HSE Higher School of Economics

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Gjennomgående rangert som et av Russlands topp tre universiteter, skiller Higher School of Economics ( HSE University) seg ut fra sin internasjonalt tenkende, forskningsdrevne tilnærming til høyere utdanning. HSE i det livlige sentrum av Moskva, med studiesteder i St. Petersburg, Nizhny Novgorod og Perm, og tilbyr fremragende akademikere på alle nivåer og inkluderer 20 engelskunderviste masterstudier.

Moderne HSE ble grunnlagt i 1992 av ledende russiske økonomer og regjeringsreformatorer for å fremme økonomisk og sosial endring i Russland ved å utdanne en ny generasjon økonomer og inspirere nye ideer i offentlig og privat sektor. I løpet av de siste tiårene har universitetet raskt vokst fra en økonomiskole til et velkjent forskeruniversitet som nå har mer enn 35.000 studenter og 4.000 fakultetsledere på universiteter i fire av Russlands viktigste byer. Universitetet har noen av landets fineste akademiske avdelinger og forsknings sentre i økonomi, ledelse, sosiologi, offentlig politikk og informatikk. HSE er hjemmet til de mest banebrytende programmene og fakultetene i Russland, som inkluderer landets første bystudieavdeling. I 2014 åpnet universitetet i samarbeid med Russlands ledende internettfirma Yandex datateknikkfakultetet for å trene fremtidige generasjoner av dataprogrammerere og ingeniører.

Internasjonalt HSE har siden begynnelsen vært et internasjonalt drevet universitet. Det har nå partnerskap med mer enn 130 universiteter og forskningsorganisasjoner, i form av utvekslinger, dobbeltstudier og sommerskoler. Universitetets fakultet og forskningsvirksomhet er blitt stadig mer internasjonalt og studentene representerer nå mer enn 60 forskjellige land.

Diverse HSE tilbyr det største antallet engelsklærte masterprogrammer i Russland. Disse programmene spenner fra allmennpolitikk til næringsstudier, og alle forbereder studentene til å bli ledere i sine utvalgte fagområder. For å tiltrekke seg de beste studentene, tildeles kvalifiserte kandidater meriterte stipend og stipendier.

Våre fakultet, forskere og studenter representerer over 50 land og er dedikert til å opprettholde de høyeste faglige standarder. Våre nyoppnådde strukturreformer støtter HSE med å internasjonalisere og den banebrytende forskningen fra våre fakultet, forskere og studenter.

Nå er et dynamisk universitet med fire universiteter, HSE en leder for å kombinere russiske utdanningstradisjoner med den beste internasjonale lærings- og forskningspraksis. HSE tilbyr fremragende utdanningsprogrammer fra videregående skole til høyere studier, med toppavdelinger og forsknings sentre på en rekke internasjonale felt.

Steder

Moskva

National Research University - Higher School of Economics

Address
Higher School of Economics
Myasnitskaya 20

101000 Moskva, moskva, Russland
Telefon
+7 495 771-32-32

Nizhny Novgorod

Address
Nizhny Novgorod, Nizhny Novgorod Oblast, Russland

Saint Petersburg

Address
Kantemirovskaya Ulitsa,3A building 1
194100 Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Russland

Programmer