State University of Management (SUM)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I hundre år har State University of Management (SUM) vært ledende innen lederutdanning i Russland . Over 12 tusen studenter studerer ved SUM. Universitetet tilbyr 13 bachelorprogrammer, 9 masterstudier og 8 studenterprogrammer.

SUM består av 6 læresteder med til sammen over 40 akademiske avdelinger og forskningsavdelinger. Rundt 4 000 spesialister og toppledere får ytterligere profesjonell utdanning ved SUM hvert år. Siden etableringen har universitetet forberedt over 100 000 kvalifiserte ledere for ulike økonomiske sektorer.

State University of Management er et veletablert forsknings- og pedagogisk kompleks på flere nivåer. Det anses med rette å være grunnleggeren av russisk lederutdanning. SUM er ledende innen videreutdanning og oppdagelse av ledere for den russiske økonomien .

State University of Management er et av Russlands strategiske universiteter.

State University of Management lykkes med internasjonalt samarbeid på regionalt og globalt nivå med universiteter og utdanningssentre i utlandet. Hovedmålet med de internasjonale samarbeidsaktivitetene er å øke prestisjen for russisk høyere utdanning og integrere universitetet i verdens pedagogiske og vitenskapelige samfunn.

Internasjonal aktivitet av SUM gjennomføres innenfor rammen av samarbeidsprogrammer med de ledende utenlandske universitetene, implementering av internasjonale utdanningsprogrammer og prosjekter, implementering av felles forskningsaktiviteter og utvikling av akademisk mobilitet.

State University of Management er en av grunnleggerne av foreningen for handelshøyskoler i BRICS medlemsland . Foreningen ble opprettet i 2008 for å utvikle internasjonalt utdanningssamarbeid og utveksle vitenskapelig kunnskap og økonomisk erfaring under moderne økonomiske forhold.

Universitetet støtter bærekraftige forhold til mange utenlandske universiteter og internasjonale organisasjoner. Kjente internasjonale politiske og offentlige personer, fremragende forskere ble valgt til æresdoktorer ved universitetet.

Universitetsområdet er et praktisk sted for konferanser, møter og seminarer, symposier og konkurranser med deltagelse av ledende forelesere ved utenlandske partneruniversiteter.

Hele bygningskomplekset fra State University of Management ligger i det sørøstre administrative distriktet Moskva, nær metrostasjonen "Vykhino" Tagansko-Krasnopresnenskaya metrolinje.

Universitetsområdet har 5 akademiske bygninger: hovedutdanningsbygningen (EB), laboratoriebygning (LB), bygning med forelesningssaler (P), administrasjonsbygg (A) og forretningssenter (BC). Universitetet disponerer sportskomplekset (SC), sentrum for utdanningsprogrammer (TSUVP), et svømmebasseng og to sovesaler (kart SUM).

Den materielle og tekniske basen til universitetet er intenst fylt, forbedret og oppdatert.

Infrastrukturen til universitetet oppfyller alle moderne krav til opplæring av høyt kvalifiserte spesialister.

Steder

Moskva

Address
Ruazansky prosp. 99, metro Vykhino
109542 Moskva, moskva, Russland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss