University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine, Cluj-Napoca

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca er etterfølgeren til den prestisjetunge Higher School of Agriculture i Cluj, grunnlagt for 145 år siden, i oktober 1869, under navnet Institute of Agronomic Studies, Cluj- Manastur . I 1906 nådde instituttet akademinivå og ble Academy of Agriculture of Cluj.

Oppdrag

Målet med universitetet er å fremme fortreffelighet innen utdanning, forskning og innovasjon ved primær akademisk grunnskoleundervisning og videreutdanning, ved livslang læring og integrering i det universelle verdisystemet i henhold til kravene i et kunnskapsbasert samfunn.

Organisasjon

University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca består av fakulteter, avdelinger, et bibliotek, forskningsenheter, museer, kafeteriaer, administrative og tekniske tjenester, institusjoner for praktisk opplæring, rekreasjon, sosiale tjenester, etc.

Program og strategier

Utviklingen av et universitet krever at visse kvantitative og kvalitative parametere oppnås for å sikre økning i universitetets prestasjoner og konkurranseevne landsomfattende så vel som internasjonalt.

fasiliteter

Universitetet oppmuntrer og støtter det kulturelle livet og idrettsutøvelsen, og tilbyr varierte aktiviteter slik at studentene og lokalsamfunnet manifesterer ferdighetene og interessene på en hyggelig og organisert måte.

Botanisk hage og museer

Agrobotanic Garden ligger i terrenget til USAMV Cluj-campus, og beskytter over 1800 vegetabilske arter som kan beundres av de besøkende. Tatt i betraktning det faktum at hagen ble opprettet i 1903, i nærheten av ruinene av et kloster fra XI-tallet, er det sannsynlig at noen av artene de hadde dyrket ble bevart, ettersom munkene hadde en medisinsk urtehage og et apotek . I begynnelsen, med en overflate på en halv hektar, ble Agrobotanic Garden utvidet i 2007, og nådde den faktiske overflaten på nesten 7 hektar.

Opprinnelig designet som samlinger med akademiske utdannings- og forskningsformål, er de 3 museene ved universitetet ment i dag å bli besøkt av publikum som har et pedagogisk, informasjonsmessig og dokumentarisk formål.

Forlag

De vitenskapelige resultatene valorisert av samlingen av publikasjoner fra University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca gjenspeiler målene for pedagogisk og vitenskapelig fortreffelighet.

Bibliotek

Bibliotekene representerer stedet der informasjon lagres, systemiseres og formidles. Videre har et universitetsbibliotek sjelden en sosial rolle, foruten sin funksjonelle rolle, og er stedet der studenter og professorer utveksler ideer og tenker ut nye prosjekter.

Offentlige filer

University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca er en statseid institusjon for høyere utdanning. Universitetet fungerer i samsvar med gjeldende lovgivning og med sitt eget charter.

Steder

Bună Ziua

Address
Calea Mănăștur,3-5
400372 Bună Ziua, Cluj County, Romania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: