RANEPA - The Russian Presindetial Academy of National Economy and Public Policy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

RANEPA er et ledende universitet i Russland på områder av offentlig politikk, offentlig administrasjon, og bedriftsøkonomi.

1977-2010

Den Academy of National Economy (ANE) fungert som fundament og den viktigste drivkraften for den nye Presidential Academy. Det sporer sin historie til 1977 og over tid ble leder av lederopplæring i økonomi, næringsliv og jus. The Russian Academy of Public Administration (RAPA) og de 12 akademiene i sivil tjeneste levert 80% av opplæringen for øverste politiske ledelse og andre ansatte fra Russland.

Den nyopprettede russiske president Academy er den største av sosioøkonomiske og humaniora universiteter i Russland og Europa, med rette opptar toppen tier av det nasjonale universitetet rangeringen.

Den Russisk president Academy nasjonaløkonomiske og Public Administration (RANEPA) ble etablert i september 2010 av resolusjon av presidenten i den russiske føderasjonen gjennom sammenslåing Academy of National Economy under regjeringen i Russland, den russiske Academy of Public Administration under president i den russiske føderasjonen, og 12 andre regionale embetsverk akademier.

Våre prinsipper i utdanning

  • Livslang læring - individuell tilnærming - internasjonalisering - nye pedagogiske teknologier - kompetansebasert utdanning - utvikling av sentre for fremragende forskning

35 000 heltids studens | 207000 totale antallet universitetsstudenter

RANEPA Moskva campus omfatter 21 skoler og avdelinger. Det totale antallet universitetsstudenter engasjert i ulike former for trening, inkludert regionale studiesteder, tilsvarer mer enn 207 000, inkludert mer enn 35 tusen heltidsstudenter.

Utdanning for offentlig sektor

Generasjoner av russiske tjenestemenn har fått sin opplæring ved RANEPA gjennom første universitetsgrad, graduate og kortsiktige programmer. RANEPA har gjennom årene utviklet mange unike programmer for å utdanne embetsmenn for de føderale og regionale myndigheter i Russland. RANEPA var en av initiativtakerne til å innføre МРА (Master of Public Administration) programmer i Russland for å møte behovene til offentlig sektor i talentfulle og kreative personell.

80% av dagens regionale guvernører er RANEPA nyutdannede | 60% av føderale myndigheter er RANEPA nyutdannede

En stor del Russlands statlige tjenestemenn er utdannet ved den russiske president akademi

Skreddersydd executive program for Tatarstan

For den regionale regjeringen i Tatarstan RANEPA har utviklet en spesiell flaggskip Executive Master of Public Administration Program. En rekke interaktive og skreddersydde treninger levert i 2010 - 2011 bidro til å styrke kompetanse-base og gi nye perspektiver på politiske utfordringer for hele teamet av kjerne statlige ledere av republikken.

Utdanning for privat sektor

RANEPA dominerer innen opplæring av toppnivå ledere for russiske bedrifter. The Academy pioner i det russiske MBA-program markedet og var den første i Russland for å få internasjonal akkreditering av sin MBA-program. RANEPA introduserte den første DBA-programmet i Russland og er i forkant med å implementere Executive MBA-programmer i landet.

De fleste av MBA og ЕМВА programmene blir sett på som beste praksis i kvalitet i det russiske markedet av virksomheten utdanning. RANEPA virksomhet utdanningsprogram er akkreditert av de internasjonale og nasjonale akkrediteringsorganer, som for eksempel AACSB International, EFMD og Association of MBAs.

Over 40% av russiske MBA akademikere fikk sine grader fra RANEPA

RANEPA har opparbeidet seg et sterkt rykte i næringslivet utdanning tuftet på cutting-edge forskning og markedsdrevet industripraksis. Kvaliteten på undervisningen ved våre MBA-programmer sikrer høye gjennomføring og relevans som har resultert i høye nivåer av studenttilfredshet og arbeidsevne.

Ranepa strategi er å utvikle betydelige internasjonale komponenter i de akademiske programmer for å sikre deres berikelse, kvalitet og konkurransekraft i det internasjonale utdanningsmarkedet.

På omfanget og kvaliteten på internasjonal oppsøk RANEPA inntar en ledende posisjon i Russland. RANEPA deltar i en rekke internasjonale strategiske partnerskap for å gi for studenter 'og fakultetenes internasjonal mobilitet, moderne muligheter for internasjonal utdanning, opplæring og forskning. Innenfor rammen av internasjonalt samarbeid Akademiet gjennomfører en rekke fellesgrad og ikke-grad programmer og prosjekter på alle nivåer i universitets-og etterutdanning.

Se MA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Mgpp Program

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Russland Moscow

Den MGPP er en to-årig master som oppfyller internasjonale standarder og har blitt nøye testet til de beste graduate-nivå offentlige politiske programmer rundt om i verden. [+]

Den nye initiativ for Russland og verden

Russisk president Academy nasjonaløkonomiske og Public Administration (RANEPA) lanserer et nytt Master of Global Public Policy (MGPP) studium i september 2014. Programmet er utformet for å forberede sine kandidater som fremtidige ledere og fagfolk til å samhandle mellom næringsliv og stat, for å være eksperter på staten og transnasjonale selskap ledelse som er i stand til å integrere virksomheter, bransjer og hele regioner i den globale internasjonalt samarbeid. Dette programmet er det første av en to-års fulltids masterstudiet i Russland, som blir undervist på engelsk.

Den høyeste kvalitet på utdanning

Programmet vil bli undervist av professorer fra topp universiteter, som Oxford, Harvard, Sorbonne, Georgetown, London School of Economics, samt store eksperter på global politikk fra Russland, Europa, Nord-Amerika, Asia og universiteter-partnere fra BRICS land. Den programdirektør er professor Robin J. Lewis, en tidligere assisterende dekan ved Fakultet for internasjonale relasjoner og offentlig politikk ved Columbia University (USA).... [-]