Moscow Academy of Finance and Law

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Historie, misjon og verdier:

Moskva Finance and Law University (MFYUA) er i dag den ledende private universitetet i Russland. I 1995 ble med støtte fra Moskva regjeringen og Association of International Education etablert Moskva Finance and Law Academy. I 2010, etter ordre fra føderale tjenesten for tilsyn i utdanning og vitenskap MFYUA tildelt universitetsstatus, bekrefter betydelig prestasjon i pedagogisk virksomhet. MFYUA en tilstand akademisk status.

Den russiske ikke-statlige rangering av akkrediterte universiteter, MFYUA siden 2003 rangert første.

Business School MFYUA ble grunnlagt i 2010, under veiledning av fagfolk som gjør en MBA i de ledende universitetene i USA og Storbritannia, og har lang erfaring i de globale finans og IT-selskaper. Deres mål var å skape en handelshøyskole av verdens nivå i Russland, ved hjelp av opplevelsen av russiske og internasjonale næringslivet og eksperter innen utdanning. The Business School er medlem av MFYUA RABE (Russian Association of Business Education), og siden 2012 medlem av den prestisjetunge Association of Educational EFMD (European Foundation for Management Development).

Misjon og verdier:

Våre Business School tilbyr rimelig, god utdanning og fokuserer på utvikling av personlige egenskaper og potensial for våre studenter. Vi er forpliktet til å styrke de nære båndene med selskapet og etablere et førsteklasses læringsmiljø.

Vi innser vår misjon gjennom:

  • Involvering business eksperter i læringsprosessen, inkludert forelesninger, seminarer, bedriftsbesøk.
  • Aktiv deltakelse i virksomheten til russiske og internasjonale bransjeorganisasjoner, business spill og konkurranser som organiserer verdens ledende selskaper.
  • Utenlandske språkopplæring, videre opplæring og praksisplasser i utlandet gjennom våre utenlandske samarbeidspartnere.
  • Integrasjonen av utviklingen som en leder i faglige opplæringsprogrammer, og sørge for åpen og sannferdig tilbakemelding til deltakerne på deres personlige utvikling.
  • Deltakelse i prosjekter knyttet til sosial bevissthet og ansvar.
  • Investeringer i kvaliteten på undervisningen, og på samme tid, effektiv forvaltning av administrative kostnader ved programmet.

Steder

Moskva

Address
build. 1, 8, Presnenskaya Embankment, Moscow
MIBC “Moscow-City”, IFC “Capital City”, Tower “Moscow”, 9th floor

Moskva, moskva, Russland

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited

Programmer

Denne skolen tilbyr også: