The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

145395_image_2020-11-20_16-42-51.png

Alt du ønsket å høre og spørre om Skoltech i REAL-TIME. Møt Skoltech-representanter, få svar på spørsmålene dine, og vær klar til å utforske campus vårt virtuelt.

Vi inviterer studenter og nyutdannede med STEM-bakgrunn som er interessert i å fortsette sine master- eller doktorgradsstudier til Skoltechs Online Open doors. Du vil få en oversikt over tilgjengelige programmer og læreplanstruktur, Skoltechs anerkjente fakultetsmedlemmer, karrieremuligheter, studentliv på og utenfor campus og mer. Du vil også få detaljene ved opptak og en mulighet til å stille spørsmål du måtte ha om søknadsprosessen.

Skoltechs toppeksperter vil holde et tonepresentasjon dedikert til deres interesseområde og hjelpe deg med å bli student ved Skoltech.

Finn flere detaljer i lenken her

Skoltech er et internasjonalt forskningsfokusert universitet som ble grunnlagt av gruppen verdenskjente forskere i 2011. Skoltechs pensum fokuserer på teknologi og innovasjon, og tilbyr masterstudier i 10 teknologiske disipliner. Studentene får streng teoretisk og praktisk opplæring, designer egne forskningsprosjekter, deltar i praksisplasser og får gründerferdigheter i engelsk. Fakultetet består av nåværende forskere med internasjonal akkreditering og prestasjoner.

Skoltech integrerer tradisjonen for russisk vitenskapelig dyktighet med beste praksis fra hele verden. Den kombinerer grunnleggende vitenskap med entreprenørskap og innovasjon. Denne tilnærmingen, supplert med den internasjonale atmosfæren, globalt anerkjente professorer og forskere fra Russland og i utlandet, perfekt utstyrte laboratorier og nær integrering i samfunnet og industrien gir studentene en mulighet til å få en høyere utdanning i verdensklasse og få de brede karriere- og forretningsutsiktene.

111168_TSL_3334.jpg

Søk på et av de 100 unge universitetene i naturindeksen. Skoltech tilbyr MSc og PhD-programmer :
 • Avanserte produksjonsteknologier
 • Biovitenskap
 • Informasjonsvitenskap og teknologi
 • Datavitenskap
 • Energisystemer
 • Materialvitenskap
 • Matematisk og teoretisk fysikk
 • Olje ingeniør
 • Photonics og Quantum Materials
 • Space and Engineering Systems

Det som skaper Skoltech, skiller seg fra andre universiteter, er det ekstraordinære miljøet som vil gjøre dine MSc-studier en viktig livsmilestone:

 • Utdanning: Forelesninger og praktiske klasser gis av verdensberømte eksperter. Studentene kan designe sitt eget treningsprogram ved å velge fra en rekke kurs
 • Vitenskap: Vitenskapen er fast integrert i utdanningsprosessen: Hver elev gjennomfører egne forskningsprosjekter
 • Virkelighetserfaring: Vi gir industriell nedsenkning: 8-ukers internship hos ledende industrivirksomheter, hvor elevene gjør sin kunnskap og ferdigheter til handling
 • Entreprenørskap: Vi supplerer din faglige opplæring med forretningskurset som gir tips om hvordan du kommersialiserer ideer og forskningsresultater
 • Mobilitet: Over en tredjedel av våre studenter deltar i ulike faglige mobilitetsprogrammer som arbeider som praktikanter eller forskere ved MIT, Harvard University, National University of Singapore, University of Calgary og andre ledende internasjonale universiteter.
 • Globalt miljø: studenter fra 40 land, professorer og forskere fra internasjonalt anerkjente laboratorier og universiteter. Vi lærer på engelsk.
 • Liv: Når du er registrert, får du sjansen til å delta på store internasjonale konferanser, delta i vitenskaps- og studentkonkurranser og jobbe med egne prosjekter og initiativer.
 • Studentpakke: Skoltech-studenter har rett til et månedlig stipend fra 40.000 RUR (rundt 550 EUR) og helseforsikring.

111171_TSL_2765.jpg111172_TSL_3442.jpg

Våre nyutdannede danner deres egne futures ved å velge mellom ulike karrieremuligheter i industri, vitenskap og virksomhet

 • Vitenskap: Landing Ph.D. stillinger og videreført forskning hos ledende russiske og internasjonale forskningsenheter
 • Bransje: Landingspesialiststillinger i ulike bransjer, krevende grunnleggende kunnskap om matematisk og teoretisk fysikk
 • Oppstart: Starte en bedrift alene eller gjennom Skolkovo innovasjonsøkosystem med sitt omfattende team av eksperter, partnere, konsulenter og investorer.

Utdanning i Skoltech er gratis. Studentene kan lage sin individuelle læringsplan og utfylle det obligatoriske settet av disipliner ved valgfag og prosjekter fra hvilket som helst felt. Forskning er en integrert del av studieprosessen.

Charles Belina, USA: Jeg valgte å studere på Skoltech fordi det tillot meg å få en utdanning i verdensklasse, mens jeg også opplevde livet i et fremmed land. Ingen andre steder kunne jeg leve ut drømmen min om å bo i utlandet i en kosmopolitisk by som Moskva mens jeg studerte ved et topp universitet. Skoltech oppmuntrer til samarbeid og teamprosjekter og lærer studentene sine å gjøre inntrykk; dette betyr at du lærer hvordan du kan lage noe som folk kan bruke.

Shreya Santra, India: Jeg bestemte meg for å fortsette mastergradene mine på Skoltech da jeg fant ut hvordan dette nyetablerte instituttet sender positive krusninger gjennom det internasjonale vitenskapelige samfunnet. Det erfarne fakultetet og de avanserte forskningsfasilitetene som er tilgjengelige i Skoltech, er veldig attraktive for enhver ingeniørstudent. Miljøet på Skoltech er ekstremt vennlig og motiverende, og det er lett for internasjonale studenter å tilpasse seg livet i Moskva.

Adeniyi Adebayo, Ghana: "Minds, hjerter og hender! Skoltech hjelper deg å gjenoppdage ekte læring: det er erfaringsmessig og engasjerer tankene dine i alle forstand, inkludert hjerte og hender. Det er en transformativ opplevelse og jeg elsket enhver del av reisen. "

Steder

Moskva

The Skolkovo Institute of Science and Technology

Address
Russia, Skolkovo Innovation Center, Bolshoy boulevard 30/1
121205 Moskva, moskva, Russland
Telefon
+7 (495) 280 14 81

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss