Rostov State University of Economics

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Rostov State University of Economics (RSUE) ble grunnlagt i 1931, Er det et moderne universitet med inngrodde tradisjoner.

RSUE ligger i Sør for Russland, Nemlig i Rostov-on-Don, Den uformelle sørlige hovedstad Russland. Det er en megalopolis (1,1 mln. Innbyggere) med mildt og varmt klima (gjennomsnittlig årlig temperatur 10 ° C). Byen har perfekte transportforbindelser til hovedstaden i landet Moskva og mange europeiske byer. Historisk Rostov-on-Don var en av de mest internasjonale byene i Russland med sin elskverdig, trygt liv miljø, og det er fremdeles den samme.

RSUE hadde vært en del av et spesielt system av universiteter for anvendt vitenskap i tidligere Sovjetunionen i lang tid. Dette systemet innarbeidet bare 14 sovjetiske universiteter og ble kalt til å gi hele landet (med befolkning på 300 mln. personer) med høy dyktige medarbeidere innen Økonomi og ledelse. I dag Rostov State University of Economics er et klassisk universitet som tilbyr studier i 24 fag. Det gir bachelor, master og doktorgradsstudier og fortsatt bevarer status for en av de mest anerkjente institutter for høyere utdanning i landet, spesielt i Økonomi og ledelse.

RSUE er helt integrert i European Higher Education Area. Den pedagogiske prosessen er realisert i korrespondanse med prinsippene i Bologna-prosessen og staten diplom av Rostov State University of Economics er anerkjent og verdsatt i Russland og i utlandet.

RSUE har vært en rekke universitet for internasjonale studenter siden 60ies i det 20. århundre. Foreløpig studenter fra 30 land studerer ved universitetet. Forholdet mellom internasjonale studenter til de nasjonale er nesten 5%. De er studenter fra Asia, Afrika, Europa og Sør-Amerika. En rekke internasjonale akademikere som mål å fortsette sine studier i RSUE, Som bekrefter den høye kvaliteten på oppnådde utdanning og gunstige forhold på universitetet. Den nyutdannede av Universitetet ta ledende posisjoner i statlige etater og private selskaper i sine land.

Internasjonale studenter er ledsaget av Internasjonalt kontor siden de søkte om universitetet opp til avreisen til sine hjem etter endt utdanning. Den Internasjonalt kontor hjelper internasjonale studenter til å møte eventuelle utfordringer knyttet til deres studere og leve i Russland: Behandling av visum og oppfyllelsen av Migration Law, opptak sovesal, tilpasning i det nye landet, etc. Hver internasjonal student har en konsulent som bistår studenten hele tiden.

I løpet av sitt studium de internasjonale studentene har mulighet til å velge flere læringsprogrammer mens få hoved grad; har en tilgang til russiske og internasjonale skriftlige kilder i fagene de studerer og til e-biblioteksystemet i tillegg; kan delta i ulike internasjonale konferanser i Russland og i utlandet; få flere stipender for sine prestasjoner i lesing og vitenskapelig virksomhet, samt sport og sosiale liv; ta del i utvekslingsprogrammer i utlandet; få European Diploma Supplement sammen med russiske stat diplom og nyte mange andre muligheter.

Rostov State University of Economics betaler mye oppmerksomhet til det sosiale livet til studenter. Sovesaler innebærer velutstyrte, bevoktet komplekser som har vaskerier, kjøkken, idrettsarenaer, biblioteker og tilgang til Internett. Den Studentenes Cultural Centre gjør elevene til å realisere sitt kreative potensial, som begynner fra leksjoner i et drama sirkel og etterbehandling ved å danse grupper av forskjellige stilarter. Universitetet legger spesiell vekt på studentenes idrett. RSUE har fått den ærefulle tittelen "University of sunn livsstil", og det er OL-vinnere og vinnere av verden blant sine studenter. Det finnes 30 typer sport man kan gå inn for profesjonelt eller som amatører gratis. Universitetet eier to fantastiske rekreasjonssteder (i kaukasiske fjellene 'resort og på Azov kysten) hvor studentene kan tilbringe ferien sin.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Russisk

Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master i bank

Campus Heltidsstudier Deltid 2 år September 2019 Russland Rostov-on-Don Moscow + 2 fler

Master i Banking praktisk kurs er fokusert på grunnleggende og praktisk opplæring av effektive personell som er etterspurt av offentlige og kommersielle banker, kreditt og utlån byråer, høyere utdanning og forskningsinstitusjoner. Nyutdannede av kurset få up-to-date ferdigheter i penge- og kredittvirksomheten og bankledelsen i skiftende økonomiske forhold og i stand til å velge den beste måten for ... [+]

Master i bankvirksomhet

Master i Banking praktisk kurs er fokusert på grunnleggende og praktisk opplæring av effektive personell som er etterspurt av offentlige og kommersielle banker, kreditt og utlån byråer, høyere utdanning og forskningsinstitusjoner. Nyutdannede av kurset få up-to-date ferdigheter i penge- og kredittvirksomheten og bankledelsen i skiftende økonomiske forhold og i stand til å velge den beste måten for en bærekraftig utvikling i banksektoren.

Hensikten med programmet er ikke bare å danne dype kunnskap om grunnleggende spørsmål om økonomi, kreditt og penge regulering, men også til å utvikle ferdigheter i anvendt saker av moderne bankvirksomhet, risikostyring, bærekraftig utvikling av kommersielle banker, samt praktisk erfaring med analyse og beslutningstaking for banktjenester.... [-]


Master i corporate finance

Campus Heltidsstudier Deltid 2 år September 2019 Russland Rostov-on-Don Moscow + 2 fler

Master i Corporate Finance praktisk kurs er utviklet for å utdanne spesialister som er kjent med moderne teori og praksis innen corporate finance og i stand til å bruke denne kunnskapen i den økonomiske aktiviteten til corporate, statlige og offentlige eller forsikringsinstitusjoner med å gjøre de beste valgene av investeringen og finansierings måter ... [+]

Master i korporativ finans

Master i Corporate Finance praktisk kurs er utviklet for å utdanne spesialister som er kjent med moderne teori og praksis innen corporate finance og i stand til å bruke denne kunnskapen i den økonomiske aktiviteten til corporate, statlige og offentlige eller forsikringsinstitusjoner med å gjøre de beste valgene av investeringen og finansierings måter.

Kurset gir avansert studere og integrerte kompetanseutvikling på linjene i økonomisk relasjoner bygningen, spesielle teknikker og metoder for økonomisk aktivitet og investeringer, økonomisk modellering i beslutningsprosesser for å investere, finansiell rapportering, finansiell risiko avtagende og økonomisk bærekraft, innføring og bruk av moderne finansielle verktøy.... [-]


Master i informasjonssystemer for ledelse

Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 Russland Rostov-on-Don Moscow + 1 fler

Master i Informasjonssystemer for ledelse praktisk program tilbyr et forskudd opplæring i design, applikasjon, ledelse og utvikling av datasystemer og nettverk; utvikling, anvendelse og integrasjon av programvare og informasjonsteknologi; design, bygging og vedlikehold av datamaskinens og informasjonssystemer i virksomheten, bank, reklame, administrasjon og ledelse, telekommunikasjon, vitenskap og utdanning osv ... [+]

Master i Information Systems for Ledelse

Master i Informasjonssystemer for ledelse praktisk program tilbyr et forskudd opplæring i design, applikasjon, ledelse og utvikling av datasystemer og nettverk; utvikling, anvendelse og integrasjon av programvare og informasjonsteknologi; design, bygging og vedlikehold av datamaskinens og informasjonssystemer i virksomheten, bank, reklame, administrasjon og ledelse, telekommunikasjon, vitenskap og utdanning etc.

Spesiell oppmerksomhet er betalt for å studere og praksis av moderne web-teknologi, spesielt web design og programmering, metoder for forretnings nettsider skaper.

Kursets kandidater er ment å være vellykket ansatt for ledende stillinger i systemarkitekter, webutviklere, web-programmerere og webdesignere, prosjektledere informasjonssystemer og databaseadministratorer, programmerere, system og nettverksadministratorer.... [-]


Master i innovasjonsledelse

Campus Heltidsstudier Deltid 2 år September 2019 Russland Rostov-on-Don Moscow + 2 fler

Master i Innovasjonsledelse praktisk kurs er ment å danne dypt integrert kunnskap og ferdigheter i økonomisk, juridisk og økonomisk bakgrunn av virksomhet, identifisering og vurdering av utviklingsmuligheter, ved hjelp av moderne teknikker for å fremme nye varer og tjenester ... [+]

Master i innovasjonsledelse

Master i Innovasjonsledelse praktisk kurs er ment å danne dypt integrert kunnskap og ferdigheter i økonomisk, juridisk og økonomisk bakgrunn av virksomhet, identifisering og vurdering av utviklingsmuligheter, ved hjelp av moderne teknikker for å fremme nye varer og tjenester.

Konkurransefortrinn med programmet er utvikling av analytiske ferdigheter og erfaring med innovasjon prosjektering og søknad; prosessering, operasjonelle, administrative innovasjoner forvaltning inkludert prosessering, finans, markedsføring og HR utvikling.

Pedagogiske aktiviteter som mesterklasser med ledende eksperter, case-studier, ved hjelp av reelle selskaper markedsføring erfaring i forskningsartikler er mye brukt.... [-]


Master i International Business

Campus Heltidsstudier Deltid 2 år September 2019 Russland Rostov-on-Don Moscow + 2 fler

Master i International Business videreutdanning Kurset passer for personer som har faglig aktivitet omfatter økonomi, finans, markedsføring og analytiske avdelinger i organisasjoner av ulike former for eierskap og typer av foretaket ... [+]

Master i Internasjonale forretninger

Master i International Business videreutdanning Kurset passer for personer som har faglig aktivitet omfatter økonomi, finans, markedsføring og analytiske avdelinger i organisasjoner av ulike former for eierskap og typer av foretaket.

Programmet har fokus på integrering av utdanning, vitenskap og praktisk opplæring av studenter. Vellykket studere sikrer en synergisk effekt i dannelsen av faglige kunnskaper og ferdigheter.

Fordelen med kurset er det høye nivået på utarbeidelse av komponentene med kompetansebasert synspunkt. En slik form for tilnærming gjør det mulig å danne studentenes faglige tenkning i sin helhet.

Det andre positive aspektet ved dette programmet er bredt program av praksis-fokusert pedagogiske verktøy og interaktive læringsformer: business spill, case-studier, analytiske casestudier.... [-]


Master i logistikk

Campus Heltidsstudier Deltid 2 år September 2019 Russland Rostov-on-Don Moscow + 2 fler

Master i logistikk praktisk program tilbyr avansert opplæring i ledelse og optimalisering av interne og eksterne logistikken av merkantil virksomhet. [+]

Master i Internasjonale forretninger

Master i logistikk praktisk program tilbyr avansert opplæring i ledelse og optimalisering av interne og eksterne logistikken merkantil virksomhet, identifisering og vurdering av risiko i logistikkaktiviteter; evaluering og utvikling av innovative logistikk teknikker; planlegging og beslutningsprosesser for supply chain management; design og utvikling av informasjon og teknologisk støtte for logistikkvirksomhet; strategisk supply chain management; forskning, prognoser og vurdering av markedsforhold; business analyse og modellering; kreve analyse og prognoser; status og dynamikk analyse av kvalitetsindeks med moderne forskningsmetoder; Supply Management utviklingstrekk studerer; vitenskapelig forskning.... [-]


Master i Markedsføring

Campus Heltidsstudier Deltid 2 år September 2019 Russland Rostov-on-Don Moscow + 2 fler

Master i markedsføring praktisk program fokuserer på analytisk og forskerutdanning gjennom avansert studere av forskningsspørsmål i ulike markedsførings sfærer. [+]

Master i markedsføring

Master i markedsføring praktisk program fokuserer på analytisk og forskerutdanning gjennom avansert studere av forskningsspørsmål i ulike markedsførings sfærer. Kurset gir utforskning av moderne virkelighet av markedsføringsledelse og sitt beste praksis. Pedagogiske aktiviteter som mesterklasser med ledende eksperter, case-studier, ved hjelp av reelle selskaper markedsføring erfaring i forskningsartikler er mye brukt.

En vellykket Master i markedsføring programmet graduate er en up-to-date spesialist i ledelse av bedriften markedsføringsaktivitet, i stand til å bygge produkt- og prisstrategi og taktikk i industri- og forbrukersektoren. The Graduate er å være kjent med bruk av metoder for innsamling av markedsinformasjon, kvantitativ og kvalitativ forskning, markedsføring analyse av forbrukeratferd og bygge en effektiv merkevare strategi, styring av markedskommunikasjon, med sikte på å posisjonere selskapet for ulike markedssegmenter, sektorer og bransjer.... [-]


Master i rettsvitenskap

Campus Heltidsstudier Deltid 2 år September 2019 Russland Rostov-on-Don Moscow + 2 fler

RSUE er praktisk programmer i lov fokus på opplæring i linjen for å utvikle integrert økonomisk og juridisk kunnskap som er nødvendig for sakkyndig rådgivning og juridisk støtte for virksomheten. [+]

Master i rettsvitenskap

RSUE er praktisk programmer i lov fokus på opplæring i linjen for å utvikle integrert økonomisk og juridisk kunnskap som er nødvendig for sakkyndig rådgivning og juridisk støtte for virksomheten. Kursene gir en kombinasjon av teori og praktisk anvendelse som er relevant for moderne juridisk praksis og virksomhet i sammenheng med avanserte intellektuelle engasjement med problemstillinger i lov og juridisk teori.

Det er fire kurs for advokater: - Civil Law, familierett, internasjonal privatrett - straffeprosessloven, Forensic Science og juridisk kompetanse - forvaltningsrett, Financial Law - strafferett, kriminologi og Criminal direktør Law Den nyutdannede av masterprogram i lov er krevde i ulike segmenter av juridiske tjenester markedet: i de juridiske avdelinger av kommersielle organisasjoner, herunder banker og forsikringsselskaper, i finansmarkedene organisasjoner, domstoler, påtalemyndigheten, forsvarer advokater praksis.... [-]


Master i utdanningsledelse

Campus Heltidsstudier Deltid 2 år September 2019 Russland Rostov-on-Don Moscow + 2 fler

Master i Utdanningsledelse praktisk program er utviklet for å mette mangel på up-to-date utdannede spesialister ikke bare kvalifiserte i ledelse og lederskap, men også klar over utdanning utviklingsspørsmål og høy faglig samfunnsansvar ... [+]

Master i Utdanningsledelse

Master i Utdanningsledelse praktisk program er utviklet for å mette mangel på up-to-date utdannede spesialister ikke bare kvalifiserte i ledelse og lederskap, men også klar over utdanning utviklingsspørsmål og høy faglig samfunnsansvar.

Vi mener opplæring av administrativt personell å arbeide i utdanningssektoren har å avvike fra andre forvalteres trening. Moderne ledelse metoder lå i grunnlaget for kurset, men det er også en forståelse av spesielle rollen utdanning i samfunnet.

Det praktisk-programmet er utviklet fra en slik multipronged punkt. Den er basert på slike kvalifikasjoner som grunnleggende faglige kunnskaper, avansert forskning og analytiske ferdigheter og mestring av to eller flere fremmedspråk.... [-]


Master i økonomisk analyse

Campus Heltidsstudier Deltid 2 år September 2019 Russland Rostov-on-Don Moscow + 2 fler

Master i Økonomisk analyse praktisk program tilbyr videregående opplæring i systemanalyse for estimering og prognoser for den økonomiske stilling i organisasjonen, tilstanden i aksjemarkedet, analyse av den økonomiske og demografiske fenomener ved statlige og regionale nivåer. Finansiell analyse spesialist overvåker trender av investeringsrisiko og danner de mest attraktive investeringsforhold ... [+]

Master i finansanalyse

Master i Økonomisk analyse praktisk program tilbyr videregående opplæring i systemanalyse for estimering og prognoser for den økonomiske stilling i organisasjonen, tilstanden i aksjemarkedet, analyse av den økonomiske og demografiske fenomener ved statlige og regionale nivåer. Finansiell analyse spesialist overvåker trender av investeringsrisiko og danner de mest attraktive investeringsforhold.

Under masterstudiet i finansiell analyse en student er ment å:

oppnå et høyt nivå av kunnskap om økonomi generelt og være i stand til å overvåke makroøkonomiske situasjonen; få dyp kunnskap om regnskap og finansiell rapportering som den primære informasjonssystemet benyttes i økonomisk analyse; bli kjent med verktøyene av fundamental og teknisk markedsanalyse; lære hvordan å studere økonomisk aktivitet i organisasjonen ved hjelp av moderne verktøy og teknikker for å prognose framtidige inntekter og utgifter; skjema ferdighetene til finansiell rapportering analyse, årsregnskapet kompetanse, bærekraftig utvikling rådgivning. ... [-]