Moscow Film School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The Moscow Film School er en unik pedagogisk senter rettet mot opplæringsspesialister for alle deler av filmbransjen - førproduksjonsenheter, produksjon, post produksjon og film distribusjon. Systemet med å sikre faglig kvalitet, samt opplevelsen av verdens ledende filmskoler, konstant samarbeid med fagmiljø og undervisning utført av erfarne fagfolk er sentrale elementer i læringsmiljøet i skolen. Skolen utdanner spesialister, som har kunnskap og ferdigheter samsvarer med kravene til moderne filmindustrien.

Mission

The Moscow Film School misjon består i opplæring målrettede fagfolk i samsvar med internasjonale standarder for filmindustrien.

Strategi

The Moscow Film School strategi er fokusert på å utvikle et pedagogisk system basert på internasjonal erfaring med opplæring spesialister for filmindustrien, og integrering av nyutdannede i det globale fagmiljøet.

FILOSOFI

Utdanning må samsvare med moderne faglige standarder for filmbransjen i form av kunnskap og ferdigheter til å skape vellykkede karrieremuligheter for våre kandidater.

Steder

Moskva

Address
Moscow Film School
10 Nizhnyaya Syromyatnicheskaya St., building 3

105120 Moskva, moskva, Russland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: