Moscow Technical University of Communications and Informatics (MTUCI)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

På den 11 februar 2011 i Moskva Technical University of Communications og informatikk (MTUCI) feiret sitt 90-årsjubileum.

Blant dusinvis av tusenvis av sine kandidater er det velkjente forskere og spesialister, fremragende statlige og offentlige personer i Russland og mange land i Asia, Afrika, Europa og Latin-Amerika.

I dag er MTUCI er den største utdannings-og vitenskapelig sentrum for å forberede og omskolering av dyktige spesialister innen telekommunikasjon, informatikk, radio engineering, økonomi og ledelse.

Strukturen Universitetet dekker to regionale avdelinger i byene Rostov-on-Don og Nizjnij Novgorod, Scientific Research Center, Advanced Telecommunications Training Center, College of Telecommunications, Pre-pedagogisk Preparatory Center, Scientific- Educational rekke nye teknikker, Scientific Technical Library. Åtte opplæringssentre for tilberedning av russiske tekniske spesialister opprettet av MTUCI sammen med verdens ledende telekommunikasjonsselskaper fungerer. På MTUCI basen en virkelig jobber Techno dannet av dusinvis av deltakere fra ulike bedrifter og organisasjoner i telekommunikasjon og informasjonsteknologi sfære ble opprettet.

Universitetet leder utdannings- metodisk Association om utdanning innen telekommunikasjon, som består av mer enn 80 høyere utdanningsinstitusjoner i Russland og CIS-landene.

Den MTUCI lærerstaben er ca 700 personer. Blant dem er det over 100 professorer og mer enn 400 kandidater av vitenskap og senior forelesere. Blant professorer ved Universitetet er det fulle og korrespondent medlemmer av den russiske og internasjonale akademier, vinnerne av Lenin og statlige premier, premier av regjeringen i den russiske føderasjonen.

Om fjorten tusen studenter på heltid og korrespondanse utdanning, post-graduate studenter og deltakere på ulike kurs studerer ved universitetet. Utdanning er utført i henhold til et moderne multilevel utdanningssystem: bachelor, ingeniør, master på 25 spesialiteter og åtte retninger. Metoder og midler for opplæring på grunnlag av de siste prestasjoner innen telekommunikasjon og informasjonsteknologi brukes i MTUCI. Begrepet "elektronisk universitet» slik at "å electronize" alle prosesser av utvalget, opptak, trening og testing av studenter er realisert. Årlig mer enn 1000 studenter og post-graduate studenter deltar i vitenskapelig arbeid innen innovative infocommunication teknologier på bunnen av MTUCI Scientific Research Center.

Det internasjonale samarbeidet ved Universitetet foregikk over nesten 70 år. Den første utenlandske student kom til å studere ved MTUCI i 1946. Siden da flere tusen mestere, ungkarer, ingeniører, lærlinger og mer enn 350 kandidater av vitenskaper fra 82 land i verden er utarbeidet. På grunnlag av direkte avtaler samarbeidet med 48 institusjoner og 16 selskaper fra 46 andre land er utført. Universitetet er medlem av sektor Utvikling av International Telecommunication Union (ITU) og spiller en betydelig rolle i aktiviteten av ITU og andre internasjonale organisasjoner av telekommunikasjon.

Steder

Moskva

Address
Moscow Technical University of Communications and Informatics (MTUCI)
Aviamotornaya ul., 8a

111024 Moskva, moskva, Russland