M. K. Ammosov North-Eastern Federal University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ammosov Nord-Øst føderale universitetet er en av ti føderale universiteter som er orientert på løsning av geopolitiske oppgaver, møte personell behov for store inter-regionale investeringsprosjekter.
NEFU ble formelt etablert i april 2010 på grunnlag av Ammosov Yakut State University, som har en 75-år gammel historie.
Universitetet er oppkalt etter MK Ammosov, en velkjent politisk leder, som var en av grunnleggerne av statssystemet i Yakutia og Kirgisistan.
I dag NEFU er en mangfoldig universitet som innehar stor kapasitet for opplæring, utdanning og forskning med grenene i Mirny, Neryungri og Anadyr (Chukotka).
Hver måned 100 studenter har en mulighet til å få medisinsk behandling på "Smena" student hvile og rekreasjon sentrum.
NEFU vitenskapelig bibliotek har statusen republikansk og inter-universitetsbiblioteket, det er et forsknings- og metodisk senter for andre bibliotek og akademiske institusjoner. Biblioteket sitt lager har over 1300000 bøker.

f0a1aa2db72c507d1821789340430a4e

Nord-Øst føderale universitetet i korte trekk

NEFU totale undergraduate student befolkningstallet er omtrent 17 358.

1,601 vitenskapelig ansatte er for tiden ansatt ved universitetet. Av disse 209 hold doktorgrad, 845 kandidat of Science grad.

Mer enn 500 studenter er engasjert i praktisk arbeid.

13 institutter, 5 fakulteter, 3 Universitetet filialer i Mirny, Nerungry og Chukotka, 6 store forskningsinstitutter.

119 grad kurs er tilgjengelig for våre studenter.

Universitetet ligger 40 bygninger og 12 residence halls ligger for det meste i universitetsområdet. Den tilgjengelige og selskapelig dimensjon av campus gjør elevene føler seg hjemme; internasjonale studenter er godt integrert som det er lett å ta kontakt med lærere, administrasjon og andre studenter. Det er studentkantinene nesten overalt i hele campus som foreslår ulike måltider til en rimelig pris.

Det er 1 500 000 bøker, tidsskrifter og andre elementer i Universitetsbiblioteket. Datamaskin stasjoner utgjør universitetets bibliotekressurser tilgjengelig for brukere over hele campus. Videre har det tilgang til en rekkevidde database av elektroniske ressurser, inkludert både russiske og utenlandske tidsskrifter (EBSCO, Science, JSTOR, Oxford University Press etc.) Universitetet har Geologi Field Station, Museum of Archeology og Ethnography, Botanisk hage og Orangery åpen for ansatte og studenter 'forskning og studier.

Universitetet har et stadion, et svømmebasseng, et sosialt senter.

Våre studenter og ansatte har fri tilgang til Ethernet og Wi-Fi på alle universitetets bygninger og Residence Hall

NEFU ble offisielt etablert i april 2010th på grunnlag av MK Ammosov Yakutsk State University, universitetet med 75 års historie.

Universitetet ble oppkalt etter Maksim Kirovich Ammosov, en fremragende statsmann, sønn av Yakut nasjon og en av grunnleggerne av Yakutia og Kyrgizstan stat.

Det er 6 vitenskapelige institusjoner som Institute of Mathematics, Institute of Health, Institute of Applied Ecology of the North, Institutt for Regional Economy of the North, Institutt for AE Kulakovsky, absolutt, Institutt for Olonkho.

Universitetet prioriteringer:

  • Ny kvaliteten på universitetet
  • Sikring av økologisk sikkerhet og effektiv reproduksjon av mineral og rå base; rasjonell naturforvaltning
  • Teknologi bruk og produksjon i Nord
  • Rise i levestandard i Nord
  • Bevaring og utvikling av arktisk nasjon kultur

Steder

Yakutsk

Address
58 Belinsky str,
Republic of Sakha (Yakutia), Russia,

677027 Yakutsk, Sakha Republic, Russland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss