Innopolis University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

header

OM UNIVERSITY

Innopolis University er en russisk høyere utdanningsinstitusjon med fokus på utdanning og forskning innen IT og Robotics.

UTDANNING

Den pedagogiske prosessen ved Innopolis University er basert på de beste internasjonale programmer og russiske undervisning metoder. Studenter nytte av integrering av berømte russiske tradisjoner grunnleggende vitenskap og beste internasjonale praksis. Spesifikk fokusområde tillater Innopolis University for å involvere bransjeeksperter i den pedagogiske prosessen, og dermed holde programmene up-to-date. Deltakelse av eksperter hjelper studentene tilegne seg faglig og virkelige verden kunnskap og ferdigheter. Over 40% av de faglige programmene er viet praktiske aktiviteter i form av gruppeprosjekter. Studenter gjør sitt internship og prosjekter i partnerbedrifter ved Universitetet. Dette kan hjelpe dem til å få verdifull erfaring og begynne å jobbe der etter endt utdanning umiddelbart.

Innopolis Universitetet har professorer og forskere som fikk sine grader fra eller jobbet i verdens ledende universiteter: Carnegie Mellon University (USA), ETH Zürich (Sveits), National University of Singapore (Singapore), Universitetet i Amsterdam (Nederland), Korea avanserte Institute of Science and Technology (republikken Korea), Polytechnic University of Milan (Italia), EURECOM (Frankrike) etc. 80 fakultetet medlemmer fra hele verden underviser i Innopolis University. Alle lavere og høyere blir undervist på engelsk.

Innopolis Universitetet er engasjert i prosjekter og partnerskap over hele verden. Innopolis Universitetet fremmer internasjonalt faglig utveksling og utvikler et solid nettverk av samarbeidende universiteter. Faglig utveksling er en unik mulighet til å tilbringe en del av et studium ved en av verdens universiteter. Dette er en stor sjanse, og ikke bare i form av utdanning: utveksling fremmer globalt samarbeid og interkulturell forståelse. I en verden som blir å bli kosmopolitisk, er det viktig å ha en internasjonal bakgrunn. Faglig utveksling er et bedre, livsforvandlende opplevelse.

header

Forskning

Innopolis universitetet utvikler et globalt nettverk av akademiske partnere for å integrere berømte russiske tradisjoner grunnforskning og beste internasjonale praksis, skape og støtte en høy kvalitet system for utdanning og forskning, og er i samsvar med internasjonale standarder.

Studenter og nyutdannede Innopolis Universitetet er involvert i banebrytende forskning og utvikling under veiledning av anerkjente professorer og erfarne forskere vurderer kravene fra våre industripartnere. Programmer av Innopolis Universitetet forutse intensiv kombinasjon av prinsipielle og praktiske kurs og praksisplasser i bedrifter som starter helt fra begynnelsen av studiene. Universitetet tilbyr en høy kvalitet IT utdanning for unge spesialister og ingeniører i følgende programmer: Systemutvikling Cyber ​​sikkerhet, datavitenskap, og robotikk. De fagplanene ble utviklet i nært samarbeid med ledende verden partner universiteter. På grunn av internasjonaliseringsstrategi Innopolis Universitetet trener i verdensklasse spesialister, lage og kommersialisere break-through teknologier, og bidrar til vekst av kunnskap i verden.

De fleste forskningsvirksomhet ved Universitetet drives av initiativ fra representanter for industrien. Suksessen til disse studiene bekreftes av det faktum at en betydelig andel av budsjettet kommer fra industrielle partnere. Videre er fagfolk fra ulike sektorer involvert for forskning gjennomføring, noe som gjør dem tverrfaglig. 13 laboratorier er i drift nå i Innopolis University.

header

SAMARBEID

Innopolis Universitetet integrerer vitenskap, utdanning og næringsliv. Innopolis University ble etablert til fordel for industrien. Partner selskaper er involvert i utvikling og justering av akademiske programmer, fastsettelse av forskningsområder, valg av studenter, praksisplasser og sysselsetting av våre kandidater.

Viktige deler av akademisk samarbeid inkluderer felles utvikling og levering av lavere og høyere grads nivå, felles forskning, fakultet opplæring, faglig utveksling (lærere og elever) og organisering av hendelser av felles interesse. Innopolis Universitetet samarbeider med en rekke svært anerkjente institusjoner fra Russland, CIS, Europa, Asia og andre land.

Innopolis Universitetet samarbeider intensivt med høyteknologiske selskaper som opererer innen IT ved å involvere dem i våre pedagogiske aktiviteter og tiltak. Målet med samarbeid er synergi russiske tradisjonene og internasjonale erfaringer, trening av verdensklasse spesialister, produksjon og kommersialisering av innbrudd gjennom teknologi og bidrar til veksten av kunnskap.

header

LIFE Rik på EVENTS

Infrastruktur

Praktiske klasserom for forelesninger og gruppearbeid hjelpe våre studenter til å fokusere på sine studier. I sportskompleks med svømmebasseng, trimrom og idrettsanlegg kan de delta på gruppe og individuell trening under veiledning av trenerne. Romslige rom i de fire campus bygninger er utstyrt med alle nødvendige elementer for en komfortabel stue.

ARRANGEMENTER

Den daglige rutinen ved Innopolis University er full av interessante hendelser. Universitetet arrangerer festivaler, konferanser, åpne forelesninger gitt av representanter for high-tech industrien på en jevnlig basis.

STIPEND

Universitetet Innopolis tilbyr stipend som dekker 100% av skolepenger og månedlig kvote.

Steder

Kazan

Address
1, Universitetskaya Str.,
Innopolis

420500 Kazan, Tatarstan, Russland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss