Plekhanov Russian University of Economics

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den Plekhanov Russian University of Economics i Plekhanov Russian University of Economics ble grunnlagt i 1907. I løpet av mer enn 100 år har universitetet alltid hatt nær tilknytning til nasjonal økonomi: utvikling av handel og teknologier for matproduksjon i begynnelsen av XX århundre, da dannelse av varer vitenskap, vekst av kooperativ bevegelse, opprettelse av statsøkonomisk statistikk og planleggingssystemer, økonomiske reformer fra 1965-1970, makroøkonomi og sektorstudier på 1980-tallet, fremme av markedsstrukturdannelse i 1990-tallet. Den høye praktiske orienteringen av utdanning og dens forhold til realiteten i den økonomiske situasjonen i landet gjennom årene er et unikt trekk ved universitetet.

I 2012-2015 ble utvidelsen av det Plekhanov Russian University of Economics i Plekhanov Russian University of Economics gjennomført ved tiltredelsen av Saratov-statens sosioøkonomiske universitet, Russlands statsuniversitet for handel og økonomi og Moskva statsuniversitet for økonomi, statistikk og informatikk til det. I dag er Plekhanov Russian University of Economics (PRUE) et av de ledende vitenskapelige, metodiske og studie senter i Russland, opplæring av akademiske og lærerpersonale, samt vitenskapelig personell gjennom Institutt for doktorgradsstudier. Foreløpig på utdanningen i Plekhanov Russian University of Economics utføres utdanningen i Moskva og 26 grener i byene i Russland og i utlandet.

Det er over 50 000 studenter og 780 forskerstudenter som studerer på høyere utdanningsprogrammer; 2 500 lærere jobber i PRUE, inkludert over 20 000 studenter, 580 av doktorgradsstudenter og 1 200 lærere på hovedcampus.

Rekruttering av høyt kvalifiserte undervisere, utvikling og implementering av nyskapende utdanningsprogrammer, inkludert dobbelt- og trippelutdanningsprogram med ledende utenlandske universiteter, og bruk av moderne pedagogiske teknologier gir opplæring av høyt kvalifiserte spesialister som kreves av fagfellesskapet i Russland og i verden.

Oppdrag

PRUEs oppdrag er å fremme den bærekraftige sosioøkonomiske utviklingen av Russland ved hjelp av menneskelig og intellektuell kapitalformasjon. Det strategiske målet for PRUE for perioden er bygging av et effektivt multilevel system for videreutdanning innen økonomi og relaterte fagområder som møter statens, samfunnets og individets behov. dannelse av universitet, utdannings- og forsknings- og utviklingsaktiviteter som har en bred internasjonal og nasjonal anerkjennelse og gir en ressursgrunnlag for videre bærekraftig utvikling.

spesifisitet

Specificitet av PRUE er at den opprettholder tradisjonene for nasjonal utdanning innen økonomi, oppdaterer dem på grunnlag av realøkonomiske krav og moderne internasjonale standarder. En av styrken til den innenlandske økonomiske skolen er bruken av økonomiske matematiske samt økonomiske-statistiske (økonometriske) metoder for økonomiske teorier og løsningsgrunnlag.

Hovedfokusområder

 • Ny økonomi dannelse, regularitet av moderne sivilisasjonsutvikling: teori og praksis
 • Utgaver av interetnisk og inter-konfessional kommunikasjon i Russland
 • Innovasjon økonomi som grunnlag for nasjonal økonomisk sikkerhet beskyttelse: stat, region, firma
 • Teori og praksis av ledelse
 • Markedsføringsledelse i sosioøkonomiske systemer
 • Moderne forestillinger og teknologier innen vitenskap og utdanning
 • Informasjons-, kognitive teknologier og systemer i økonomi og utdanning
 • Forbedring av effektiviteten av det finansielle systemet
 • Metodikk, metoder, mekanismer, verktøy og teknologier i de økonomiske systemene som virker på sfæren av industri og entreprenørskap, med et blikk mot globaliseringstendenser
 • Effekt av maskiner og utstyr: metodisk aspekt
 • Vitenskapelige utfordringer innen vare- og servicekvalitet og sortimentskontroll, utvalgskompetanse
 • Verdensøkonomi og Russland: integrasjonsprosesser og globalisering
 • Metodikk for idrettsutvikling
 • Utdanning i humaniora som et begrep for forretningsutvikling


Fordeler/>

Fordelen med PRUE nåværende utdanningsmodell er en kombinasjon av økonomisk og ledelsesopplæring basert på praksis, sterk matematisk (statistisk) og juridisk opplæring og bruk av informasjonsteknologi. Fokus på praksis er gitt, blant annet på grunn av tilstedeværelsen av naturvitenskapsavdelinger og dyp kompetanse innen handel, varevitenskap, økonomi og bedriftsledelse og relaterte fagområder. Dyp matematisk trening er gitt av den høye andelen fag som aktivt bruker økonomiske og statistiske apparater samt informasjonsteknologi.

Global Ranking

Siden 2012 er PRUE tatt med i global rangering av universiteter QS World University Rankings (i 2012 - 601 stilling, i 2013 - 2015 etter fusjonen med andre institusjoner for høyere utdanning - 701 stilling). I løpet av de siste to årene forbedrer PRUE sin posisjon i regionale rangeringer (QS University Rankings: BRICS fra 101-110 posisjon i 2013 til 91 i 2015, QS University Rankings: Emerging Europe

Internasjonal akkreditering av Plekhanov Russian University of Economics

 • Plekhanov Russian University of Economics ble akkreditert av Det europeiske råd for næringsutdanning (ECBE).
 • International Association of MBA-programmer - Forening av MBAer.
 • Det Chartered Institute of Marketing i Storbritannia (CIM).
 • Det Chartered Institute of Management Accountants (CIMA).
 • European Organization for Quality (EOQ).

Muligheter for den Plekhanov Russian University of Economics

Studenter i PRUE har mulighet til å få et dobbelt- eller trippeleksamen i felles internasjonale utdanningsprogrammer. Prosjektet har involvert 14 universiteter fra hele verden, inkludert Frankrike, Tyskland, Nederland og Østerrike. Universitetet er av interesse primært for de utenlandske studenter som ønsker å vite mer dypt Russlands økonomi. Universitetet gjør det mulig å studere de viktigste økonomiske prosessene i detalj, for å etablere nødvendige forretningsforbindelser i Russland.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
 • Russisk

Se skolens masterprogrammer » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:


Master I Internasjonal Virksomhet

Campus Heltidsstudier 2 år Russland Moscow

Et unikt program som kombinerer ulike aspekter av spesialistopplæring - innen finansiell styring, markedsføring, utenrikshandel, forretningskommunikasjon, etc. - nødvendig for vellykket gjennomføring av internasjonal virksomhet og arbeid med ledende stillinger i lignende organisasjoner. Undervisning på engelsk gir et svært høy kompetanse innen profesjonell terminologi og evnen til å kommunisere med partnere fra andre land. [+]

Beskrivelse av programmet

Et unikt program som kombinerer ulike aspekter av spesialistopplæring - innen finansiell styring, markedsføring, utenrikshandel, forretningskommunikasjon, etc. - nødvendig for vellykket gjennomføring av internasjonal virksomhet og arbeid med ledende stillinger i lignende organisasjoner. Undervisning på engelsk gir et svært høy kompetanse innen profesjonell terminologi og evnen til å kommunisere med partnere fra andre land.

akkreditering

Programmet er akkreditert av European Council for Business Education (ECBE)

Hva vil kandidaten vite?

Moderne metoder for å administrere ulike ressurser i et internasjonalt selskap

Grunnlag for planlegging og forskning av utenlandske markeder, utenrikshandel... [-]


Master I Internasjonal Innovasjonsledelse

Campus Heltidsstudier 2 år Russland Moscow

Programmet rangerer 12. blant masterprogrammene i Øst-Europa i henhold til versjonen av det internasjonale akkrediteringsbyrået Eduniversal. Programmet er undervist helt på engelsk. Studentene får mulighet til å studere ved utenlandske partneruniversiteter gjennom programene i Double Diploma eller utveksling. Dobbelteksamen med Lappeenranta Business School (LUT Business School) og Fransk Business School SKEMA. Studentene i læringsprosessen bruker Thomson Reuters databaser, webinar plattformer. Blant studentene som studerer på programmet, er 5% utenlandske statsborgere. [+]

Beskrivelse av programmet

Programmet rangerer 12. blant masterprogrammene i Øst-Europa i henhold til versjonen av det internasjonale akkrediteringsbyrået Eduniversal. Programmet er undervist helt på engelsk. Studentene får mulighet til å studere ved utenlandske partneruniversiteter gjennom programene i Double Diploma eller utveksling. Dobbelteksamen med Lappeenranta Business School (LUT Business School) og Fransk Business School SKEMA. Studentene i læringsprosessen bruker Thomson Reuters databaser, webinar plattformer. Blant studentene som studerer på programmet, er 5% utenlandske statsborgere.

akkreditering

Programmet er akkreditert av European Council for Business Education (ECBE)... [-]


Master I Internasjonal Markedsføring

Campus Heltidsstudier 2 år Russland Moscow

Programmet er utformet for å forberede markedsførere som har et profesjonelt vokabular på engelsk, med mulig anvendelse av kompetanse oppnådd i produksjons- og handelsselskaper, og i forskningsbyråer. Programmet er basert på spesifikasjonene av markedsaktiviteten til store internasjonale selskaper som opererer i det russiske markedet (eller planlegger å trekke seg tilbake) og store russiske selskaper med høyt eksportpotensial, for hvilket det er nødvendig å studere tilpasningen av markedsaktiviteter i et kryss kulturelt miljø. [+]

Beskrivelse av programmet

Programmet er utformet for å forberede markedsførere som har et profesjonelt vokabular på engelsk, med mulig anvendelse av kompetanse oppnådd i produksjons- og handelsselskaper, og i forskningsbyråer. Programmet er basert på spesifikasjonene av markedsaktiviteten til store internasjonale selskaper som opererer i det russiske markedet (eller planlegger å trekke seg tilbake) og store russiske selskaper med høyt eksportpotensial, for hvilket det er nødvendig å studere tilpasningen av markedsaktiviteter i et kryss kulturelt miljø.

akkreditering

Programmet er akkreditert av European Council for Business Education (ECBE)

Hva vil kandidaten vite?Forstå konstruksjonen av markedsavdelingen i det overordnede systemet for bedriftsledelse, fastslå funksjonene og hovedområdene for arbeid, ansvarssystemer og prosesserForstå retningen for markedsføringsaktiviteter, når det gjelder å implementere strategien for tilpasning eller standardisering av produkter, merker, hele markedsføringskomplekset, markedsplanlegging og revisjonKjenn tilnærminger og beregninger for å analysere effektiviteten av markedsføringsaktiviteter.Kunne gjennomføre kritisk analyse, trekke konklusjoner og anvende beste praksis fra internasjonale og russiske selskaper i markedsføringsfunksjonenBruk prosjektet tilnærming til å håndtere ulike markedsføringsprosjekterArbeidsmuligheter... [-]

Master I International Corporate Finance

Campus Heltidsstudier 2 år Russland Moscow

Programmet tar førsteplass blant masterprogrammene i Øst-Europa i henhold til versjonen av det internasjonale akkrediteringsbyrået Eduniversal. Programmet er undervist helt på engelsk. Studentene får mulighet til å studere ved utenlandske partneruniversiteter gjennom programene i Double Diploma eller utveksling. Studentene i læringsprosessen bruker MS Project-programvaren, ProBusiness-forretningssimulatoren, bruken av Rosstat-databasene, Thomson Reuters, webinarer, Statistica, EView. [+]

Beskrivelse av programmet

Programmet tar førsteplass blant masterprogrammene i Øst-Europa i henhold til versjonen av det internasjonale akkrediteringsbyrået Eduniversal. Programmet er undervist helt på engelsk. Studentene får mulighet til å studere ved utenlandske partneruniversiteter gjennom programene i Double Diploma eller utveksling. Studentene i læringsprosessen bruker MS Project-programvaren, ProBusiness-forretningssimulatoren, bruken av Rosstat-databasene, Thomson Reuters, webinarer, Statistica, EView.

Blant studentene som er innmeldt i programmet, er 6% utenlandske statsborgere. En dobbel diplomavtale ble inngått med Business School of Lappeenranta University of Technology LUT Business School (Finland) og IESEG School of Management (Frankrike).... [-]


Master I Finansiell Analyse

Campus Heltidsstudier 2 år Russland Moscow

Det opprinnelige spesialiserte programmet "Financial Analytics" er rettet mot å utdanne finansielle analytikere på grunnlag av forskning i moderne prosesser og økonomiske trender som foregår på makro og mikronivå, under hensyntagen til kravene til faglig kunnskap og ferdigheter til fremtidige finansiere på den delen av arbeidsgivere, finansorganisasjoner, fagforeninger, alle deltakere i næringslivet. [+]

Beskrivelse av programmet

Det opprinnelige spesialiserte programmet "Financial Analytics" er rettet mot å utdanne finansielle analytikere på grunnlag av forskning i moderne prosesser og økonomiske trender som foregår på makro og mikronivå, under hensyntagen til kravene til faglig kunnskap og ferdigheter til fremtidige finansiere på den delen av arbeidsgivere, finansorganisasjoner, fagforeninger, alle deltakere i næringslivet.

Studentene har mulighet til å studere i utlandet i løpet av et semester i et av universitetets universitetspartnere under programmet for internasjonal faglig mobilitet. Ved gjennomføringen av utdanningsprogrammet gjennomføres faglig og vitenskapelig samarbeid med følgende universiteter: Universitetet av Cambridge, University of Kent, University of Bath, Corvinus University of Budapest, Brunel Business School, University of Perugia, Universitetet i Paris Quest Nanterre, Mongolian State University, Krakow University of Economics. I opplæringsprosessen bruker de programkomplekset Opera PMS Full, simulatorer av forretningsmiljøet ProBusiness, programvareprodukter MS Project, statistisk pakke STATGRAPHICS Centurion. Det er en mulighet til å jobbe i et publikum utstyrt med Thomson Reuters terminaler.... [-]


Kontakt
Postadresse
Plekhanov Russian University of Economics Graduate School
36 Stremyanny Pereulok Moscow,

113054 RU
Besøksadresse
Stremyannyy Pereulok, 36, Moscow
Moscow, Moskva, 115093 RU
Sosiale medier