University of the Witwatersrand

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Wits er strategisk plassert i Johannesburg, en verdensklasse byen og den økonomiske navet i Sør-Afrika, med utallige muligheter for studenter og ansatte til å engasjere seg med og presentere løsninger som vil bidra til vårt lands kunnskapsbase og bygger fremtiden. Med sine mer enn 160 000 nyutdannede i sin 95-årige historie har Wits laget og vil fortsette å gjøre sitt preg nasjonalt og internasjonalt. Wits er plassert 24th ved Times Higher Education rangering blant verdens topp 100 universiteter som Fortune 500 Konsernsjefens uteksaminert.

Bli kjent med Wits

Wits University er et senter for høyere utdanning og forskning av høyeste kvalitet. Sin lange historie og rykte har blitt bygget på å fremme friheten til henvendelsen og søken etter kunnskap og sannhet. Det fortsetter å styrke sin posisjon som et ledende forskningsuniversitet i Sør-Afrika.

Vettet dag

Vettet, en av Afrikas fremste forskningsuniversiteter bestreber seg på å være nyskapende, der grensene for kunnskap er presset og hvor fokus er på å opprettholde globalt konkurransedyktige standarder for kvalitet i læring, undervisning og forskning.

Studier ved Wits

Studenter velger å studere ved Wits fordi det er en internasjonalt respektert forskningsuniversitet. Wits har høyt kvalifiserte og internasjonalt anerkjente vitenskapelig ansatte. Basert i Johannesburg, den økonomiske navet i Afrika, tilbyr Wits et bredt utvalg av studieprogrammene med våre profesjonelle grader blir internasjonalt anerkjent. Wits tilbyr studenter sosial livlig samt kulturelt mangfold.

videreutdanning

Ønsker du å forbedre din karriere? Trenger konkurransefortrinn? Bli med Wits, hvor vi tilbyr intellektuelt stimulerende forskningsområder på høyere nivå, utmerket veiledning og forskningsstøtte, samt finansiering for fortjenstfullt studenter og de som er i økonomisk nød.

Steder

Johannesburg

University of the Witwatersrand

Address
1 Jan Smuts Avenue
Braamfontein

2000 Johannesburg, Gauteng, Sør-Afrika
Telefon
+27 11 717 1000

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer