Russian International Olympic University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den uavhengige ideell organisasjon " Russian International Olympic University " ( RIOU ) ble etablert 21. oktober 2009 i henhold til samarbeidsavtalen mellom Den internasjonale olympiske komité (IOC), organisasjonen for Sochi 2014 og den russiske olympiske komité, og i henhold til et dekret av den russiske føderasjon nr. 774. Stifterne av universitetet er Russlands idrettsdepartement, Russiske olympiske komité (ROC) og Interros private investeringsselskap.

Styreformann for RIOU styre er Russlands president Vladimir Putin.

RIOU er verdens første universitet dedikert til idrettsutdanning, og tilbyr unike programmer infundert med olympiske verdier og erfaringer. RIOU aktiviteter er konsentrert om treningspesialister i idrettsledelse for den russiske og internasjonale sportsindustrien, og de olympiske og paralympiske bevegelsene. Universitets utdanningsprogram omfatter de viktigste aspektene av idrettsutdanning: lokaler og infrastrukturforvaltning, konkurranser, massekommunikasjon, diplomati og administrasjon og karriereforvaltning.

I 2010 lanserte RIOU mer enn 10 spesialkurser for personalet i Sochi 2014. Siden 2011 har universitetet gjennomført profesjonelle utviklingsprogrammer for russiske regionale idrettsledere, «Olympstroy» State Corporation-ansatte og Sochi-byadministrasjonen.

I 2013 har RIOU lansert sin banebrytende Master of Sports Administration (MSA) kurs som er rettet mot erfarne ledere i idrettsbransjen som er ivrige etter å forbedre sin forståelse av sportsvirksomhet, forsterke seg med beste i klassenes verktøy og praksis, og akselerere deres karriereutvikling.

Blant RIOU lærere og professorer er kjente russiske og internasjonale eksperter innen idrettsledelse. Universitetet er rettet mot utvikling av systematiske partnerskap med ledende russiske og utenlandske universiteter. Vår nåværende partnerliste inkluderer: University of Applied Sciences Kufstein (Østerrike), Coventry University (Storbritannia), Brunel University (UK), University of East London (Storbritannia), Sheffield Hallam University (UK), IPC Academy of Sports (UK), Olympic Studies Center ved Autonome Universitetet i Barcelona (Spania), Capilano University (Canada), Lomonosov Moscow State University, Moskva University of Industry and Finance.

I 2011 lanserte RIOU et unikt publiseringsprogram som inkluderer en kvartalsvis populærvitenskapelig periodisk « RIOU Herald», samt « RIOU Library» -serien som består av memoarer, arkivmaterialer, forskning på olympisk historie og filosofi, og den bestselgende russiske og utenlandske bøker på sport og olympisk utdanning.

RIOU pedagogiske aktiviteter er for tiden basert i Sochi hvor RIOU moderne helt nye campus fasiliteter ligger. RIOU hovedkontor ligger i Moskva.

Russian International Olympic University er et landemerkeprosjekt og hovedelementet i Sochi 2014 Games humanitære arv. RIOU kandidater skal danne en ny generasjon effektive idrettsforvaltere bevæpnet med kunnskap og ferdigheter for å kunne håndtere idrettsorganisasjoner, arrangementer og arenaer i ethvert økonomisk miljø. Utvalget av karrieremuligheter vil omfatte strukturer av russiske og internasjonale olympiske og paralympiske bevegelser; statlige og lokale styrende organer; idrettsforbund og klubber; sports media; sportsmarkedsføringsselskaper og produsenter av sportsartikler.

RIOU rektor er professor Lev Belousov.

Steder

Sotsji

Russian International Olympic University

Address
ул. Орджоникидзе, д. 11

Сочи, Россия, 354000

354000 Sotsji, Krasnodar Krai, Russland
Telefon
+7 862 262-32-00

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss