BAUMAN Moscow State Technical University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Historien til Bauman-universitetet begynte 1. juli 1830, da den russiske keiseren Nicholas I godkjente «Forordning om handels- og utdanningsinstitusjoner» og tildelte en av hans bofellesskap, Sloboda Palace, til sine studenter, som var blitt renovert av den berømte arkitekten Gilardi .

Utdanning innenfor Sloboda-veggene var basert på prinsippet om en kombinasjon av teoretisk kunnskap og praktisk trening. Det dannet grunnlaget for den "russiske læremetoden". Siden oppstarten har Baumann Moskvas statlige tekniske universitet trent mer enn 200 000 fagpersoner, som stort sett har definert ansiktet til russisk ingeniørarbeid.131999_summer-office-student-work.jpg Snapwire / Pexels

Navnene på kandidater fra Bauman har en hederlig plass blant skaperne av hele det russiske arsenalet med militært utstyr, fly og missiler. Videre ble den første sovjetiske datamaskinen opprettet ved Bauman University. I tillegg har kandidater fra Bauman blitt prominente forskere og akademikere.

I dag er BMSTU, et nasjonalt forskningsuniversitet for teknikk og teknologi, et av de tre ledende universitetene i Russland og er rangert som nummer én blant russiske tekniske universiteter. I følge undersøkelser blant arbeidsgivere er BMSTU en av de tre institusjonene for høyere utdanning, hvis nyutdannede er spesielt etterspurt på arbeidsmarkedet. Lesere av portalen «Ekspert» valgte Bauman University da de ble bedt om å navngi institusjonen de anså for å være av mest nasjonal stolthet.

Forstanderskapet for Bauman University består av fremtredende politiske og offentlige personer, medlemmer av den russiske regjeringen, ledende forskere og forretningsmenn. BMSTU er en av grunnleggerne av fondet «Skolkovo». Rektor Anatoly Alexandrov er medlem av fondets råd; Presidenten for BMSTU, akademikeren Igor Fedorov, er medlem av det vitenskapelige rådgivende styret. Universitetet gir innbyggere i «Skolkovo» tilgang til sine forsknings- og ingeniørsentre. Universitetet er inkludert i statens liste over mest verdifulle gjenstander med kulturarv for russerne.131998_pexels-photo-1438081.jpeg Buro Millennial / Pexels

Steder

Moskva

Address
105005, Москва, 2-я Бауманская ул., д. 5, стр. 1
Moskva, moskva, Russland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Master
Denne skolen tilbyr også: