Alfaisal University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Alfaisal universitet

Alfaisal Universitetet ble grunnlagt av den svært anerkjente King Faisal Foundation i 2002 som en av de første private Frivillig arbeid, forskning og undervisning universiteter i Norge forpliktet til å oppnå internasjonale standarder for excellence. Den har støtte fra nasjonale og internasjonale co-grunnleggerne og fremstående styremedlemmer som har kontinuerlig støttet universitetet i sin misjon å forbli en student -centered institusjon forpliktet til forskning.

Alfaisal Universitetet består av fire fakulteter, som spenner fra Business, Engineering, medisin, vitenskap og studiespesialisering som tilbyr verdensklasse salg lavere og høyere til den fineste mannlige og kvinnelige studenter i riket og Norden. Alfaisal ligger i hjertet av Riyadh, sentrum for handel, industri og forskning, tilbyr sine studenter muligheter til å utvikle sitt fulle potensial med fremragende fasiliteter, inspirerende akademikere og forskning-ledede undervisning som gjør at våre studenter til å forlate oss som svært dyktige, godt -developed enkeltpersoner i stand til å gjøre overgangen til arbeidslivet lettere.

Visjon

Alfaisal University er et privat non-profit institusjon som ønsker å være en verdensklasse forskningsuniversitet forpliktet til opprettelsen, formidling og anvendelse av kunnskap innen virksomheten, engineering, biovitenskap og medisin, og til utvikling av kunnskapsbasert økonomier.

Mission

Alfaisal University er et student-sentrert universitetet som skaper og formidler kunnskap gjennom verdensklasse lavere og høyere utdanningsprogrammer, forskning og service som gagner Kongeriket Saudi-Arabia, regionen og verden, og stimulere til utvikling av kunnskapsbaserte økonomier.

Studier

Alfaisal Universitetet tilbyr et bredt spekter av høyere og lavere grads programmer i sine fire høyskoler (Business, Engineering, medisinske og vitenskapelige).

Programmene har blitt designet i samarbeid med anerkjente internasjonale akademiske partnere for å tilfredsstille lokale og internasjonale markedet krever og at studentene skal være forberedt for sysselsetting.

Alfaisal ligger i hjertet av Riyadh, sentrum for handel, industri og forskning, tilbyr sine studenter muligheter til å utvikle sitt fulle potensial med fremragende fasiliteter, inspirerende akademikere og forskning-ledede undervisning som gjør at våre studenter til å forlate oss som svært dyktige, godt -developed enkeltpersoner i stand til å gjøre overgangen til arbeidslivet lettere.

Steder

Riyadh

Alfaisal University

Address
Alfaisal University
11533 Riyadh, Riyadh-provinsen, Saudi-Arabia
Telefon
+966 11 215 7777