Irkutsk State Linguistic University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Irkutsk State Linguistic Universitetet dateres tilbake til 1948. Tidligere slitt navn: Irkutsk State Pedagogisk Institutt for fremmedspråk, Irkutsk State Pedagogisk Institutt for fremmedspråk. Ho Shi Mina.

Statusen for Universitetet NÅL siden 1996. I 2009 har universitetet bestått sertifisering og akkreditering prosessen, bekrefter statusen et universitet.

I mer enn 60 år NÅL - det eneste språket videregående skole i hele territoriet til Sibir og det fjerne Østen, en av de fire språklige universiteter i Russland.

NÅL i dag - er:

  • Mer enn 3.000 fremragende studenter
  • 2 institutter og 6 fakulteter
  • 10 områder av trening lavere og høyere
  • 9 graduate fagretninger
  • Dissertation Rådet for 3dje språklige spesialiteter
  • 12 vitenskapelige skoler
  • Mer enn 10 fremmedspråk, som studerer våre studenter!
  • Samarbeid med universiteter i Europa, Asia og USA

misjon


Vår misjon er å produsere høyere yrkesrettet opplæring av personell til de sibirske og Far Eastern regioner i Russland innen utdanning, tverrkulturell kommunikasjon og gjennomføre grunnleggende og anvendt forskning prosjekter som tar sikte på å gi interkulturell og tverrspråklig dialog mellom Russland og landene i østlige og vestlige borgere i en globalisert verden.

prestasjoner

Siden 2009, er universitetet utvikler seg i samsvar med internasjonale standarder for kvalitet styringssystem, som gjorde universitetet i 2011 bestått sertifiseringsprosessen og for å bekrefte samsvar med kravene i QMS ISO 9001: 2008, ISO 9001-2008 i den russiske register system, IQNet og GOST R.

Universitetet er en del av Consortium of Humanitarian universitetene i Shanghai Cooperation Organization, samt et regionalt senter (gren Base Organization) på språk og kultur i SUS medlemsstater.

I 2011 universitetet etablert Institutt for faglig kompetanse, som er medlemmer av fremtredende offentlige personer, vellykkede forretningsmenn, profesjonelle ledere, som har kunnskap og erfaring vil bidra til opplæring av universitetsutdannede.

Steder

Urik

Address
Irkutsk State Linguistic University
Ulitsa Lenina 8

664000 Urik, Irkutsk oblast, Russland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss