Volgograd State Technical University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

VSTU er det ledende regionale universitetet, som er blant de beste institusjonene i antall kvalifiserte spesialister i Volgograd-regionen, Sør-Russland og noen utenlandske land. Universitetet oppnår en velutviklet infrastruktur, sikrer høyt profesjonelt nivå og påvirkninger som danner studenters sosiale kvaliteter for deres vellykkede integrering i den internasjonale økonomien. I henhold til universitetets strategi ble det grunnlagt et forsknings- og utdanningskompleks (klynge) som fokuserte på opplæring av velkvalifiserte spesialister for høyteknologiske sektorer i økonomien.107253_pexels-photo-1432942.jpeg

Vi legger stor vekt på grunnleggende og anvendt forskning og til utvikling av prioriterte områder innen vitenskap, teknologi og teknologisk fremgang, samt til produksjonen av vitenskapsdrevne produkter. VSTU har en dynamisk utviklende skole av metallurger, kjemikere, maskiningeniører, materialingeniører, sveiser, instrumenteringsingeniører, samt høyt utviklet vitenskap, høyt kvalifisert spesialistutdanning. Fokus på forskning bestemmer videre innovativ utvikling av VSTU .

Transformasjoner innen høyere utdanning i Russland ble påvirket og realisert i VSTU som et flernivåsystem av utdanningsprogrammer, moderne former for faglig aktivitetsorganisasjon, kvalitetskontroll, tilstrekkelig materiale og teknisk støtte.

Gunstig sosialt miljø er opprettet i et stort team med ansatte og studenter. De fleste deler kulturelle og etiske verdier, beholder og utvikler tradisjonen til en polytechnisk skole.

Utvikling av internasjonalt samarbeid og internasjonalisering av universitetet er et av de viktigste instrumentene for strategiimplementering av VSTU . Universitetet har trent spesialister i utlandet i 50 år. Siden 1962 har det blitt holdt opplæring av høyt kvalifiserte spesialister for land i Europa, Asia, Afrika, Nær Øst og Latin-Amerika. I løpet av denne tiden har over 5000 utenlandske studenter fra 72 land over hele verden blitt undervist i russisk språk for videre studier ved andre russiske universiteter. 1650 studenter av dem har et diplom fra universitetet og 64 har doktorgrad. Antall utenlandske studenter har økt de siste 5 årene, og i dag er det 500 utenlandske studenter som studerer ved universitetet hvert år. VSTU tilbyr også et bredt spekter av mastergradsprogrammer og doktorgradsprogrammer for internasjonale studenter, som forsvarte sine doktorgradsoppgaver.107254_pexels-photo-1305360.jpeg

Opplæring i russisk språk av internasjonale studenter krever fra dem noen spesiell førskoleutdanning. Til dette formål ble Fakultetet for utenlandsk opplæring grunnlagt i Universitetet i 1973. Det gir internasjonale studenter for videre studier ved russiske universiteter på følgende spesialiteter: økonomi, ingeniørfag og humaniora. Studentene i dette fakultetet oppnår følgende fagområder, avhengig av deres spesialiseringer:

  • Ingeniørfag - russisk språk, fysikk, matematikk, kjemi, informasjonsvitenskap, regional geografi, teknisk tegning;
  • Økonomisk - russisk språk, matematikk, informasjonsvitenskap, landstudier, økonomi, geografi;
  • Humaniora - russisk språk, litteratur, kulturstudier, landstudier, geografi.

Studieperiode - 1 år.

Under studiet ved fakultetet for utenlandsk opplæring lærer studentene russisk kultur, deltar i universitetets og byens liv, besøker museer og har mulighet til å vise sin kreativitet.

Internasjonale studenter som har foretatt språkopplæringen, kan fortsette sine studier på bachelorprogrammer som realiseres på vårt universitet. Opplæringen holdes av dyktige lærere, spesialister og forskere i løpet av 8 semestre. Studieforløpet er delt inn i sykluser:

  • Matematikk og naturvitenskap
  • Yrke (innenfor den organiserte opplæringen i samsvar med fremtidige aktiviteter blir organisert)
  • Humaniora, sosiologi og økonomi

Studenter som har bachelorgrad og har foretatt språklæringen kan gå inn for masterstudiene som de siste 4 semesterene.

Vi inviterer alle interesserte søkere og deres foreldre til å lære mer om universitetets mest lovende studieprogrammer.

Steder

Volgograd

Volgogradskiy gosudarstvennyy tekhnicheskiy universitet (VolgGTU)

Address
Volgograd State Technical University
Lenin avenue, 28

400005 Volgograd, Volgograd oblast, Russland
Telefon
+7 844 223-00-76

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss