Dar Al-Hekma University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

جامعة دار الحكمة ligger i hjertet av kystbyen Jeddah, en ledende institusjon for høyere utdanning i Kongeriket Saudi-Arabia. Siden etableringen i 1999 har universitetet gitt høykvalitetsprogrammer som tilfredsstiller kravene til den raske utviklingen og veksten som er vitne til av landet og verden.

Vår misjon

Utarbeidelsen av en ledende kandidatstuderende.

universitet

Dar Al-Hikma er et non-profit universitet som siden etableringen i 1999 har vært en ledende institusjon for høyere utdanning for kvinner i Saudi-Arabia.

جامعة دار الحكمة tilbyr sine programmer innen fire fakulteter: Al Hikma College of Business and Law, Al Hikma College of Design og Arkitektur, Fakultet for helsefag, adferds- og utdannelsesvitenskap, og fakultet for ingeniørfag, datateknikk og informatikk. Opplæringsprogrammer er utviklet i samarbeid med internasjonale universiteter, og Dar Al-Hikma er fullt akkreditert og anerkjent av departementet for høyere utdanning i Kongeriket Saudi-Arabia.

DAH schools

Kjennetegn ved studiet ved جامعة دار الحكمة

Vitenskapelige programmer akkreditert lokalt og internasjonalt:

Gradene ble utviklet i samarbeid med de mest internasjonalt anerkjente universitetene, godkjent og anerkjent av utdanningsdepartementet i Kongeriket Saudi-Arabia. I tråd med utdanningsdepartementets strategi er disse programmene utformet slik at de passer til arbeidsmarkedets behov i Saudi-Arabia

Akademisk støttetjenester:

Akademiske støttetjenester tilbys til studenter som ikke har råd til å studere fordi de lider av læringsproblemer.

Ulike studentaktiviteter:

Du kan velge mellom det brede og varierte utvalg av studentklubber og ikke-akademiske aktiviteter som støtter og fremmer omfattende utvikling i alle aspekter av livet ditt, blant annet: selvutvikling av tro, sosiale og helse.

Frivillig arbeid:

Vi tilbyr deg mange muligheter til å frivillige i samfunnets tjeneste på fritiden på universitetet. Universitetet har tildelt hver studenttid for å tjene samfunnet til å bli gjennomført i den perioden som er oppgitt for oppgradering. Våre samfunnstjenesteprosjekter er diversifisert for å dekke samfunnets behov.

Karrieremuligheter:

Ble den organisasjonen på det yrket vaner som preger den جامعة دار الحكمة i جامعة دار الحكمة جامعة دار الحكمة - جامعة دار الحكمة , for å sikre at arbeidet med Talebattna muligheter gjennom sin status direkte kontakt med de eierne av prestisjetunge i det landet , bedrifter trenger å rekruttere kadre av dyktige og kvalifiserte, og ofte bedriftseiere nyutdannede av Dar al - Hikma Maakhtar rolle for andre på grunn av جامعة دار الحكمة i جامعة دار الحكمة tilbyr mange programmer som er tilpasset arbeidsmarkedets behov, og baner vei for fremtidige kandidater.

Steder

Jeddah

Address
Prince Majid Road
22246 Jeddah, Makkah-provinsen, Saudi-Arabia