Les den offisielle beskrivelsen

113201_rsz_image.jpg

Северо-Кавказский федеральный университет er et av de største universitetene i Sør-Russland, som ligger i Stavropol, Stavropol Territory i Nord-Kaukasus. Nordkaukasus er strukket mellom Svartehavet i vest og Kaspianhavet i øst, og Stavropol-territoriet selv utgjør en betydelig del av territoriet i Nordkaukasus, som er en av Russlands mest pittoreske regioner. Byen Stavropol er et kulturelt, forretnings- og multinasjonalt senter i regionen, som kombinerer sjarmen til en koselig by med mange torg, parker, et stort skogsområde, et hyggelig klima og en livlig rytme for livet i det moderne byområdet.

Северо-Кавказский федеральный университет er et unikt vitenskapelig og pedagogisk senter for opplæring av konkurransedyktig personell, preget av en høy generell personlig kultur og kreativ tenkning, evnen til kontinuerlig vekst. Universitetet gir gode muligheter for intellektuell, åndelig, moralsk, faglig utvikling og legger grunnlaget for vellykket aktivitet i en verden med rask forandring.

Oppdraget til NCFU - som gir unike muligheter på utdanning, vitenskap og kultur, for å danne fremtidige ledere som kan bidra positivt til utviklingen av landet og verden.

Nord-Kaukasus føderale universitet har 9 institutter og 2 grener i Pyatigorsk og Nevinnomyssk. Dette er det humanitære instituttet; Institutt for matematikk og naturvitenskap; Institutt for levende systemer; Law Institute; Institutt for økonomi og ledelse; Institutt for utdanning og samfunnsvitenskap; Institutt for olje og gass; Institutt for informasjonsteknologi og telekommunikasjon; Engineering Institute.

Forskning ved universitetet utføres i 29 forsknings- og utdanningsentre, 33 forskningslaboratorier, 2 studentdesignbyråer. Betingelsene er opprettet for hele aktiviteten av 26 vitenskapelige skoler og 47 fagområder. Universitetet sysselsetter 1626 lærere, inkludert 229 vitenskapslærere og 1090 vitenskapskandidater, 24.768 personer som representerer 86 nasjonaliteter og etniske grupper fra 81 regioner i Russland, 1656 av dem er utenlandske borgere fra 56 utenlandske land.

Det vitenskapelige biblioteket i Nord-Kaukasus føderale universitet er en av de beste i Russland, og har mer enn 2,5 millioner elementer. Biblioteket er utstyrt med et automatisert informasjonsbibliotekssystem, en elektronisk katalog. Det er tilgang til mange pedagogiske ressurser, et abonnement på russiske og utenlandske tidsskrifter. Hvert år fylles bibliotekets fond med den nyeste pedagogiske og vitenskapelige litteraturen. Det eget elektroniske bibliotek med universitetspublikasjoner blir aktivt oppdatert. Alle presenterte metoder for å skaffe vitenskapelig informasjon er tilgjengelig for alle studenter i NCFU.

NCFU skaper for studenter de beste forholdene for produktiv læring. Komfortabel innkvartering - en av hovedbetingelsene. Det er 8 herberger på universitetet, hvor nesten 2500 mennesker bor. En av de nye herberger ble bygget spesielt for utenlandske studenter. I hver etasje er det et kjøkken, spisestue og bad. De koselige rommene har en TV og moderne møbler, inkludert en datamaskinskranke.

Helsen til elevene overvåkes av leger ved Universitetet. Sentrumene til senteret er utstyrt med det mest moderne utstyret. Medisinsk assistanse tilbys av kvalifiserte spesialister: oculist, nevrolog, alpinist, tannlege, otolaryngolog og beredskapsleger. I tillegg utfører senteret fysioterapi økter, samt alle nødvendige prosedyrer som gjør at elevene kan holde seg frisk.

Quality catering for SKFU er en av prioriteringene. Takket være moderne kjøkkenutstyr og et team av høyt profesjonelle kokker, kan du ikke bekymre deg om sunn ernæring av studenter. Hver bygning er utstyrt med en spisestue og en buffé.

SKFU-studentene er involvert i kreative studioer på universitetet, inkludert 2 vokalstudier, 6 dansegrupper, 2 studentteatre, 4 frivillige kamper, 12 KVN-lag. Valget av sportsområder er også omfattende: 14 idrettsseksjoner, 10 idretter, treningsstudioer og treningsstudioer, et svømmebasseng.

Programmer gitt i:
Russisk
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Master

North-Caucasus Federal University

Opplæring i masterstudiet vil tillate deg å lære: på grunnlag av systemanalyse, utføre formalisering av fagområdet og vurdere kompleksiteten til de designede og implement ... [+]

Programbeskrivelse:

Opplæring i masterstudiet vil tillate deg å lære: på grunnlag av systemanalyse, utføre formalisering av fagområdet og vurdere kompleksiteten til de designede og implementerte informasjonsstyringsdatasystemene; design, utvikle informasjonssystemer av anvendt natur ved hjelp av moderne informasjonsteknologi verktøy, ved hjelp av metodene for formalisert beskrivelse av systemmodeller, metoder for simulering og statistisk modellering, data mining metoder, etc; implementere og vedlikeholde anvendte informasjonssystemer i bedrifter og institusjoner av ulike profiler og aktiviteter.

Programmål:

Formålet med utdanningsprogrammet for høyere utdanning i retning av opplæring 09.04.02 "Informasjonssystemer og teknologier" er å trene kandidaten i samsvar med nivået på utvikling av informasjonssystemer og teknologier, dannelsen av en teknisk kompetent, sosialt ansvarlig person.... [-]

Russland Stavropol
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
North-Caucasus Federal University

Dette masterprogrammet er for opplæring av kvalifiserte spesialister som er i stand til å formalisere fagområder og vurdere kompleksiteten til utformede og implementerte ... [+]

Beskrivelse:

Dette masterprogrammet er for opplæring av kvalifiserte spesialister som er i stand til å formalisere fagområder og vurdere kompleksiteten til utformede og implementerte informasjonssystemer for datahåndtering på grunnlag av systemanalyse; utforme og utvikle anvendte informasjonssystemer med moderne midler til informasjonsteknologi ved hjelp av teknikker for en formalisert beskrivelse av systemmodeller, simuleringsteknikker og statistisk modellering, datautvinningsteknikker, etc; implementere og bistå anvendt informasjonssystemer på bedrifter og institusjoner av ulike profiler og aktiviteter.

Programmål:

Målet med høyere utdanningsprogram i retning av opplæring 09.04.02 «Informasjonssystemer og teknologier» er en profesjonell opplæring av kandidater i samsvar med dagens nivå og trender innen informasjonssystemer og teknologier, å skape teknisk dyktig og samarbeidende spesialist .... [-]

Russland Stavropol
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
North-Caucasus Federal University

Programmet ble utviklet i fellesskap med utenlandske partnere på grunnlag av europeisk og russisk lovgivning innen hygienisk og industriell sikkerhet. Profesjonelle syklu ... [+]

Programmet ble utviklet i fellesskap med utenlandske partnere på grunnlag av europeisk og russisk lovgivning innen hygienisk og industriell sikkerhet. Profesjonelle syklusfag er utviklet på grunnlag av forskriftene fra Hygienteknikk og Designgruppe og skaper kunnskap, praktisk og forskningserfaring i utformingen av prosessutstyr og matproduksjonsprosesser som oppfyller kravene til designhygiene og sikrer kvalitet og sikre produkter .

Formålet med programmet:

trening spesialister innen design, implementering, vedlikehold og revisjon av prosessutstyr og matproduksjonsprosesser, biologiske og farmasøytiske produkter for å overholde de globale hygiene- og sikkerhetskravene. I tillegg er programmet fokusert på opplæring av forskere innen datamodellering og optimalisering av matproduksjonsprosesser, utforming og testing av nye og / eller forbedrede deler av utstyr og teknologiske linjer for å eliminere mulig forurensning (forurensning) av produkter under produksjonen.... [-]

Russland Stavropol
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
North-Caucasus Federal University

Programmet er utviklet på grunnlag av europeisk og russisk lovgivning innen hygiene og sikkerhet i produksjon i samarbeid med utenlandske partnere. Disipliner er utviklet ... [+]

Beskrivelse:

Programmet er utviklet på grunnlag av europeisk og russisk lovgivning innen hygiene og sikkerhet i produksjon i samarbeid med utenlandske partnere. Disipliner er utviklet i samsvar med forskriftene fra Hygienteknikk og Design (Hygiene Engineering and Design Group) med sikte på å bygge kunnskap, praktisk og forskningserfaring med hensyn til teknologisk utstyrsdesign og matproduksjonsprosesser som oppfyller krav til hygienisk design og sikrer produktkvalitet og sikkerhet.

Programmål:

trening spesialister innen design, implementering, vedlikehold og revisjon av teknologisk utstyr og produksjon av mat, biologiske produkter og legemidler for å sikre at de overholder de globale kravene til hygiene og sikkerhet. Det er også rettet mot å trene forskere innen datamodellering og optimalisering av matproduksjonsprosesser, design og testing av nye og / eller forbedrede utstyr og produksjonslinjer for å unngå mulighet for urenhet eller forurensning i produksjonsprosesser.... [-]

Russland Stavropol
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Давай к нам!