University of Johannesburg

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Levende, flerkulturelle og dynamisk, den University of Johannesburg (UJ) deler tempo og energi av kosmopolitiske Johannesburg, byen hvis navn det bærer. Stolt sørafrikansk, er universitetet i live ned til sine afrikanske røtter, og godt forberedt for sin rolle i actualising potensialet som høyere utdanning holder for kontinentets utvikling.

Den fenomenale suksesshistorie ved Universitetet er en som har overrasket kritikerne og vunnet over skeptikerne. Å være en institusjon som stolt i sin tilgjengelig excellence, etter bare 11 år UJ har etablert seg som en institusjon for global forskning og verdensklasse vekst.

I sine første fem års eksistens, UJ doblet sin akkreditert forskning utgang og en økning i antall fremstående sørafrikanske Forskning Stoler fra ingen til sju. Dette bemerkelsesverdig prestasjon ble nådd godt foran målet satt for 2015. 2010-forskning utfallet var resultatet av UJ ønske, den første tiden, for å etablere UJ som en grundig forskning-fokusert universitet.

UJ er den første og eneste afrikanske universitet innlagt på høyt respektert konsortium av 28 forskningsintensive universiteter i verden, Universitas 21 - en viktig anerkjennelse av den voksende internasjonal vekst av UJ.

UJ skryte verdensklasse, internasjonalt anerkjente akademiske programmer basert på læreplaner informert av cutting-edge utviklingen i både lavere og høyere utdanning. UJ programmer, innenfor sine ni fakulteter, er utformet for å forberede studentene for arbeidslivet og for global statsborgerskap. Universitetet har fire studiesteder, nemlig Auckland Park Bunting Road Campus; Auckland Park Kingsway Campus; den Doornfontein Campus; og Soweto Campus.

Basert på valg av UJ sin Orange Carpet førsteårsstudenter - de med en APS skårer lik og større enn 40 poeng - flaggskipet programmer inkluderer: Regnskap; Elektrisk og elektronisk / Mekanisk / Civil / Mining Engineering; LLB / BA Law / BCom Law; Matematikk / Anvendt matematikk; IT / Computer Sciences; Menneskelig fysiologi; Optometri; Finans; Psykologi; og lærerutdanning.

For å gjøre UJ undervisnings-, forsknings- og innovasjons mål en realitet, UJ har, i løpet av de siste åtte årene, investert i overkant av R2 milliarder til oppgradering og utvidelse av stue og læring fasiliteter på alle sine studiesteder og til å skape et trygt og sikker, verdensklasse læring og forskningsmiljø for både ansatte og studenter.

UJ også innført håndholdte enheter (en tablet eller laptop) i første-års klasserom i 2014, i et forsøk på å koble disse unge sinn med verden av e-kunnskap som de vokser til, og å forvandle deres evne til å bidra og konkurrere.

UJ er utdannet suksessrate står nå på 83,4% og den samlede årlige utdannet produksjon er i overkant av 11 400 studenter. Universitetets første året Experience Programme (FYE), et initiativ som tilbyr faglige ferdigheter forsterkning med en aksent på studenter mentoring medstudenter, er en av støtteprogrammer som hjelper lette skole-til-universitetet overgang. Nesten 1.300 student veiledere, valgt fra tredje-års nivå og opp, fungere som et grensesnitt mellom studenter og faglærere. UJ også innført faglige rådgivere i universitetets boliger og godkjent off-campus overnatting. Under UJ Academic Excellence Programme, er 250 studieveiledere som serverer 2000 førsteårsstudenter i 25 boliger.

Bemerkelsesverdig, også, er at UJ, med mer enn 49 500 studenter; 2300 internasjonale studenter; 6700 postgraduates og anerkjente vitenskapelig ansatte, er en institusjon med en beundringsverdig oppgradering rate. UJ er hjem til 133 rangerte forskere, hvorav seks er A-karakter, og har syv National Research Foundation Stoler. I tillegg gir den det største antall svarte regnskapsførere i alle akkrediterte bolig universiteter i landet.

Mens UJ forfølger global fortreffelighet og alder, ser for seg universitetet være nasjonalt responsive på en måte som bare UJ kan. I denne forbindelse, blant Sør-Afrikas seks ledende universiteter, bare UJ gir hell tilgang til nesten 2000 første-års studenter som kommer fra de fattigste samfunnene, og gir dem, der det trengs, med topp-up NSFAS finansiering, bursaries og to sunne måltider om dagen .

I løpet av de neste ti årene, har UJ satt seks strategiske mål, nemlig:

Global Excellence in Research and Innovation.
Global Excellence i undervisning og læring.
En internasjonal profil Fit for Global Excellence og Stature.
En enestående Student Experience.
Aktiv Globalt omdømmebygging, og
En institusjon og Folkets Fit for Global Excellence og Stature.

Visjon

En internasjonal University of valg, forankret i Afrika, dynamisk forme fremtiden.

Mission

Inspirerende sitt fellesskap for å transformere og tjene menneskeheten gjennom innovasjon og samarbeid jakten på kunnskap.

verdier

FANTASI SAMTALE REGENERATION ETISK FOUNDATION

Forme fremtiden

tenker uavhengig
Utvikling av en kosmopolitisk identitet
Utviser ambisjon og stasjonen
Vedta entreprenørielle tilnærminger

Læring sammen fra vårt mangfold

Å gjøre kloke beslutninger kollektivt

Engasjerende menings med hverandre
Viser gjensidig respekt
ledende consultatively

Utvikle en bærekraftig måte gjennom skapende bidrag

Introspecting for fornyelse

Nyvinninger for det felles beste
Making positiv endring
Å dra nytte av oversett muligheter

Treasuring akademisk frihet

Søker balanse i jakten på kunnskap

Facing utfordringer med mot og tjene tillit
Opptre ansvarlig ved å være rettferdig, konsekvent og gjennomsiktig
Delta i og hjelpe samfunnet (Ubuntu) *
  • Ubuntu er evnen til å uttrykke medfølelse, rettferdighet, gjensidighet, verdighet, harmoni og menneskeheten av hensyn til å bygge, vedlikeholde og styrke fellesskapet. Ubuntu taler til vår interconnected, vår felles menneskelighet og ansvaret til hver som renner fra vår forbindelse.

Steder

Johannesburg

Address
University of Johannesburg
PO Box 524

2006 Johannesburg, Gauteng, Sør-Afrika

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

MA