synligheten og samarbeidet samt den vitenskapelige nyheten og tverrfagligheten er noen av kjennetegnene ved forskningsmiljøet til det Technical University Of Cluj-Napoca .

Åpne forskningsretninger er orientert mot globale prioriteringer og perspektiver: fra informasjons- og kommunikasjonsteknologi til fornybar energi og økologi; fra superledningsevne, spintronikk og nanomaterialer, til ledelse og robotikk; fra mekatronikk og elektroteknikk, til bil og fremtidens hjem, eller til urbanisme og samfunn.

Steder

Bună Ziua

Address
Strada Memorandumului,28
400114 Bună Ziua, Cluj County, Romania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: