Saratov Socio-Economic Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Økonomi: Past, Present, Future

Resolusjon SNK på 13 august 1931 №694 ble dannet Saratov finansielle og økonomiske Institute (siden 1938 omdøpt kreditt Saratov Economic Institute).

Resolusjon av Sovjetunionen Ministerrådet om 11 september 1946 №10992-P kreditt Saratov Økonomisk institutt ble slått sammen med Saratov Planning Institute under navnet Saratov Economic Institute. Resolusjon av øverste sovjet i Sovjetunionen fra 14 april 1982 Instituttet ble tildelt Order "Badge of Honor".

Order of the State Committee of Russland på 30 juni 1994 №633 Saratov Økonomisk institutt ble omdøpt i Saratov State Academy of Economics.

Order of the Russian Ministry of Education på 13 januar 1999 №45 Saratov State Academy of Economics omdøpt til Saratov State Socio-Economic University. Det omorganisert i samsvar med bestillingen av Federal Agency for utdanning av 20.08.2007. №1529 "På omorganisering av staten pedagogisk institusjon for høyere utdanning" Saratov State Socio-Economic University "og den føderale statlige utdanningsinstitusjoner i yrkesfaglig utdanning" Saratov teknisk skole avdeling Technology and Finance", av tiltrer Høgskolen i industrien teknologi og finans.

Order of Ministry of Education i Russland 03.05.2011 №1577 statlig pedagogisk institusjon for høyere utdanning "Saratov State Socio-Economic University" ble omdøpt til føderal stat budsjett pedagogisk institusjon for høyere utdanning "Saratov State Socio-Economic University."

I samsvar med bestillingen av det russiske departementet for 5. mai ble 2012 №381 SSSEU omorganisert gjennom sin overtakelse av den russiske University of Economics oppkalt etter GV Plekhanov. Den 28. januar ble 2014 utdanningsinstitusjon kjent som Saratov sosioøkonomisk institutt (gren) VPO "Russian University of Economics oppkalt etter GV Plekhanov."

Russland Ministry of Education and Science fra 08.19.2015, den Saratov nummer 872 Sosial og økonomisk institutt (filial) av den føderale staten budsjett pedagogisk institusjon for høyere faglig utdanning "Russian Economic University oppkalt etter GV Plekhanov "ble omdøpt til 13 oktober 2015 i Saratov sosial og økonomisk institutt (filial) av den føderale staten budsjett pedagogisk institusjon for høyere utdanning" Russian Economic University oppkalt etter GV Plekhanov".

Saratov sosial og økonomisk institutt - en av de eldste og samtidig rask utvikling landets utdanningsinstitusjoner. I 2011 universitetet feiret sitt 80 års jubileum. Foreløpig SSEI er et tverrfaglig pedagogisk komplekset, som består av 10 fakulteter, 34 avdelinger, teknisk industri teknologi og finans, økonomisk Lyceum, et senter for informasjonsteknologi og sertifisering trening med Virtual gren av den russiske Museum i komposisjonen. Instituttet er aktivt med å utvikle Master, systemet av ytterligere yrkesrettet utdanning, fjernundervisning, opplæring av undervisningspersonalet.

Instituttet er stadig på utkikk etter nye måter å organisere den pedagogiske prosessen, for å sikre overgangen fra prinsippet om "utdanning for livet" til prinsippet om "utdanning -. Gjennom hans liv" I 2013/2014 studieåret instituttet gir opplæring i følgende grunnleggende og ytterligere utdanningsprogrammer: - Sekundær (fullstendig) allmennutdanning (2,0 år) - 1 program; - yrkesopplæring - 8 programmer; - høyere faglig utdanning - 20 programmer (lavere) program 32 (spesialitet), 7-programvaren (MA); - Post-graduate profesjonsutdanning - 8 programmer (PhD), 16 programmer (videreutdanning); - ekstra faglig utdanning - mer enn 100 programmer.

Antallet studenter på grunnleggende pedagogiske programmer av yrkesfaglig og høyere utdanning av 7283 mennesker, inkludert full-time - 5142, deltid - 1424 deltid - 53.

Gjennom årene Instituttet har trent mer enn 60.000 fagfolk, hvorav mange er stolte av universitetet, opptar en fremtredende posisjon i vitenskap, offentlig tjeneste, i politikk og næringsliv: S.E.Prokofev - PhD, Professor, visedirektør Federal Treasury; N.P.Kondrakov - Doctor of Economics, professor, direktør for Senter ekkauntinga og Tilsyn - Graduate School of International Business RANHiGS; V.N.Nikitenko - President i OJSC "Bank" Petrocommerce "; sh Khalikov - Nestleder i Civil "Renova"; S. Viljanen - sjefredaktør for magasinet "PC World"; MA Fateev - President i Chamber of Commerce av Saratov-regionen, godkjent for beskyttelse av rettighetene til gründere under guvernøren i Saratov-regionen; A.S.Larionov - Ph.D., førsteamanuensis, finansminister i Saratov-regionen; A.A.Anfinogentova - Medlem av RAS, Doctor of Economics, professor, direktør ved Institutt for jordbruks problemer, russiske Academy of Sciences og andre.

Høy kvalitet faglig kunnskap gir kandidater kvalifiserte lærere ved instituttet - hans "golden fond". Dag i økonomien opererer 107 leger av vitenskap og 276 kandidater of Sciences. Blant lærerne - to Hedret Scientist of Russia, 11 Æren Worker av høyere skole; en vinner av Prisen til president i Russland innen utdanning. Andelen av heltidsansatte lærere med akademiske grader og titler, er 83,4%, graden Doctor of Sciences og tittelen professor - 23,6%.

Instituttet aktivt utviklet og anvendt i undervisningen av innovative pedagogiske teknologier. I februar 2010 har institusjonen blitt sertifisert og fått et dokument som bekrefter samsvar med alle kravene til et kvalitetsstyringssystem i forhold til utdanning og opplæring. Kontinuerlig forbedring av kvaliteten på den pedagogiske prosessen og kvaliteten på opplæringen er obligatorisk for vellykket drift og videreutvikling av instituttet. Implementert et integrert system for kvalitetssikring, herunder innføring av nye pedagogiske og informasjonsteknologi, arbeide metodiske og metodologiske seminarer, opplæring lærere og pedagogiske støttepersonell, metodisk og metodiske bistand til unge lærere, kvalitetskontroll i alle faser av den pedagogiske prosessen. Systemet er designet for den praktiske gjennomføringen av institutt strategier for å forbedre kvaliteten på utdanning for å øke kundetilfredsheten: elever, deres foreldre, arbeidsgivere, myndigheter og samfunnet som helhet.

De viktigste retninger av å sikre kvaliteten på den pedagogiske prosessen av systemet i Saratov sosio-økonomiske instituttet er: - systematisk overvåking og evaluering av programmer og kvalifikasjoner, nivå av studentenes kunnskaper og kompetanse av lærere, utvikling av prosesser, objektive kriterier og indikatorer, prosedyrer for samsvarsvurdering, og kvaliteten på utdanning og innføre mekanismer for korrigerende tiltak som er nødvendige for å forbedre den, og eliminere uoverensstemmelser; - skape de nødvendige ressurser for å sikre kvaliteten på utdanningen i forhold til hver av det pedagogiske opplegget; - etablering av datainnsamling, analyse og bruk av informasjon, sikre åpenhet av instituttets aktiviteter for publikum; - innføring av informasjonssystemer for kvaliteten på utdanning, som skal dekke alle aspekter ved universitetet: faglig nivå, etterspørselen etter kandidater i arbeidsmarkedet, tilfredsstillelse av studenter, lærere, ansatte, pedagogiske prosessen, undervisning effektivitet, de tilgjengelige opplæringsressurser, de viktigste indikatorene på universitetet, de viktigste dokumentene universitetet, inkludert ledelsen utdanning kvalitet.

Styrking av praktisk opplæring i en stor måte å tiltrekke veletablert praksis å gjennomføre treninger og store hoder av statlige ekspertene i Saratov-regionen, selskaper, bedrifter og organisasjoner.

I dag er vellykket gjennomført dannelsen av innovative vitenskapelig og pedagogisk kompleks, hovedelementene som er ryggraden vitenskapelige skoler og forskningsområder. I dag, universitet fire akademiske skoler (historisk erfaring og aktuelle trender i menneskeliggjøring av det russiske samfunnet, systemet av faktorer av økonomisk vekst i sammenheng med sosial og økonomisk ustabilitet, styring av bedrifter og offentlig økonomi, institusjonell struktur og institusjonelle styresett i innovasjonsmiljøet) og fem forskningsområder (metodikk restrukturering studie multilevel systemer, kvalitetsstyring metodikk for produksjon og konkurranseevnen til den virkelige sektor av EF omy, bank og bankmarkedet konkurranse, bedre finans- og tollovgivningen og dens anvendelse i bestemmelsene for Russlands integrering i verdensøkonomien, utvikling av matematiske modeller og verktøy for økonomien og forretningsløsninger og prognose oppgaver).

SSEI etablert et nettverk av strategiske partnerskap på basis av langsiktige omfattende programmer for gjensidig fordelaktig samarbeid med bedrifter, bedrifter, organisasjoner og institusjoner i regionen. Innenfor denne rammen University konkluderer årlig fra 20 til 30 anvendt forskning kontrakter.

I løpet av det siste tiåret, betydelige positive endringer i organiseringen av vitenskapelig forskning: listen over forskning, danne en klynge som en form for tverrfaglig forskning, har universitetet økt konkurransekraft i markedet for pedagogiske tjenester og vitenskapelige produkter, har det vært utvikling av en innovativ orientering i aktivitetene til alle avdelinger. Betydelig økt volumet av anvendt forskning kontrakter med forretningsenheter og andre grunnleggende forskning, betalt for fra budsjettet, utvidet utgave av vitenskapelig, opplæring, læremidler, har forskningsstøtte økt, program for støtte til unge forskere etc. Det totale volumet av finansiering for 2001-2013 år var 194 800 000. . Rubler, inkludert grunnforskning - ca 77 millioner. gni.

I løpet av de siste tretten årene har fakultetet ved Universitetet publisert 980 monografier, 933 lærebøker og håndbøker, gjennomført 499 konferanser (internasjonale - 135). Forskningsarbeidet av studenter er utviklet gjennom sin deltakelse i avdelings- og universitets konferanser, konkurranser, olympiader. I samsvar med moderne trender i utviklingen av russisk vitenskap i dannelsen SSEI aktivt forsket og pedagogiske sentre (SEC). Til dags dato er følgende SSEI vitenskapelige og pedagogiske sentre (NOTsy): økonomisk historie; Applied Social Science; studie av sunn livsstil og forebygging av vanedannende atferd av ungdom; overvåkning og analyse av de sosioøkonomiske stilling av Saratov regionen.

Post-graduate opplæring ved instituttet foregår gjennom videreutdanning, doktor og seniorforskere i 10 vitenskapelige retninger og 16 spesialiteter. Det totale antallet hovedfagsstudenter, doktorgradskandidater og 330 mennesker til dags dato. Under arbeidet med avhandlingen råd beskyttet nesten femtenhundre teser, inkludert 200 for graden Doctor of Science. Forberedelser doktorgrader, ikke bare for universiteter og institusjoner fra Saratov-regionen, men også for andre regioner i Russland og CIS zarubezhya.V SSEI siste årene tatt store steg i utviklingen av ytterligere faglig utdanning.

I dag er det et integrert system for opplæring, omskolering og videreutdanning av ledere og spesialister til regionale og kommunale myndigheter, organisasjoner og bedrifter i Volga-regionen, spesialister i forskning og undervisning universiteter i Russland, administrativt ansatte for den russiske føderasjonen nasjonale økonomien av Presidential program for profesjonelle regnskapsførere og revisorer generell revisjon, spesialister av "Banking" økonomiske omfanget av programmet, innen oversettelse yrke ionalnoy kommunikasjon, ledelse av bedrifter og organisasjoner under programmet "Master of Business Administration (MBA)," profesjonelle markedsførere på programmet "Roma" internasjonal standard. For 10 år ved Universitetet i DPO program for tilleggs profesjonsutdanning ble trent nesten 24 000 studenter.

Prioritet i utviklingen av instituttet er innføring av informasjonsteknologi i alle områder av virksomheten, som sikrer høy kvalitet og tilgjengelighet på utdanning, effektivitet av vitenskapelig forskning, etablering av en felles vitenskapelig og pedagogisk plass, dannelsen av nettverket av pedagogiske miljøer. I sentrum av informasjonsteknologi og sertifisering opplæring SSEI utviklet og brukt i praksis en unik form for vitenskapelig, pedagogisk og pedagogisk arbeid med bruk av informasjons- og fjernundervisning teknologi, utviklet og testet metoder for utvikling av elektroniske læremidler i ulike retninger, skapte betingelsene for å heve det generelle kulturelle nivå lærere og studenter gjennom utstrakt bruk av IT i den virtuelle grenen av den russiske museet i katten Oromo skapt en av Russlands største høyskole og universitet media bibliotek av digitale ressurser i verden av kultur, kunst og historie.

I juli 2004 blant de første 40 universiteter i Russland Økonomi mottatt Microsoft IT Academy status, siden 2008 arbeider Academy Kaspersky, i 2012 SSEI åpen Networking Academy Cisco, som gjør det mulig ikke bare å gi kvalitet opplæring av studenter av moderne informasjonsteknologi høy, men også kandidater får profesjonelle sertifikater som er internasjonalt anerkjent.

Saratov sosial og økonomisk institutt REU dem. GV Plekhanov anser internasjonale aktiviteter en prioritet for arbeidet og selger det, utvikle internasjonale partnerskap i det pedagogiske, vitenskapelige og kulturelle sfærer. Instituttet signert og gjennomført kontrakter (avtaler) med 30 vitenskapelige og utdanningsinstitusjoner i Europa, Sentral- og Vest-Asia.

I løpet av sin lange historie for økonomi deltatt i mange internasjonale utdanningsprogrammer og prosjekter, blant annet prosjektet av Erasmus Mundus-programmet "Utvikling av studentmobilitetsmekanismer og kvalitetssikringsordninger (FASTQUAD)». Konsortiepartnere - universiteter i Frankrike, Spania, Italia, Finland, Romania, Russland.

Som en del av den sjette rammeprogram for Den europeiske union college deltok i prosjektet Cabri-Volga "Samarbeid Langs en stor elv. Institutional koordinering mellom aktørene for miljø risikostyring i Volga-bassenget"

I 2007-2008, et stipend fra British Council under BRIDGE Prosjektet ble støttet av Post Graduate Education Program for International menedzhmentu.V ble avsluttet i juni 2013. Tempus ERAMIS prosjektet "Innovasjon Master of Science-programmet som en dual kompetanse", der budsjettet var fra desember 2009. Konsortiet består av universiteter i Frankrike, Tyskland, Spania, Finland, Polen, Kasakhstan, Kirgisistan og Russland. I 2013, det ble gjennomført Master utgave av programmet, er for tiden pågår opptak til mastergrad i dette området.

I juli 2013 på grunnlag av å spare sammen med REU dem. GV Plekhanov ble avholdt en internasjonal sommerskole "Styring av selskapets virksomhet. Rett og økonomi" Skolen ble fulgt av lærere og studenter fra Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Kroatia, Nederland, Russland.

Siden 2009 SSEI blir delt ut i det europeiske prøven (Diploma Supplement) diplom. Dette er det offisielle dokumentet om utdanning, utviklet innenfor rammen av integrasjonsprosessen innen høyere utdanning (Bologna-prosessen) for avgangselever på europeiske universiteter av Europakommisjonen standarder, Europarådet og UNESCO. Søknaden er utstedt til den internasjonale anerkjennelsen av akademiske programmer SSEI og øke konkurranseevnen til nyutdannede i den internasjonale og nasjonale arbeidsmarkeder og pedagogiske tjenester. I 2013, det 12 søknader til vitnemålet ble utstedt.

SSEI forskerteamet, som består av ledende forskere på universitetet, studenter og senior studenter, er unik blant universitetene i landet, mai 2013 ble innlemmet i European Research Consortium InterPares prosjekt som involverer mer enn tjue ledende universiteter i Europa. Målet med forskningsprosjektet er å utvikle en teoretisk og metodisk rammeverk for bruk av digital teknologi for å opprette, administrere, bevare og gi tilgang til rapporter og poster på nettet. Teamet bør utvikle en teoretisk og metodisk rammeverk for forskning, gjelder denne erfaringen i testing hypoteser og resultater for å formidle resultatene blant de som skal bruke dem i praksis.

Også SSEI i henhold til avtalen om forvaltning modernisering samarbeid med bystyret og byen Stuttgart (Tyskland) deltar i den russisk-tyske forskningsprosjektet "Støtte til små og mellomstore bedrifter på kommunalt nivå." Prosjektet er et produkt av gjennomføringen av partnerskapet mellom de to byene Stuttgart og Samara.

Siden begynnelsen av skoleåret i 2013 for å spare på en regelmessig basis, holde møter med representanter for ulike fremmede kulturer i en conversational CultureShock klubber som er organisert sammen med den internasjonale ungdomsorganisasjonen AIESEC. I samarbeid med denne organisasjonen, kan elevene også få frivillig opplæring i et fremmed land.

I 2013-2014 studieåret, instituttet trent mer enn 40 utenlandske studenter fra nabolandene, noe som gir studentene mulighet til å utvide sin horisont og å etablere internasjonale kontakter. Hvert år i økonomien vert festivalen av kulturer der elevene representerer tradisjoner og skikker av staten.

Innenfor rammen av begrepet utviklingen av internasjonale aktiviteter og utviklingsprogrammer ved Institutt for 2013-2014 planer om å utvide internasjonalisering av læringsprosessen i denne forbindelse vil bli gjennomført av en rekke store internasjonale arrangementer.

I april 2014 Studentene vil få mulighet til å delta i en internasjonal engelskspråklig pedagogisk kurset "En titt på økonomiske endringer» (Forstå økonomiske endringer). Studentene kommer til oss fra utenlandske partner universiteter (hovedsakelig i Europa), som sammen med elevene ved vårt institutt å studere økonomi og å bli kjent med Russland. Dette er en utmerket mulighet til å få kunnskap, forbedre din engelsk og ta del i en interessant internasjonal begivenhet. I juli 2014 Studentene skal delta i en internasjonal sommerskole på den pittoreske bredden av Volga, som vil bli avholdt i forbindelse med lærerne i den russiske Economic University. Plekhanov (Mr. Moscow) og Universitetet i Konstanz (DE).

Også, som en del av kontrakten mellom reisebyrå og SSEI Catttour, sommer 2014 Studentene skal være i stand til å passere den frelsende trening i Tyrkia, som vil beløpe seg til praktisk opplæring gitt av læreplanen. Av spesiell interesse i dette programmet er for studenter Profil "hotelldrift og turisme," 3 og 4 kurs.

I neste studieår instituttet har som mål å utvikle inkluderende opplæring med universiteter i Vest-Europa (Tyskland, Slovakia, Tsjekkia og andre.). Studentene vil bli utsatt for pedagogisk tur til High School of Riedlingen, undervisning for et semester ved Graduate School of Economics and Technology, den Aalen (krever kjennskap til det tyske språket), trening for en semester ved Graduate School of Koblenz (krever kunnskap om det engelske språket), deltakelse i stipendprogram "Walter Halshtayn" for et internship i Tyskland, utdanning ved universiteter i Slovakia, Tsjekkia, opplæring i Tyrkia og andre årlige studentutveksling.

I de senere år betydelig forbedret materiell og teknisk base av universitetet: bestilt bygging av vitenskapelig bibliotek, 10-etasjers pedagogiske og administrative, pedagogiske og laboratorie bygninger, et idrettsanlegg med svømmebasseng, renovert og utstyrt med moderne fasiliteter forsamlingslokale. Det har sine egne kraftverk og kaffe buffeer i undervisnings- og laboratoriebygg, et helsesenter, utstyrt med moderne fasiliteter, sport camp "The Economist".

Instituttet fokuserer på å styrke studentens regjeringen, patriotisk utdanning av unge menn og kvinner til å utvikle sine kunstneriske og sportslige ferdigheter.

SSEI student klubb - en av de beste i området. Det bringer sammen ca 300 studenter som trener sine kreative evner i en rekke lag: KVN laget "Team sparer", "garn" kunst studio, drama studio; dansekollektiver "Elegance", "Exercise", "Eylau", et ensemble av ballroom dans, break-dance, pop vokal studio, klubb, etnisk kultur, "Fun", folk og pop ensembler, dukketeater, og mange andre.

Hvert år, student lag av amatør ta en aktiv del i den lyse, etterlengtede, uforglemmelig hendelse i livet til alle elever - festivalen "Student Spring". Vinnere tverretatlig scenen representerer universitetet i den regionale konkurransen "Student Spring", og ofte blir de vinnere og deltakere i allrussiske konkurranse, som finner sted i forskjellige byer i Russland.

Club munter og oppfinnsom SSEI også en av de beste i Saratov. KVN team "Team of økonomi" i de siste årene er en vanlig finalist Saratov regional liga for KVN, høsten og våren kopper Drikk, vinnerne av "KVN på Volga" festival, deltakere i internasjonale festivaler av KVN i Sotsji, vinnerne av festivalen "Russian Student Spring".

God tradisjon ble holdt ved universitetet i "Miss" Economy konkurranse. " Denne identifikasjonen av de mest sjarmerende og grasiøs, den mest intelligente og talentfulle jenter i videregående skole. Vinnerne av konkurransen delta i en regional skjønnhetskonkurranse "Miss våren" og allrussiske konkurransen "Miss Russland".

En av de mest morsomme hellig en student Tatiana dag. Det er en tradisjon å feire dagen for russiske studenter utmerket seg i det siste året, studenter og lærere i universitets vitnemål og takket direktør for instituttet.

Spesiell oppmerksomhet er gitt til high school-elever i ritualet for innvielse. Høytidelighet av denne hendelsen gir gratulasjons direktør freshmen og overlate dem en symbolsk rekord bok.

Steder

Saratov

Address
89, Radischeva str.
410003 Saratov, Saratov oblast, Russland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: