Immanuel Kant Baltic Federal University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den misjon av Immanuel Kant Baltic Federal University (IKBFU) er å bygge konkurranse menneskelig kapital på grunnlag av moderne teknologiske plattformer for å sikre den sosioøkonomiske utviklingen i Kaliningrad-regionen.

Dens strategiske mål er å gi menneskelige ressurser og teknologisk støtte for den innovative utviklingen av den russiske enklaven regionen, som omfatter klynger dannet innenfor rammen av de spesielle økonomiske soner i Kaliningrad-regionen.

"For å nå universitetets strategiske mål, er det nødvendig å løse en rekke sentrale problemer. Først av alt, er det utdanning og opplæring av menneskelige ressurser for innovative næringer av den regionale økonomien, også i lys av kravene i europeisk arbeidsmarked, og etablering av gunstige forhold for å tiltrekke kvalifiserte spesialister til Kaliningrad-regionen. For det andre er det behov for haster modernisering av universitetets infrastruktur for å engasjere ungdom i faglige og forskningsaktiviteter. For det tredje må vi utøve systematisk innflytelse på modernisering av profesjonell opplæring i regionen, også ved hjelp av innføring av innovative pedagogiske programmer, som er etterspurt innenfor de prioriterte næringer av den regionale økonomien. Og til slutt, er vårt mål å etablere en faglig og forskningssenter for å fremme russisk språk og russisk språkyrkesutdanninger i landene i Østersjøregionen ".

Rektor Andrei Klemeshev

Internasjonale programmer

Immanuel Kant Baltic føderale universitetet aktivt gjennomfører internasjonale aktiviteter innenfor rammen av en rekke akademiske programmer og prosjekter. IKBFU har mer enn 100 partner høyere utdanningsinstitusjoner i Europa og USA, og samarbeider med slike internasjonale organisasjoner som European University Association, Østersjøregionen Universitetet Network, Magna Charta Universitatum og andre.

Dessuten tar IKBFU del i slike internasjonale programmer som:

Erasmus Mundus "Triple I" European Union Centre Erasmus Mundus "Aurora" Fremme av bærekraftig Excellence i testing og vurdering av engelsk Utvidet tre-nivå pedagogisk program basert på kompetent tilnærming innen Applied Marine Science Jean Monnet "Initiativ og Barrierer i Refleksjon av Forming europeiske Borders" Smart Educational Autonomy gjennom Guidet Language Learning

Steder

Kaliningrad

Address
Immanuel Kant Baltic Federal University
Building of the Institute of Applied Mathematics and IT (Room 112)
14 A, Nevskogo STR.

236041 Kaliningrad, Kaliningrad oblast, Russland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss