Valahia University of Targoviste

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Begynnelsen på høyere utdanning i Târgovişte stammer fra den rumenske middelalderen, da byen mellom 1672 og 1678 var vertskap for den første Law School of Wallachia.

Høyere utdanning gjenopptok oppdraget i en offisiell etablering etter revolusjonen i 1989, da teknisk og økonomisk høgskole i 1991 åpnet portene.

Høyere utdanning fortsatte sitt oppdrag i en offisiell etablering etter revolusjonen i 1989, da den tekniske og økonomiske høgskolen i 1991 åpnet portene. Senere etter den rumenske regjeringsvedtaket nr. 288 / 01.06.1992 ble Valahia University of Târgoviște opprettet. Opprettelsen av dette universitetet hører naturlig til begrepet utvikling av regionale universiteter, en vanlig praksis i de viktigste europeiske og nordamerikanske stater.

Mens Valahia University of Târgoviște ved opprettelsen var sammensatt av 2 fakulteter, en høgskole, 14 spesialiseringer innen høyere utdanning og rundt 700 studenter, har strukturen i løpet av dette studieåret diversifisert seg harmonisk i samsvar med de samfunnsøkonomiske behovene, til kravene fra arbeidsmarked, slik at Valahia University Târgoviște i dag inkluderer 8 fakulteter (bachelorgrad - 3 eller 4 år), 31 spesialiseringer innen høyere utdanning, master- og doktorgradsstudier, en pre-service for lærere og opplæringssektor og en fjernundervisningsavdeling . Akkurat nå får 10.000 studenter undervisning ved Valahia universitet i Târgovişte, og blir ledet av over 400 akademikere på tilstrekkelig utstyrte avdelinger.

Foruten sin vitenskapelige opplæring og forskning, inkluderer Valahia University of Târgoviște etterutdanningssentre i samsvar med kravene fra det nåværende samfunnsøkonomiske miljøet.

Institusjonen vår gir tilstrekkelige sosiale forhold (herberger, kantine, klubb, idrettsanlegg osv.), Og for tiden er det nye universitetsområdet, som er en del av universitetets patrimonium, ferdigstilt. Valahia-universitetet i Târgoviștes viktigste bekymring er den optimale utførelsen av oppdraget: vitenskapelig opplæring og forskning av høy kvalitet, utmerkede studier og levekår for studentene, profesjonell integrasjon på nasjonalt nivå og europeiske og internasjonale akademiske relasjoner.

136791_UVT_Campus.jpg

Oppdrag

Valahia-universitetet i Târgovişte påtar seg oppdraget med å generere, hamstre og overføre kunnskap til samfunnet gjennom:

  • Organisering av bachelor-, master-, doktorgrads- og forskarstudier for opplæring av spesialister med høyere utdanning, høyt kvalifiserte, for utdanning, vitenskap, teknologi, økonomi, offentlig administrasjon, teologi, sosiokulturelle og juridiske aktiviteter og gjennom etterutdanning av voksne, for personlig utvikling, profesjonell innsetting av individet og for å tilfredsstille kompetansebehovet i det samfunnsøkonomiske og kulturelle miljøet;
  • Vitenskapelig forskning, utvikling, innovasjon og teknologisk overføring, gjennom individuell og kollektiv oppretting innen utdanning, jus, teologi, vitenskap, økonomi og administrative vitenskaper, ingeniørvitenskap, kunst, bokstaver, ved å sikre prestasjoner og fysisk og idrettsutvikling, som samt ved å utnytte og spre resultatene for å øke konkurranseevnen i den sørøstlige delen av landet og forbedre levekårene;
  • Aktiv involvering i bærekraftig lokal, regional, nasjonal og europeisk utvikling, fra et sosialt, økonomisk og kulturelt synspunkt ved å fremme universelle kulturelle verdier, i samsvar med kravene i et kunnskapsbasert samfunn.

136789_UVT_ICSTM.jpg

Steder

Târgoviște

Address
Aleea Sinaia,13
130004 Târgoviște, Dâmbovița County, Romania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss