Les den offisielle beskrivelsen

113201_rsz_image.jpg

North-Caucasus Federal University er den høyest profilerte høyere utdanningsinstitusjonen som ligger i Sør-Russland, Stavropol-regionen. Nordkaukasus ligger mellom Svartehavet i vest og Kaspiasjøen i øst, og Stavropol-regionen som en betydelig del av Nordkaukasus er en av Russlands mest pittoreske regioner. Stavropol by er et kulturelt, forretnings- og multinasjonalt senter i regionen som kombinerer sjarmen til en atmosfærisk by med sine mange torg, parker, store skogsområder, behagelig klima og den raske livrytmen til det moderne byområdet.

North-Caucasus Federal University (NCFU) er et unikt vitenskapelig og akademisk senter som nærmer seg konkurransespesialister med høye personlige og kulturelle verdier, kreative tankegang og vilje til konstant utvikling.

Oppdraget til NCFU er å gi unike muligheter på akademiske, vitenskapelige og kulturelle områder som forbereder fremtidige ledere som kan bidra positivt til utviklingen av landet og verden.

North-Caucasus Federal University har to grener - i Pyatigorsk og Nevinnomyssk - og 9 institutter: Institutt for humaniora, Institutt for matematikk og naturvitenskap, Institutt for biovitenskap, Institutt for lov, Institutt for økonomi og ledelse, Institutt for utdanning og samfunnsvitenskap , Institutt for olje og gass, Institutt for informasjonsteknologi og telekommunikasjon og Institutt for ingeniørfag.

Forskningsaktivitet i NCFU utføres i 29 vitenskapelige utdanningsinstitusjoner, 33 vitenskapelige laboratorier og 2 studentdesignbyråer, 26 vitenskapelige skoler og 47 fagområder. Universitetet sysselsetter 1626 lærere, inkludert 229 leger og 1090 kandidater for vitenskap. Det er nær 25 000 personer som representerer 86 nasjonaliteter og etniske grupper fra 81 regioner i Russland, inkludert 1656 internasjonale studenter fra 56 land.

Det vitenskapelige biblioteket i North-Caucasus Federal University er rangert blant de beste og største universitetsbibliotekene i Russland med mer enn 2,5 millioner enheter. Biblioteket gir tilgang til mange pedagogiske ressurser og holder abonnementer på både russiske og utenlandske tidsskrifter. Biblioteket fylles opp med oppdatert pedagogisk og vitenskapelig litteratur hvert år. Universitetskatalogen oppdateres jevnlig. Hver NCFU-student har full tilgang til alle bibliotekets ressurser.

NCFU skaper de beste forholdene for studenter for en produksjonsprosess for å skaffe seg kunnskap med å sikre komfortabel innkvartering i forkant. Det er 8 sovesaler i Stavropol og en ekstra i Pyatigorsk som gir boliger for over 2500 studenter. En av de nyeste sovesaler ble bygget spesielt for internasjonale studenter.

Universitetssykehuset har det nyeste utstyret for å overvåke helsen til NCFU-ansatte og studenter. Et team av spesialister som består av optometrist, nevrolog, generell lege, tannlege, otolaryngolog og nødlærere står til rådighet for å yte medisinsk hjelp og støtte.

Å tilby høy kvalitet catering service er en av prioritetene på NCFU med moderne kjøkkenutstyr og teamet av høyt profesjonelle kokker. Universitetets kantiner, snackbarer og kafeer holder sult i sjakk mens elevene er på vei av kunnskap. Hver bygning er utstyrt med en spisestue og en buffé.

De kreative studioene som NCFU-student er engasjert i, inkluderer 2 vokalstudier, 6 danseteam, 2 studentteater, 4 frivillige grupper, 12 KVN-komedier . Utvalget av sportsaktiviteter er også omfattende: 14 idrettsforeninger, 10 idrettshaller, treningsrom, treningssenter og svømmebasseng.

Programmer gitt i:
Russisk
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

North-Caucasus Federal University

Opplæring i masterstudiet vil tillate deg å lære: på grunnlag av systemanalyse, utføre formalisering av fagområdet og vurdere kompleksiteten til de designede og implement ... [+]

Programbeskrivelse:

Opplæring i masterstudiet vil tillate deg å lære: på grunnlag av systemanalyse, utføre formalisering av fagområdet og vurdere kompleksiteten til de designede og implementerte informasjonsstyringsdatasystemene; design, utvikle informasjonssystemer av anvendt natur ved hjelp av moderne informasjonsteknologi verktøy, ved hjelp av metodene for formalisert beskrivelse av systemmodeller, metoder for simulering og statistisk modellering, data mining metoder, etc; implementere og vedlikeholde anvendte informasjonssystemer i bedrifter og institusjoner av ulike profiler og aktiviteter.

Programmål:

Formålet med utdanningsprogrammet for høyere utdanning i retning av opplæring 09.04.02 "Informasjonssystemer og teknologier" er å trene kandidaten i samsvar med nivået på utvikling av informasjonssystemer og teknologier, dannelsen av en teknisk kompetent, sosialt ansvarlig person.... [-]

Russland Stavropol
September 2019
Russisk,Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
North-Caucasus Federal University

Dette masterprogrammet er for opplæring av kvalifiserte spesialister som er i stand til å formalisere fagområder og vurdere kompleksiteten til utformede og implementerte ... [+]

Beskrivelse:

Dette masterprogrammet er for opplæring av kvalifiserte spesialister som er i stand til å formalisere fagområder og vurdere kompleksiteten til utformede og implementerte informasjonssystemer for datahåndtering på grunnlag av systemanalyse; utforme og utvikle anvendte informasjonssystemer med moderne midler til informasjonsteknologi ved hjelp av teknikker for en formalisert beskrivelse av systemmodeller, simuleringsteknikker og statistisk modellering, datautvinningsteknikker, etc; implementere og bistå anvendt informasjonssystemer på bedrifter og institusjoner av ulike profiler og aktiviteter.

Programmål:

Målet med høyere utdanningsprogram i retning av opplæring 09.04.02 «Informasjonssystemer og teknologier» er en profesjonell opplæring av kandidater i samsvar med dagens nivå og trender innen informasjonssystemer og teknologier, å skape teknisk dyktig og samarbeidende spesialist .... [-]

Russland Stavropol
September 2019
Engelsk,Russisk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
North-Caucasus Federal University

Programmet ble utviklet i fellesskap med utenlandske partnere på grunnlag av europeisk og russisk lovgivning innen hygienisk og industriell sikkerhet. Profesjonelle syklu ... [+]

Programmet ble utviklet i fellesskap med utenlandske partnere på grunnlag av europeisk og russisk lovgivning innen hygienisk og industriell sikkerhet. Profesjonelle syklusfag er utviklet på grunnlag av forskriftene fra Hygienteknikk og Designgruppe og skaper kunnskap, praktisk og forskningserfaring i utformingen av prosessutstyr og matproduksjonsprosesser som oppfyller kravene til designhygiene og sikrer kvalitet og sikre produkter .

Formålet med programmet:

trening spesialister innen design, implementering, vedlikehold og revisjon av prosessutstyr og matproduksjonsprosesser, biologiske og farmasøytiske produkter for å overholde de globale hygiene- og sikkerhetskravene. I tillegg er programmet fokusert på opplæring av forskere innen datamodellering og optimalisering av matproduksjonsprosesser, utforming og testing av nye og / eller forbedrede deler av utstyr og teknologiske linjer for å eliminere mulig forurensning (forurensning) av produkter under produksjonen.... [-]

Russland Stavropol
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
North-Caucasus Federal University

Programmet er utviklet på grunnlag av europeisk og russisk lovgivning innen hygiene og sikkerhet i produksjon i samarbeid med utenlandske partnere. Disipliner er utviklet ... [+]

Beskrivelse:

Programmet er utviklet på grunnlag av europeisk og russisk lovgivning innen hygiene og sikkerhet i produksjon i samarbeid med utenlandske partnere. Disipliner er utviklet i samsvar med forskriftene fra Hygienteknikk og Design (Hygiene Engineering and Design Group) med sikte på å bygge kunnskap, praktisk og forskningserfaring med hensyn til teknologisk utstyrsdesign og matproduksjonsprosesser som oppfyller krav til hygienisk design og sikrer produktkvalitet og sikkerhet.

Programmål:

trening spesialister innen design, implementering, vedlikehold og revisjon av teknologisk utstyr og produksjon av mat, biologiske produkter og legemidler for å sikre at de overholder de globale kravene til hygiene og sikkerhet. Det er også rettet mot å trene forskere innen datamodellering og optimalisering av matproduksjonsprosesser, design og testing av nye og / eller forbedrede utstyr og produksjonslinjer for å unngå mulighet for urenhet eller forurensning i produksjonsprosesser.... [-]

Russland Stavropol
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Давай к нам!