Technical University of Civil Engineering Bucharest

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Tekniske Universitet Civil Engineering i Bucuresti er et teknisk universitet som utdanner høyere utdanning spesialister innen byggeteknikk, byggetjenester, maskinteknikk / teknologisk utstyr og maskiner, miljøteknikk, geodetisk prosjektering, ledelse og tekniske og systems engineering.

Tekniske Universitet Civil Engineering i Bucuresti, en direkte etterkommer av National School of veier og broer som ble grunnlagt i Romania, nesten et århundre og et halvt år siden, er i dag den vimpel av teknisk utdanning i Romania. Fagplanene dekker alle felt av anlegg og miljøvern, samt tilstøtende områder som byggtjenester, teknologisk utstyr, geodesi. I de senere år har læreplanene blitt diversifisert og, i dag, har de spesialiserte domener innen systems engineering, samt at av fremmedspråk.

Med en rik tradisjon og fremragende pedagogisk personale, som har sett og er fortsatt å sette standarder i ingeniørutdanningen, og som også har bidratt og fortsatt bidrar til gjennomføringen av visse oppslagsverk i vårt land, er universitetet akkreditert for alle høyere utdanning sykluser - bachelor, master og PhD-studier. Foreløpig er det over 6200 studenter immatrikulert for de to første syklusene og over 300 doktorgradsstudenter.

Undervisningspersonalet består av ca 440 medlemmer, med en lik balanse mellom full og førsteamanuenser, forelesere, unge assistenter og lærerassistenter. Hele lærerstaben er engasjert i forskning, design og konsulentvirksomhet, bidrar direkte til å tilby kunnskap på feltet, samt å finansiere utviklingsprogrammer.

Etter den institusjonelle vurderingen av 2009 har Universitetet i Civil Engineering i Bucuresti vunnet en stor tillit rang som beviser at Universitetet i Civil Engineering i Bucuresti har alt nødvendig utstyr og undervisningspersonell for å oppnå høy kvalitet på opplæringen.

historie

Høyere utdanning som sivilingeniør i Romania ble grunnlagt i 1864, i Bucuresti ved å sette opp en "School of broer og veier, Mines and Architecture", som i 1867 ble det "School of Bridges, Veier og gruver" og "National School for Broer og veier »i 1888. I 1921, "National School of Broer og veier" ble det "Polytechnic School of Bucharest", der ingeniørene 'trening ble gjennomført i Engineering Department, som i 1938 kom til å bli kjent som Fakultet for Civil Engineering.

I 1948, etter en Education Reform, ble Fakultet for Civil Engineering skilt fra Polytechnic School (som ble Polytechnic Institute) og ble en uavhengig institusjon for høyere utdanning, kalt Civil Engineering Institute of Bucharest. Fra og med studieåret 1994-1995, Civil Engineering Institute of Bucharest ble The Technical University of Civil Engineering i Bucuresti.

Fra 1 864 til 1 948, The National School of broer og veier og deretter Civil Engineering Department of Polyteknisk skole trent 2,137 ingeniører, under veiledning av anerkjente lærere som: Spiru Haret, Anghel Saligny, Elie Radu, Gheorghe Titeica, David Emanuel Andrei Ioachimescu, Gheorghe Filipescu, Ion Ionescu, som bestrebelser og prestasjoner har lagt grunnlaget for den rumenske vitenskap og teknologi som sivilingeniør.

Fra 1948 til 2008, mer enn 37 000 ingeniører uteksaminert fra Technical University of Civil Engineering i Bucuresti. I løpet av dette intervallet, universitetet lærerstaben inkludert fremragende personligheter innen vitenskap og engineering; blant dem: de akademikere Aurel Beles, Cristea Mateescu Dumitru Dumitrescu, Stefan Balan, Michael Hangan, Victor Smith, Alexander Steopoe, Priscu Radu, Emil Botea, Alexander Gheorghiu, Andrei Caracostea, Panaite Mazilu Ion Stanculescu og andre som alle har gjennomført på sine forgjengeres tradisjoner.

Steder

Bucuresti

Address
Lacul Tei Bvd., no. 122 - 124
sector 2

020396 Bucuresti, Bucuresti, Romania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss