Les den offisielle beskrivelsen

Moscow State University ble etablert i 1755 som et første russisk universitet.

Mer enn 40 000 studenter (utdannet og høyere utdanning) og ca 7 000 studenter studerer ved universitetet, og over 5 000 spesialister gjør oppfriskningskurset her. Mer enn 6 000 professorer og forelesere , og ca 5 000 forskere jobber for fakulteter og forskningsinstitutter.

Hvert år registrerer Moskva Universitet ca 4 000 internasjonale studenter og postgraduates fra hele verden.

Universitetsområdet i Moskva er et ekstremt komplekst system med et areal på 1 000 000 m2 i 1 000 bygninger og strukturer, med sine 8 sovesaler på over 12 000 studenter og 300 km bruksområder.

MSU bibliotekssystem er en av de største i Russland, med sine 9.000.000 bøker, 2.000.000 av dem på fremmedspråk, og gjennomsnittlig antall lesere 55.000, med 5.500.000 bøker i året.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MA

Polit IQ

Den nye Lomonosov MSU Master Post-Sovjet Public Policy er en toårig grad designet for å forberede fremtidige fagfolk i alle dimensjoner av offentlige anliggender for et s ... [+]

Den nye Polit IQ

Målet med programmet er å hjelpe elevene til å tenke kritisk om komplekse politiske spørsmål, å ta beslutninger og å omdanne deres ideer til handling. Programmet har dessuten til formål å utdanne unge politiske forskere og potensielle politiske beslutningstakere med dyp kunnskap innen feltbasert politikk og politisk politikk.

Den faglige veileder for programmet er prof. Robert Legvold (Columbia University).

Studierår: 2

Start: september, 1

Undervisningsavgift: ca. 2.570 $ (175 000 rubler) / semester.

$ 10.270 for to års studier.

Opptaksprosedyre: vennligst besøk vår hjemmeside https://mastersprogram.politiq.ru/

KjernemodulerKraftnett og politiske institusjoner i post-sovjet-stateneUlike normer og realiteter: post-sovjetiske og vestlige verdierDen sovjetiske sivilisasjonenPolitisk og sosial profil for post-sovjetiske eliterPost-Sovjet politisk økonomiInternasjonal politikk i post-sovjetiske romRegional sikkerhet i post-sovjetiske romModeller av politisk integrasjon i post-sovjetiske romValgfrie modulerSovjetunionens oppløsning: politiske og økonomiske årsakerFarge omdreininger i post-sovjetiske romNeo-patrimonial demokrati i UkrainaHviterussland: Den spesifikke statsbyggingsmodellenMilitære trusler i post-sovjetiske romBaltikum: Fra Sovjet til EUPolitisk islam i post-sovjetiske landPolitiske regimer i Sentral-Asia: Post-Sovjet-spesifikkEU "Østpolitikk": prospekter og restriksjonerPost-Sovjet-rom i sammenheng med Kinas integrasjonsprosjektEurasian Integration's Economic ModelPolitiske regimer i Kaukasus-republikkene: Post-Sovjet-spesifikkBRICS som alternativ globalisering"Frosne konflikter" i post-sovjetiske romPost-Sovjet-rom i sammenheng med russisk utenrikspolitikk"Problemstaten" i post-sovjetiske romStatlige selskaper som økonomi- og politiske aktører i post-sovjetiske rom.Program pensum... [-]
Russland Moscow
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk